Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 28.7.2018)
Velmi zdařilá hra Tomáše Dianišky a velká souhra tří herců.
(zadáno: 21.4.2014)
Vykreslení života v ráji Adama a Evy a po sléze v druhé polovině se přehoupneme do dnešní doby, to zrovna nevím jestli byl dobrý nápad tvůrců, ale nějak mi to ani nevadilo. Co se týká hereckých výkonů velmi překvapila Michaela DOlinová v roli čertice a činoherec Michal Slaný, ovšem ten pěvecky pokulhává.
(zadáno: 28.7.2018)
Naprosto skvostná Dasha, které Aida neskutečně sedí.
(zadáno: 22.2.2017)
Vynikající výkony všech herců Fejt, Marečková, Burian.
Velmi svižné a opravdu jsme se nasmáli a pobavili.
(zadáno: 31.1.2015)
Musím říct, že premiéra se povedla na výbornou ani v jedné chvíli nebylo místo, kde bychom se nudili - od začátku do konce to prostě jelo. Velmi skvělá souhra obou herců. Oba dokázali i v jistých momentech skvěle improvizovat. Víc asi prozrazovat nebudu pěkně si zajděte :-)
(zadáno: 21.4.2014)
Od tohoto muzikálu jsem čekal teda mnohem více, spíše mi to trošku připadalo snažit se dohnat světový muzikál Bídnici, bohužel kromě písničky závěrečné Co zbývá nám, mě žádná moc nezaujala., co bych ovšem vyzdvihnul je výkon Moniky Absolonové.
(zadáno: 2.11.2015)
Ač nejsem fanda Lucie Bílé musím uznat, že tato role jí sedí a její závěrečná Už sílu mám je nádherná, kdy člověk dostane i husí kůži. Překvapením pro mě byl velmi kvalitní herecký výkon Markéty Poulíčkové, která před lety tak dobrá nebyla, tentokrát do role dozrála, pěvecky nikdy nezklame a i zde zlepšení. Velmi překvapili i pánové Strenacik a Noid, u kterého sem byl taktéž velmi překvapen.Rozhodně se na Carmen ještě zajdu mrknout, pokud teda bude kdy jelikoz uz listky mizi i na leden a unor 2016.
(zadáno: 20.5.2016)
Eliška Balzerová naprosto skvostná v této roli. Po dlouhé době hra na Fidlovačce, která stojí za vidění!
(zadáno: 28.7.2018)
Opravdu zdařilá inscenace a klobouk dolů před Simonou a jejím herectvím, protože opravdu si zde Thálii zaslouží.
(zadáno: 31.8.2018)
Hodně dobře zpracovaný muzikál, hudba Michala Pavlíčka, choreografie Qaši, tak i skvělá režie Vladimíra Morávka, který je uznávaný i ve světě. Životní role Lucie Vondráčkové (Morgana)za kterou dle mého názoru měla být minimálně nominovaná na cenu Thálie.
(zadáno: 31.1.2015)
Iva Marešová opravdu pěvecky vynikající měl jsem při jejím zpěvu husinu. Michael Kluch velmi příjemně překvapil, jak úžasně zazpíval Freddiho. Jinak mě ten děj malinko nudils porovnáním s LUcrezii Borgií ta se mi líbila ve spojení s tancem mnohem víc.
(zadáno: 31.7.2018)
Herecké souznění Hany Maciuchové a Marka Adamczyka bylo opravdové a musím říct, že je to po dlouhé době, co se mi NA Vinohradech něco líbilo.
(zadáno: 31.1.2015)
Tohle je prostě moje srdcovka - tanečně propracovaný muzikál, velmi povedené české texty a samozřejmě vynikající herecké, pěvecké výkony. Nejlepší obsazení Jan Kříž, Markéta Procházková, Jan Tenkrát jehož Tragické bere dech a Marie Blahynková.
(zadáno: 20.4.2018)
Není co dodat herecký koncert Báry Hrzánové, která se vžije do dětství osmileté holčičky za dob Gustáva Husáka a barvitě líčí tehdejší dobu. Viděno 6x a nepočítaně v TV.
(zadáno: 28.7.2018)
Skvělé výkony Markéty Poulíčkové, Aničky Slováčková, Milana Peroutky i Betky Stankové
(zadáno: 9.5.2019)
Naprosto trefa do černého! Představení se přesně trefuje do obrazu dnešní doby. Naprosto skvělé výkony Vandy Hybnerové, Jiřího Hány nebo Evy Leinweiberové a k tomu i skvěle hodicí se hudba a máme tu jedno z nejlepších představení roku 2018!
(zadáno: 31.1.2015)
Já prostě Báru Hrzánovou miluju. To je prostě výborná komediální divadelní herečka. Musím říci, že i pěkné mluvené pasáže ve francouštině byly skvělé. Hra, která pobaví od začátku až do konce.
(zadáno: 20.4.2018)
Excelentní inscenace s dechberoucimi výkony zvláště v případě Veroniky Gajerové, která nechá na jevišti naprosto všechno.
(zadáno: 28.7.2018)
Velice zdařilá novinka. Herecky se mi velmi líbila Klára Cibulková společně s Bárou Hrzánovou, která dokázala že zahraje i trošku vážnější roli v druhé polovině představení, jinak samozřejmě její komediální talent je obdivuhodný.
(zadáno: 9.4.2018)
Krysař dozrál a s otevřenou pusou gratuluju všem, co se na něm podílí. Skvělý bylo přidat taneční role Zlodobrák a Dobrozlák. Naprosto dechberoucí výkon předvedla Agnes Marie Křížová. Přemek Pálek dozrál ke své nejlepší divadelní roli.
(zadáno: 31.7.2018)
Tahle hra je z toho slabšího v repertoáru DBH, ale jiště si najde i své diváky. Jiří Pivrnec se mi do role Mikuleho naprosto nehodí.
(zadáno: 31.1.2019)
Bezchybný výkon Ljuby Krbové a hra ze které by si každý člověk měl odnést to, že nikdy nevíme kolik času nám zbývá a žít naplno každým dnem.
(zadáno: 31.1.2015)
Z ničeho sem neodcházel tak otrávený, jako z tohoto muzikálu. Texty teda dosti pokulhávali a písně nikterak zvlášť dobré, že bych si je chtěl doma ještě pustit. Jediný světlým obrazem byl Petr Vančura.
(zadáno: 28.7.2018)
Famozní výkon Jana Kříže a překvapivě skvělý i Pepa Vojtek. Dále opět skvělý výkon předvedla i Hanka Křížková.
(zadáno: 31.7.2018)
Regina Rázlová naprosto vynikající herecký výkon, stejně tak skvělé Jitka Čvančarová a Petra Nesvačilová. Bohužel opět špatný Milan Hein. Hra měla odpych a skvělé dialogy, které sršily vtipem.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>