Profil uživatele

Kvapnik25

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 17 % (6)
Jan Pařízek: 18 % (20)
Helena Grégrová: 19 % (29)
Jiří Landa: 19 % (36)
Jiří Koula: 20 % (14)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 31.8.2018)
Vynikající muzikál a je škoda, že už se dneska nehraje. Tenkrát první role Tomáše Savky, kde ukázal svůj talent...Iveta Bartošová v roli Kim ukázala, že umí nejen výborně zpívat.
(zadáno: 28.7.2018)
Pro mě velké zklamání. Po inscenaci Přirození a Poslední papež mě tato hra moc nebavila a úplně mě nenadchla Berenika Kohoutová, možná to vidět s Hankou Vágnerovou jako ty dvě hry předchozí, budu hodnotit jinak.
(zadáno: 27.1.2019)
Opět vynikající herecký um Jana Bartošky, kterému skvěle sekundují i ostatní herci. Jak říkám, někdy je lepší jít do divadla na neokoukané herce než ty známé.
(zadáno: 31.1.2015)
Vynikající výkon Elišky Balzerové.
(zadáno: 27.7.2018)
Musím říct, že tento muzikál se opravdu povedl. Skvělé výkony Bartošové, Drahokoupila, Marešové a dalších.
(zadáno: 4.2.2019)
Naprosto dokonalé představení, které diváky vtáhne do děje a kdo nemá rád Kairu, tady si jí jistě zamiluje. :-)
(zadáno: 9.4.2018)
Pro mě jedna z nejlepších komedií roku 2017. Vtipem nabitá energická komedie a výkony Radka Fejta a Jana Bartošky a jim senkudujicí Michaela Marečková a Petra Arnautová naprosto vynikající. Zde je vidět, že i na komorní scéně a s neznámými herci se dá udělat kvalitní divadlo.
(zadáno: 31.1.2015)
Moje srdeční záležitost. Ač písničky Elánu zrovna moc nemusím, tak v tomhle muzikálu si mě naprosto získaly svým novým nádechem a skvěle zapadají i do dějové linie. Novou tvář dostávají hlavně v duetech, které jsou naprosto nesrovnatelně lepší. Opět výkony všech herců, tanečníků a zpěváků vynikající. Pěvecky překvapila Alžběta Stanková.
(zadáno: 28.7.2018)
Zdařilá hra, pokud jste již viděli film s Ivanou Chýlkovou v hlavní roli nebudete zklamaní jelikož výkony všech herců jsou vynikající a hra má oddpych a nenudíte se ani minutu.
(zadáno: 24.7.2018)
Nemám výhrady! Mladý herec Jan Fanta si se svou postavou opravdu vyhrál a vtáhne vás do děje od začátku do konce. Myslím, že o něm rozhodně ještě uslyšíme.
(zadáno: 31.7.2018)
Herecký koncert Mileny Kleinerové, který byl oceněný sirší nominací na Thálii zaslouženě.
(zadáno: 21.4.2014)
Opravdu po dlouhé době vynikající muzikál s profesionálními výkony všech učinkujících a to vůbec nevadí, že je celý zatím uváděný pouze v angličtině ba právě naopak je to možná ještě lepší, české texty mnohdy celý muzikál pokazí...
(zadáno: 31.1.2015)
Pro mě bylo toto představení v první půlce hodně slabé, kdy jsem se prostě nudil. Druhá půlka už byla dynamičtější a výkon Ondřeje Brouska musím vyzdvihnout. Dagmar Havlová taktéž v druhé polovině předvedla, co v ní je. Jinak bohužel další hra z Vinohrad na kterou bych podruhé nezašel.
(zadáno: 20.5.2016)
S velkými ovacemi se vrátil muzikál Romeo a Julie a naprosto zaslouženě! Opravdu vynikající výkon Ivy Marešové v roli chůvy, ale i dalších Skalové, Tenkráta, Uličníka & dalších...
(zadáno: 9.4.2018)
Moc pěkně a moderně pojatý Shakespeare. Skvělý výkon Lukáše Adama v roli Puka.
(zadáno: 26.2.2017)
Svižná komedie, kterou táhne svým vynikajícím výkonem Zuzana Slavíková. Překvapením byl pro mě mladý herec Matěj Merunka.
(zadáno: 27.7.2018)
Není co dodat výkon Simony Stašové je obdivuhodný. Viděno 7x
(zadáno: 31.7.2018)
Nečekal bych, že to někdy někdo ještě tak skvěle zahraje a klobouk dolů před výkonem J. Bartošky.
(zadáno: 21.4.2014)
Myslím, že každý z nás zavzpomíná na pohádky a proto právě toto představení je určeno nejen pro děti, ale i dospělé. Výkony všech trpaslíků (závodníků) vynikající a člověk se pěkně zasměje od plic.
(zadáno: 22.2.2017)
Opět vynikající muzikál z produkce Divadla Kalich.
Výborné pěvecké a herecké výkony jmenuji opravdu parádní výkon Markéty Martiníkové v roli Sandry. Perfektní opět Honza Tenkrát v roli Dennise, Marie Křížová a i pro mě překvapení Přemysl Pálek, který mě přesvědčil o svých kvalitách až zde u Srdcového krále.
(zadáno: 28.7.2018)
Moje srdcovka s Luckou Vondráčkovou, která v roli Elišky je herecky prostě nejlepší, dále nezapomenutelná Kamila Linda Finková.
(zadáno: 28.7.2018)
Chybí granace v závěru! Víc se mi líbila Daniela Šinkorová než Lucie Bílá. Iva Pazderková naprosto skvostná ve své roli.
(zadáno: 18.10.2018)
Nemám slov, v bytovém divadle jsem byl poprvé a touto hrou jsme i s přáteli byli naprosto ohromeni. Výborně napsaný text se kterým si oba herci skvěle poradili naprosto s přehledem. Takhle se má správně dělat divadlo!

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >