Profil uživatele

KyleReese

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jiří Koula: 6 % (10)
Pavla Haflantová: 8 % (4)
Jan Pařízek: 10 % (6)
Pavel Širmer: 12 % (9)
Lukáš Dubský: 13 % (3)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 15.3.2019)
(zadáno: 13.2.2019)
Perfektní představení se skvělými herci. Moc se mi líbilo.
(zadáno: 1.10.2019)
(zadáno: 13.2.2019)
(zadáno: 13.2.2019)
Skvělé představení a úžasný výkon paní Janžurové.
(zadáno: 13.2.2019)
One man show na téma muži a ženy a jak se navzájem nechápou. Pobavilo.
(zadáno: 11.3.2019)
(zadáno: 13.2.2019)
Scéna a choreografie dokonalé, písně mě moc nechytaly, umělec jako Janota (jakožto alternace Vojty Dyka, kvůli kterému jsme vůbec lístky kupovali) podal velmi dobrý výkon. Jsou lepší muzikály, ale celkově se mi to líbilo.
(zadáno: 13.2.2019)
Pokud se chcete pořádně nasmát, tak zajděte na toto. Eva Holubovská a Bohumil Klepl i s ostatními válí.
(zadáno: 13.2.2019)
Pobavilo.
(zadáno: 13.2.2019)
Chvilkami lepší, chvilkami slabší. Improvizovanému představení jsem ale na moc velkou chuť nepřišel.
(zadáno: 13.2.2019)
Velmi povedené divadelní zpracování s vynikajícími herci a vedle knižní předlohy i filmu na srovnatelné úrovni.
(zadáno: 13.2.2019)
Povedená komedie.
(zadáno: 13.2.2019)
Slušná taškařice se sehranou dvojicí Paulová/Zedníček, která umí pobavit.
(zadáno: 13.2.2019)
Experimentální představení tří podivínů ve fantasmagoriálním podání, které je pro část publika předurčeno k zamyšlení nad podobou současného světa a u ostatních diváků k nelítostnému odsouzení na úroveň odpadu, nudy a kraviny. Doporučení tady není na místě. Každý může mít odlišný názor, většina asi spíše negativní. Každopádně originální styl provedení to je. Věrní fanoušci Jaroslava Duška, kteří jsou podobně "naladěni" jako sám autor, by mohli být spokojeni. Ostatní buď vydrží do konce nebo o přestávce odejdou a už se nevrátí, což se 12.2.2019 stalo. Hodnocení:60% nebo druhá strana mince - 0%.
(zadáno: 13.2.2019)
Perfektní představení beze slov mapující historii našeho státu s třešničkou na dortu v podobě (tehdy ještě žijící) herecké legendy Radoslava Brzobohatého, kterého jsem tak mohl vidět na vlastní oči v akci.
(zadáno: 23.2.2019)
(zadáno: 13.2.2019)
Velmi povedené představení a kvalitou srovnatelné s filmovou předlohou. Herci skvělí.
(zadáno: 13.2.2019)
Slušné představení s dvojicí Roden/Krausová, kterým to spolu na pódiu šlape.
(zadáno: 13.2.2019)
Povedená taškařice