Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Kotoučová: 12 % (26)
Helena Grégrová: 13 % (98)
Jan Pařízek: 13 % (75)
Jiří Landa: 13 % (127)
Lukáš Holubec: 13 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 1.3.2016)
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 12.11.2014)
(zadáno: 9.5.2013)
(zadáno: 20.5.2013)
(zadáno: 18.10.2015)
Silný příběh, který se dostane pod kůži. Situaci občas krásně odlehčuje Alena Bazalová a bez ní by to nebylo ono :)
Menší scéna (oproti Stavovskému) poskytuje divákovi větší intimitu a zážitek.
Premiéra 16.10.15
(zadáno: 30.8.2013)
(zadáno: 30.8.2013)
(zadáno: 9.5.2013)
Chce vidět více než jednou.. Hodně těžké na pochopení, i přesto mi tam zůstalo dost otazníků. Někdo odcházel zhnuseně, někdo přemýšlivě. Vynikající herecké výkony!
(zadáno: 9.5.2013)
(zadáno: 14.9.2016)
(zadáno: 27.4.2017)
(zadáno: 27.9.2017)
(zadáno: 29.1.2018)
Herecký výkon netřeba komentovat-vynikající. Hra milá, divácky rozhodně vděčná.
Ale pro mě bohužel nic víc.
Pár z lóže, ve které jsem byla, dokonce o přestávce zmizel..vždy říkám-každý má jiný vkus :)
(zadáno: 12.9.2016)
(zadáno: 23.9.2013)
75% Vulgarity se mi v divadle nelíbí, ale tento kus je podle dnešního světa. Naprosto zprzněný jazyk. Při představení jsem se zasmála, ale přikyvovala nad pravdivostí-což je na tom to šílený.
Opravdu vyvedené a na zamyšlení.
Herci to zvládli bravurně!
(zadáno: 9.5.2013)
Prozatím dávám 70...potřebuji vidět ještě jednou.
Tak jsem viděla ještě jednou-derniéru. Myslela jsem, že si trochu utříbím myšlenky, ale jsem na tom stejně jako po prvním představení. Vůbec netušim co si o tom mám myslet :)Ale nenudilo mě to!
(zadáno: 11.11.2017)
(zadáno: 8.1.2018)
(zadáno: 4.12.2017)
U této hry jsem zjistila co přesně není můj šálek kávy. Hra mě "štvala", nedokážu vyjádřit čím. Asi tam byla jistá afektovanost, která mi vadila. Herecké výkony...u někoho skvělé, u někoho katastrofické.
Ale každý má jiný vkus a na hru si určitě zajděte :)