Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Kotoučová: 12 % (26)
Pavla Haflantová: 12 % (33)
Helena Grégrová: 13 % (100)
Jan Pařízek: 13 % (77)
Jiří Landa: 13 % (129)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 25.4.2014)
Neočekávala jsem nic-naštěstí. Choreografie...tomu se snad ani nedá tak říct. Lidem se možná budou líbit melodické písničky a pokud nemají hudební sluch, tak si ani neuvědomí kolik jich je "podobné něčemu co znám".
Nikdo mě mile nepřekvapil, vlastně jo, Martin Písařík. Tomáš Trapl v roli Lucifera neoslnil a to on dokáže skoro vždy! Asi neměl svůj den...stane se.
Samozřejmě má každý jiný vkus :)
(zadáno: 22.4.2014)
(zadáno: 22.4.2014)
(zadáno: 14.3.2014)
(zadáno: 22.11.2013)
(zadáno: 22.11.2013)
(zadáno: 16.10.2013)
(zadáno: 16.10.2013)
(zadáno: 9.10.2013)
Moc jsem se na Krakatit těšila.. Hudba a scéna je opravdu moc dobrá! První polovina mě bavila, druhá dosti pokulhávala. Neskutečně mě nudil závěr! Měla jsem chuť zařvat-UŽ DOST!
T. Pavelka je neustále na jevišti, po tomto představení asi musí padnout do postele jak miminko.. Herecky výrazná Z. Onufráková.
(zadáno: 4.10.2013)
(zadáno: 27.9.2013)
Zprácování Cyrana asi dobré-dle recenzí, ale já se hrozně nudila.. Aspoň jsem zjistila, že mě každá klasika nebere.
Začátek chaotický, vůbec jsem se neorientovala. Občas hercům nebylo moc dobře rozumět.
Ale každý má jiný vkus ;)
(zadáno: 23.9.2013)
75% Vulgarity se mi v divadle nelíbí, ale tento kus je podle dnešního světa. Naprosto zprzněný jazyk. Při představení jsem se zasmála, ale přikyvovala nad pravdivostí-což je na tom to šílený.
Opravdu vyvedené a na zamyšlení.
Herci to zvládli bravurně!
(zadáno: 16.9.2013)
Herecká tragédie... Občas jsem se musela smát pod vousy, např. při písni o tatínkovi. Ani jedna píseň nezaujala, abych si jí broukala po cestě z divadla=nezajímavé. Diváci na konci v divadle vstávali nadšením. Asi jsem jiná :D Prostě ne-e...
(zadáno: 30.8.2013)
Když si chce divadlo vydělat na provoz, musí hrát i to co ani třeba nechce.. Chápu divadlo RB, proto tam občas zajdu. Chodím tam za jasným cílem-pobavit se a moc nepřemýšlet. A je pravda, že se jim to daří. Tento typ humoru mě pobaví..
(zadáno: 30.8.2013)