Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 11 % (24)
Helena Grégrová: 13 % (98)
Jan Pařízek: 13 % (73)
Jiří Landa: 13 % (126)
Lukáš Dubský: 13 % (57)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 8.12.2015)
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 3.11.2015)
(zadáno: 20.10.2015)
Po dlouhé době jsem se ve Švanďáku zasmála z plných plic. Pokud se chcete pobavit a moc nepřemýšlet (což je také někdy potřeba!), tak rozhodně návštěvu doporučuji.
Je dobře, že v informacích o samotné hře je napsáno, že se používají vulgarismy a střelba, alespoň víte do čeho jdete a nečumíte pak jak puk (u některých představení se mi to stalo).
Herecky vyrovnané, dobrý výběr hudby. Kousek se bude ještě trochu vyvíjet, navštívím představení znovu třeba za pár měsíců.

První repríza 19.10.2015
(zadáno: 18.10.2015)
Silný příběh, který se dostane pod kůži. Situaci občas krásně odlehčuje Alena Bazalová a bez ní by to nebylo ono :)
Menší scéna (oproti Stavovskému) poskytuje divákovi větší intimitu a zážitek.
Premiéra 16.10.15
(zadáno: 20.9.2015)
(zadáno: 18.9.2015)
Viděno na Nové scéně, ale v Kolowratu to muselo mít o dost větší sílu. Herecký koncert, i když v jedné situaci mi u D. Matáska cukly koutky.
Nádherně udělaný konec, musela jsem se hodně přemáhat, aby mi neukápla slza..jak to bylo silné.
(zadáno: 12.5.2015)
(zadáno: 3.4.2015)
Hodně těžký kus na udržení pozornosti. Ale pokud to zvládnete, stojí to za to! Krásný- řekla bych až poetický text. Úžasná hra se světly, detaily.
Náročnějšímu divákovi doporučuji.
(zadáno: 23.3.2015)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>