Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 11 % (24)
Helena Grégrová: 13 % (98)
Jan Pařízek: 13 % (73)
Jiří Landa: 13 % (126)
Lukáš Dubský: 13 % (57)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 7.5.2013)
Asi bláznivé hodnocení, ale z Quasimoda se stal můj oblíbený muzikál. Pro mě zajímavá scéna, vždy je na co koukat. Herecké výkony nebudu komentovat, přeci jen je to muzikál. Melodická hudba. Hrbáč v podání Tomáše Trapla je dokonalý.
(zadáno: 7.5.2013)
O životě. Žádné další emoce nejsou potřeba. Ivan Lupták vždy skvělý výkon (viděla jsem 3x). Monodrama neni pro každého herce, ale toto je perfektní. Dobře vymyšlená scéna, hudba. Ještě dlouho jsem po představení přemýšlela. Nejde o to, že je to homosexuální monodrama, tohle se může stát každému..
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 28.4.2014)
(zadáno: 18.10.2015)
Silný příběh, který se dostane pod kůži. Situaci občas krásně odlehčuje Alena Bazalová a bez ní by to nebylo ono :)
Menší scéna (oproti Stavovskému) poskytuje divákovi větší intimitu a zážitek.
Premiéra 16.10.15
(zadáno: 8.11.2017)
Měla jsem výhodu v tom, že jsem nejprve byla hrát LARP - Pomezí. Tím pádem mi byl objasněn příběh (alespoň jeho část), jednotlivé postavy.
Prostory jsou neskutečné, přecházel mi dech a tíha na hrudi byla neskutečná. Mětstečko Pomezí rozhodně neni procházka růžovou zahradou, ale naopak jedna velká depka, která opravdu stojí za návštěvu!!!
(zadáno: 23.3.2016)
(zadáno: 3.12.2014)
(zadáno: 28.6.2013)
Viděno na hradě Kost=krásný zážitek. Velmi zajímavě zpracované-živá hudba na neidentifikovatelné předměty, pohybové prvky, herecké výkony.. Stojí za shlédnutí :)
(zadáno: 7.5.2013)
Prvních pár minut trochu šok..ale na konci mi nestačily ruce na tleskání! Zajímavé zpracování.
(zadáno: 16.11.2015)
(zadáno: 15.5.2013)
Příběh dvou lidí..silný příběh. Ve zkratce převyprávěný život. Žádné děsivé detaily-naštěstí. I bez nich jsem měla občas "na krajíčku".. Perfektní herecké výkony!!
(zadáno: 9.5.2013)
Asi jsem ujetá na muzikály.. Ale tento se vyvedl. Do poslední chvíle jsem netušila jak to vše dopadne. Když k tomu došlo-i slza ukápla. Zajímavý námět.
(zadáno: 9.5.2013)
Názory se velmi různí. Pro mě osobně hezká fantasy scéna a jedna píseň je tak moc vlezlá (v dobrém slova smyslu), že jsem si ji broukala 2 dny. Radim Schwab a O.Izdný mě v rolích potěšili.
(zadáno: 18.9.2015)
Viděno na Nové scéně, ale v Kolowratu to muselo mít o dost větší sílu. Herecký koncert, i když v jedné situaci mi u D. Matáska cukly koutky.
Nádherně udělaný konec, musela jsem se hodně přemáhat, aby mi neukápla slza..jak to bylo silné.
(zadáno: 9.5.2013)
(zadáno: 9.5.2013)
(zadáno: 16.10.2013)
(zadáno: 20.5.2013)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 > >>