Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Kotoučová: 12 % (26)
Helena Grégrová: 13 % (98)
Jan Pařízek: 13 % (75)
Jiří Landa: 13 % (127)
Lukáš Holubec: 13 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 9.5.2013)
Naprosto nezáživný kousek. Dokoukala jsem, ale v půlce jsem o odchodu uvažovala.. Žádná z písní mi v hlavě nezakotvila.
(zadáno: 23.10.2017)
(zadáno: 1.12.2014)
(zadáno: 9.5.2013)
Názory se velmi různí. Pro mě osobně hezká fantasy scéna a jedna píseň je tak moc vlezlá (v dobrém slova smyslu), že jsem si ji broukala 2 dny. Radim Schwab a O.Izdný mě v rolích potěšili.
(zadáno: 9.10.2013)
Moc jsem se na Krakatit těšila.. Hudba a scéna je opravdu moc dobrá! První polovina mě bavila, druhá dosti pokulhávala. Neskutečně mě nudil závěr! Měla jsem chuť zařvat-UŽ DOST!
T. Pavelka je neustále na jevišti, po tomto představení asi musí padnout do postele jak miminko.. Herecky výrazná Z. Onufráková.
(zadáno: 5.5.2017)
(zadáno: 9.5.2013)
Já nevim, ale já se hodně zasmála!!!
(zadáno: 30.12.2019)
(zadáno: 22.12.2016)
(zadáno: 7.5.2013)
Každý má jiný vkus, ale tohle teda ne.. Vyjímečně odcházim v půlce, ale musela jsem. Nemelodický, těžký..
(zadáno: 16.9.2016)
Na Malého prince se těšila jak dítě na pouť. Tak velké zklamání se snad nedá ani popsat. Hodnotím pouze první půlku, neboť jsem druhou celou prospala..to se mi stalo v divadle poprvé v životě!
Každý má samozřejmě jiný vkus, ale za mě-místy až obtěžující hudba (vůbec jsem se necítila dobře, řekla bych až sklíčeně); zpívající had mi naprosto nelahodil do ucha-nemelodické, ale hlasově bez chyby; prostřihy moderní doby se mi tam nehodily..
Petr Batěk vybrán do role pilota velmi trefně :)
(zadáno: 26.8.2020)