Profil uživatele

Kytina

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 12 % (26)
Helena Grégrová: 13 % (98)
Jan Pařízek: 13 % (75)
Jiří Landa: 13 % (127)
Lukáš Holubec: 13 % (27)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>

(zadáno: 18.9.2015)
Viděno na Nové scéně, ale v Kolowratu to muselo mít o dost větší sílu. Herecký koncert, i když v jedné situaci mi u D. Matáska cukly koutky.
Nádherně udělaný konec, musela jsem se hodně přemáhat, aby mi neukápla slza..jak to bylo silné.
(zadáno: 9.5.2013)
Tento kus stojí za shlédnutí hlavně kvůli Z.Onufrákové!
(zadáno: 4.10.2013)
(zadáno: 28.4.2014)
(zadáno: 25.9.2017)
(zadáno: 7.5.2013)
O životě. Žádné další emoce nejsou potřeba. Ivan Lupták vždy skvělý výkon (viděla jsem 3x). Monodrama neni pro každého herce, ale toto je perfektní. Dobře vymyšlená scéna, hudba. Ještě dlouho jsem po představení přemýšlela. Nejde o to, že je to homosexuální monodrama, tohle se může stát každému..
(zadáno: 3.4.2015)
Hodně těžký kus na udržení pozornosti. Ale pokud to zvládnete, stojí to za to! Krásný- řekla bych až poetický text. Úžasná hra se světly, detaily.
Náročnějšímu divákovi doporučuji.
(zadáno: 1.6.2016)
(zadáno: 8.11.2017)
Měla jsem výhodu v tom, že jsem nejprve byla hrát LARP - Pomezí. Tím pádem mi byl objasněn příběh (alespoň jeho část), jednotlivé postavy.
Prostory jsou neskutečné, přecházel mi dech a tíha na hrudi byla neskutečná. Mětstečko Pomezí rozhodně neni procházka růžovou zahradou, ale naopak jedna velká depka, která opravdu stojí za návštěvu!!!
(zadáno: 25.2.2016)
(zadáno: 13.12.2017)
(zadáno: 23.3.2016)
(zadáno: 27.6.2017)
(zadáno: 23.3.2015)
(zadáno: 7.5.2013)
Asi bláznivé hodnocení, ale z Quasimoda se stal můj oblíbený muzikál. Pro mě zajímavá scéna, vždy je na co koukat. Herecké výkony nebudu komentovat, přeci jen je to muzikál. Melodická hudba. Hrbáč v podání Tomáše Trapla je dokonalý.
(zadáno: 4.10.2014)
(zadáno: 16.10.2013)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 > >>