Profil uživatele

Leafeltova

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (38)
Pavla Haflantová: 14 % (14)
Lukáš Dubský: 18 % (16)
Pavel Širmer: 20 % (46)
Lukáš Holubec: 21 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
skvělé představení, úžasné výkony herců
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 23.4.2018)
nádherné představení, skvělý výkon herců, nejen Matouše Rumla, smály jsme se od začátku až do konce, ještě povedenější než Mikulášovy patálie, doufám, že bude další díl
(zadáno: 28.5.2018)
skvělé představení a výkon herců, viděla jsem na festivalu divadlo v přírodě a nádherně pasovalo do přírody jako kdyby tam bylo připravováno,
vtipné, nápadité i k zamyšlení
(zadáno: 7.6.2018)
Skvělá hra, výborně jsme se pobavili a zároveň i zamysleli, velmi netradiční, krásně zpracované a výborné výkony herců, Patrik Děrgel byl vynikající, ale i všichni ostatní, opravdu jsme si to užili
(zadáno: 25.3.2019)
krásné představení, hlubší i zábavné, výborné výkony všech 4 hereček, velmi působivé
(zadáno: 25.3.2019)
úchvatné představení, jednoduché, praktické kulisy, vtipné a napínavé, zapojení dětí do hry, nápadité, děti byly unešené ještě dlouho poté, představení nás velmi nadchlo jako všechny, které jsme v Minoru viděli
(zadáno: 3.2.2020)
představení svižné, plné obrovské energie, vtipu, úžasné herecké výkony všech zúčastněných
(zadáno: 21.11.2019)
Krásné představení, excelentní David Novotný a Eliška Balcarová, dojemné i humorné, laskavé a pravdivé. Moc doporučuji.
(zadáno: 19.2.2020)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>