Profil uživatele

Leafeltova

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (38)
Pavla Haflantová: 14 % (14)
Lukáš Dubský: 18 % (16)
Pavel Širmer: 20 % (46)
Lukáš Holubec: 21 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>

(zadáno: 7.6.2018)
Skvělá hra, výborně jsme se pobavili a zároveň i zamysleli, velmi netradiční, krásně zpracované a výborné výkony herců, Patrik Děrgel byl vynikající, ale i všichni ostatní, opravdu jsme si to užili
(zadáno: 11.7.2019)
Příjemná, humorná, nenáročná inscenace, pobavila jsem se, líbila se mi Máša Málková a Jitka Smutná a Jaromír Nosek, ale i všichni ostatní byli výborní, hezká scéna, znásobená venkovní letní scénou v krásném prostředí Nového Světa
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 11.3.2019)
(zadáno: 19.2.2020)
(zadáno: 10.4.2019)
výborné herecké výkony, velká poklona Martě Issové za její fyzické nasazení, vtipné, povedené představení, každý se tam chvílemi našel, velmi blízké představení
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 29.1.2020)
nápadité, živé, vtipné představení, moc se mi líbilo a mockrát se nám tajil dech, krásné kostýmy
(zadáno: 17.8.2018)
krásná česká komedie ze života nás všech, opravdu výborně jsme se pobavili a výkony všech herců byly excelentní a klobouk smekám před panem Kleplem, který odehrál představení se zlomenými žebry a muselo to hodně bolet a to víc hodnotím, díky
(zadáno: 19.11.2018)
nádherné, krásně pojaté, skvělá hudba , úžasní herci, dospělí i děti nadšení, poučné i zajímavé
(zadáno: 15.4.2019)
(zadáno: 12.4.2018)
Krásné kostýmy, pohybové zpracování i hezká hudba.
(zadáno: 22.1.2018)
Krásné představení, úžasné výkony, dospělákům a dětem se moc líbilo
(zadáno: 23.4.2018)
nádherné představení, skvělý výkon herců, nejen Matouše Rumla, smály jsme se od začátku až do konce, ještě povedenější než Mikulášovy patálie, doufám, že bude další díl
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 29.1.2020)
velmi zdařilé představení, mrazivé, dramatické s výbornými hereckými výkony a propracovanou scénou se super efekty
(zadáno: 22.1.2018)

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 > >>