Profil uživatele

Leafeltova

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 14 % (38)
Pavla Haflantová: 14 % (14)
Lukáš Dubský: 18 % (16)
Pavel Širmer: 20 % (46)
Lukáš Holubec: 21 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >

(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 22.1.2018)
(zadáno: 26.3.2018)
krásné představení a skvělý výkon Ivy Janžurové, je to Herečka s velkým H
(zadáno: 12.4.2018)
Krásné kostýmy, pohybové zpracování i hezká hudba.
(zadáno: 23.4.2018)
(zadáno: 3.12.2018)
výborné odpočinkové představení, zajímavý vývoj a závěr
(zadáno: 14.1.2019)
skvělé výkony herců, příjemná komedie, která měla dobrou zápletku a hlavu a patu
(zadáno: 11.3.2019)
(zadáno: 10.4.2019)
výborné herecké výkony, velká poklona Martě Issové za její fyzické nasazení, vtipné, povedené představení, každý se tam chvílemi našel, velmi blízké představení
(zadáno: 15.4.2019)
(zadáno: 2.5.2019)
výborné výkony hlavních představitelů, klobouk dolů
(zadáno: 17.5.2019)
představení bylo hezké, výkony též, líbily se mi kostýmy i řešení kulis, mohu jen doporučit. Pojetí bylo zvláštní, ale líbivé.
(zadáno: 3.6.2019)
krásné představení, dospělím se líbilo více než dětem, ale všichni byli maximálně spokojení. V alternaci jsme zažili paní Remundovou a byla skvělá, všichni byli úžasní, u Boba Klepla již tradičně nadstandartní výkon.
Díky
(zadáno: 19.6.2019)
povedené představení, mě se líbilo, vtipné, dobře provedené, výborně zahrané, klobouk dolů nad výkonem, který není jednoduchý, když je na to člověk sám, přeju mnoho šťastných repríz
(zadáno: 11.7.2019)
Příjemná, humorná, nenáročná inscenace, pobavila jsem se, líbila se mi Máša Málková a Jitka Smutná a Jaromír Nosek, ale i všichni ostatní byli výborní, hezká scéna, znásobená venkovní letní scénou v krásném prostředí Nového Světa
(zadáno: 19.9.2019)
(zadáno: 29.1.2020)
nápadité, živé, vtipné představení, moc se mi líbilo a mockrát se nám tajil dech, krásné kostýmy
(zadáno: 29.1.2020)
velmi zdařilé představení, mrazivé, dramatické s výbornými hereckými výkony a propracovanou scénou se super efekty
(zadáno: 22.1.2018)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 >