Profil uživatele

Lenkad

Naprostý divadelní laik, vděčný a asi dost nenáročný divák.
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (30)
Helena Grégrová: 11 % (36)
Jiří Landa: 11 % (46)
Jiří Koula: 13 % (22)
Michal Novák: 13 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3

(zadáno: 28.2.2018)
Když jsme z divadla odcházeli, vyslechla jsem rozhovor dvou starších dam. Jedna povídá druhé: "To by se asi pan Hrušínský divil, co z toho divadla jeho syn udělal." Úplně špatné to nebylo jen díky hereckým výkonům, zejména Anny Polívkové a Martina Sitty. Ale mně se tedy moc nelíbila ani knižní předloha.
(zadáno: 28.2.2018)
Představení hodnotím trochu s odstupem, takže si pamatuji jenom skvělý pěvecký a překvapivě i herecký výkon Lucie Bílé. Bez ní si to nedovedu představit, jsem ráda, že jsme měli na obsazení štěstí.
(zadáno: 28.2.2018)
Muzikály "vymetám" díky své pubertální dceři a tento muzikál byl jeden z těch povedenějších - dobré pěvecké výkony a velmi srozumitelný příběh, jenom trochu statická scéna.
(zadáno: 28.2.2018)
Znáte ten pocit, kdy posloucháte někoho, kdo je tak strašně "vtipný", až je vám trapně za něj? Pokud si ho chcete dosyta užít, zajděte na toto představení.
(zadáno: 28.2.2018)
Je mi líto, ale toto ze strany herců přehrávané představení až někam do úrovně hysterie se mi vůbec nelíbilo. Herci na sebe snad ani minutu nemluvili normálně, celé to byl přehnaný afektovaný řev. Kdybych tam byla sama, tak po přestávce odejdu. A to mám Michala Dlouhého a Simonu Stašovou opravdu jako herce ráda. Toto se ale nepovedlo.
(zadáno: 28.2.2018)
Skvělá režie, nápaditá scéna, ale bohužel Radka Fišarová se mi jako Evita vůbec nelíbila - vysoko posazený hlas bez barvy.
(zadáno: 28.2.2018)
Humor mi připadal velmi často dotažený velmi přes závit, skvělá byla Sandra Pogodová. Moje dvanáctiletá dcera byla představením naprosto nadšena.
(zadáno: 28.2.2018)
Skvělé představení, které má spád, skvělé herecké výkony a nápady. Velká škoda, že už se nehraje a jsem ráda, že jsem se na jedno z posledních dostala. Jedno z nejlepších představení, které jsem viděla.
(zadáno: 28.2.2018)
Mladší sestra představení Vše o mužích. Díky hereckému obsazení nevadí, že jde o takovou skoro až hospodskou "legrandu". Pokud na představení půjdete s tím, že se chcete pobavit a nebudete čekat velká životní moudra, nebudete (snad) zklamáni. V obecenstvu bude, stejně jako na Vše o mužích, tak 80 % žen :-)
(zadáno: 28.2.2018)
Velká legrace, budete se smát, pokud nejste zarytým intelektuálem. Humor je takový prvoplánový, doporučuji inscenaci v prostředí letní scény Vyšehrad.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3