Profil uživatele

Lenkad

Naprostý divadelní laik, vděčný a asi dost nenáročný divák.
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (30)
Helena Grégrová: 11 % (36)
Jiří Landa: 11 % (46)
Jiří Koula: 13 % (22)
Michal Novák: 13 % (18)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 26.10.2018)
(zadáno: 4.4.2019)
Husí kůže zaručena!
(zadáno: 15.4.2019)
(zadáno: 28.2.2018)
Muzikály "vymetám" díky své pubertální dceři a tento muzikál byl jeden z těch povedenějších - dobré pěvecké výkony a velmi srozumitelný příběh, jenom trochu statická scéna.
(zadáno: 28.2.2018)
Představení hodnotím trochu s odstupem, takže si pamatuji jenom skvělý pěvecký a překvapivě i herecký výkon Lucie Bílé. Bez ní si to nedovedu představit, jsem ráda, že jsme měli na obsazení štěstí.
(zadáno: 15.3.2018)
(zadáno: 22.10.2018)
(zadáno: 19.11.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 30.5.2018)
Výkon Richarda Krajča naprosto skvělým překvapením.
(zadáno: 20.6.2018)
(zadáno: 1.10.2018)
Výkon pana psychiatra bohužel nedokázala zachránit ani Zuzana Stivínová. Obzvlášť v jakože naštvaných polohách jsem mu nevěřila vůbec nic - řev v afektu vypadal přesně jako nacvičený řev zcela bez afektu.
(zadáno: 28.2.2018)
Skvělá režie, nápaditá scéna, ale bohužel Radka Fišarová se mi jako Evita vůbec nelíbila - vysoko posazený hlas bez barvy.
(zadáno: 28.2.2018)
(zadáno: 19.10.2019)
(zadáno: 4.6.2018)
Zajímavé nápady, skvělé hereckoakrobatické výkony, ale ztrácela jsem se v dějové lince až do pandí scény.
(zadáno: 27.1.2019)
Eliška Balzerová skvělá, David Novotný famózní.
(zadáno: 28.2.2018)
(zadáno: 23.1.2019)
Vlastně je to neuvěřitelné, že se člověk ani u scénky s nedodanými gumičkami nenudí! Na aktérech je vidět, jak si to užívají a umí to přenést do hlediště. Výborná oddechová zábava.
(zadáno: 11.2.2019)
Asi jsem neměla mít tak velká očekávání od oblíbených herců. Nebylo to úplně špatné, jen takové ploché.
(zadáno: 28.2.2018)
Humor mi připadal velmi často dotažený velmi přes závit, skvělá byla Sandra Pogodová. Moje dvanáctiletá dcera byla představením naprosto nadšena.
(zadáno: 28.2.2018)
Nevěřila bych, že to Noid zvládne, ale je skvělý. Představení jsem viděla v 90. letech v Pyramidě a teď dvakrát v Karlíně a zážitek to byl stále stejný, Karlín má určitě nápaditější scénu.
(zadáno: 4.11.2019)
Skvělé dialogy, skvělé herecké výkony.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>