Profil uživatele

Lenka.K

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 7 % (3)
Jan Pařízek: 7 % (3)
Lukáš Dubský: 14 % (7)
Anežka Hrebiková: 15 % (4)
Pavla Haflantová: 18 % (4)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 26.4.2011)
Komedie na témata ze současnosti byla, jsou a budou pro autory vždy tvrdým oříškem a riskantním podnikem. V případě Viktora K. risk rozhodně znamenal zisk, ba dokonce zisk DESETINÁSOBKU. Autoři Janků - Svojtka na diváka spustili vodopád vydařených nápadů. Oceňuji nápaditost kostýmů, výkony herců na jevišti i jejich rychlost při převlékání. Celé představení jsem se velmi dobře bavila, i tím, že to bylo, jsa Češkou, vlastně i na můj účet. V současné době je nám takových představení obzvláště za potřebí. Díky!
(zadáno: 26.4.2011)
Jednoduše geniální!
(zadáno: 26.4.2011)
Skvělé, skvělé, skvělé!
(zadáno: 26.4.2011)
Pro navození předvánoční pohody (i mimo období Vánoc) ideální představení!
(zadáno: 26.4.2011)
Výborná scéna a ještě lepší byl nápad spojit obě alternace v jednom představení!
(zadáno: 26.4.2011)
Jiří Hána jako ministr švihlé chůze si zaslouží 120%!!! Dovoluji si tvrdit, že je lepší než originál.
(zadáno: 26.4.2011)
Skvělé!
(zadáno: 26.4.2011)
Měli jsme štěstí na výborného hosta - Václava Cílka. Těžké téma, velmi vyvedené!
(zadáno: 26.4.2011)
Kdo si nechce připustit, že lze Saturnina pojmout jinak, než jak byl filmově zpracován na začátku 90. let, ať si ušetří cestu do ABC. Divadelní ztvárnění Ondřeje Havelky ukazuje, že postavy mohou mít mnohem barvitější charaktery než ve filmu. Jiří Hána je jako Saturnin naprosto okouzlující! Výborně jsem se pobavila...a děkuji za koblihu.
(zadáno: 26.4.2011)
Po všech stránkách silné a povedené představení!
(zadáno: 26.4.2011)
Ač je předloha notoricky známá, představení se Abíčku podařilo, bylo svižné, hravé - pohlazení po duši.
(zadáno: 26.4.2011)
Výborná partie pro dva!
(zadáno: 26.4.2011)
Velmi zajímavě výtvarně pojaté představení! A skvělý Jiří Hána!
(zadáno: 5.5.2011)
Výborné! Konečně dostal Radim Kalvoda příležitost ukázat, že umí dobře ztvárnit nejen intelektuálně chudší figury, jež jsou zdrojem příkoří, ale že je i skvělý šoumen! :)
(zadáno: 26.4.2011)
Ideální představení na páteční večer!
(zadáno: 26.4.2011)
Náročné téma, výborné herecké výkony!
(zadáno: 26.4.2011)
Výborné výkony herců, trochu zbytečná videoprojekce.
(zadáno: 26.4.2011)

Další stránky hodnocení: 1 2 >