Profil uživatele

Lovin

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Pavla Haflantová: 9 % (53)
Helena Grégrová: 10 % (135)
Jan Pařízek: 10 % (138)
Jiří Landa: 11 % (151)
Lukáš Dubský: 11 % (82)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 24.11.2018)
85% Zábavné a chvilkama mrazivé. Skvělé výkony obou herců! Tento zážitek ve mě dozníval ještě cestou domů a vlastně i druhý den. Díky.
(zadáno: 29.1.2022)
Jé, to byla taková krása! Výborně odpozorované. Taky jsem byla taková holčička s podobným vnímáním i uvažováním. Vyvážené, nesmírně vtipné a laskavé. Obdivuji protagonisty, že ačkoliv kus hrají už tak dlouho, na kvalitě to není znát. Všichni skvělí, Bára naprosto obdivuhodná. Děkuji.
(zadáno: 22.6.2016)
65% Skvělé výkony Lukáše Příkazkého a Jiřího Panznera, oceňuji též scénu a práci s malým prostorem. Scénář mě příliš nezaujal.
(zadáno: 26.11.2015)
Hra mě bavila, zaujal mě herecký výkon Mikuláše Splítka a odcházela jsem potěšena.
(zadáno: 5.2.2019)
Excelentní Aleš Bílík.
(zadáno: 31.10.2016)
Vyborná hudba, skvělé pohybově a velmi příjemná podívaná na krásné chlapy.
(zadáno: 27.10.2015)
65% Jiří Langmajer mě velmi bavil. Nebýt jeho, tak nevím, nevím...
(zadáno: 17.4.2019)
75%
(zadáno: 20.4.2018)
75%
(zadáno: 10.6.2020)
Líbilo se mi téma i způsob pojetí. I to, že zpracování nešlo více do hloubky tématu autismu. Takhle to bylo tak akorát. Zdálo se mi, jako by trvalo, než se do toho herci položí. Až chvíli po pauze jsem cítila plné soustředění všech na jevišti. Herecky velmi dobré, skvělý Martin Finger. Děkuji za příjemný zážitek po karanténní pauze.
(zadáno: 14.1.2015)
Člověk neví, kam se dívat dřív. Skvělé, zábavné, pohybově zajímavé, živý orchestr je výbornou volbou. Viděla jsem 2x.
(zadáno: 6.9.2021)
Jedničku jsem viděla třikrát, přišla mi téměř dokonalá. Soumrak starců ji nesahá na paty.
(zadáno: 12.12.2018)
Pecka! Musíte vidět :-)
(zadáno: 3.11.2021)
Tak tohle byla velká paráda! Krásné navození atmosféry, déšť, působivá hudba, tmavé kulisy. Poutavý detektivní příběh. Herci sehraní, vybroušené dialogy a spousta výborných hlášek. Děkuji za zážitek.
(zadáno: 30.11.2015)
Skvělá Jana Stryková, skvělé celé!
(zadáno: 12.9.2017)
(zadáno: 17.12.2015)
65%
(zadáno: 24.2.2020)
Je mi to líto, ale nebavilo mě to. Myslím, že 1:15 sledovat víceméně jen tupost charakterů je příliš. Herecky dobré.
(zadáno: 10.10.2016)
75%