Profil uživatele

Lovin

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 9 % (118)
Pavla Haflantová: 9 % (48)
Helena Grégrová: 10 % (121)
Anežka Hrebiková: 11 % (33)
Jiří Landa: 11 % (138)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 18.3.2017)
Tato inscenace pro mě byla velmi silným zážitkem. Ačkoli má dvě hodiny v kuse, udržela mou pozornost. Kromě hodnotného tématu oceňuji skvělé herecké výkony, scénu i kostýmy. Děkuji.
(zadáno: 8.4.2017)
Ohromující, úžasný! Děkuji.
(zadáno: 30.5.2018)
(zadáno: 4.6.2019)
To byla jízda! Excelentní výkon Daniela Bambse. Zaujali mě také Petr Prokeš, Malvína Pachlová, Martin Hrubý a skvělý hudební doprovod. Díky, Boleslaváci, že jste přijeli do Prahy.
(zadáno: 7.10.2019)
(zadáno: 23.1.2020)
Dechberoucí představení o ženskosti, víře, předurčení nebo "předurčení". Takové rodinné konstelace. Inscenace je velice citlivě zpracovaná, nese mnoho sdělení. Výborná dramaturgie a přesné, přesvědčivé herecké výkony. Tereza Dočkalová je opět geniální! Také Erika Stárková, ačkoliv je na scéně poměrně málo, je nezapomenutelná. Její zpěv chcete slyšet znovu a znovu. Děkuji všem včetně Michala Langa za tento nevídaný zážitek.
(zadáno: 14.1.2015)
Úžasné! Viděla jsem dvakrát. Skvělý zážitek. Děkuji.
(zadáno: 22.1.2015)
Nezapomenutelný herecký výkon Taťjany Medvecké. Smekám.
(zadáno: 30.11.2015)
Skvělá Jana Stryková, skvělé celé!
(zadáno: 8.4.2016)
Velice působivé, moudré, plné velkých myšlenek. Naprosto skvělé herecké výkony obou mužů.
(zadáno: 31.1.2017)
85%
(zadáno: 18.3.2017)
Překvapivá pointa. Nezapomenutelný výkon Stanislava Zindulky. Děkuji.
(zadáno: 8.12.2017)
Toto představení může vidět každý mladý člověk žijící se svým rodičem a každá matka dospívajícího dítěte. Jistě pro ně bude přínosné. A nejen oni. Velice uvěřitelný Jan Battěk, mám přesně takového bráchu. Děkuji za úchvatné a citlivé ztvárnění, zůstává ve mě hluboký dojem.
(zadáno: 14.12.2017)
(zadáno: 1.1.2018)
(zadáno: 13.2.2018)
(zadáno: 12.6.2018)
Miluju, když jdu do divadla, nic velkého od toho nečekám a pak zírám s otevřenou pusou. Příběh o tom, co většina z nás zažila nebo zažít chtěla. S romantickou komedií to nemá nic společného, přesto je to ve svém důsledku romantické a je to komedie. Zažijete okamžik, kdy protagonista rozmlouvá se svým penisem a přesto to není hloupé. Jitka i Ondřej podali skvělé herecké výkony a oba při tom byli neuvěřitelně sexy. To vše za výstižně střídmého doprovodu živé kytary. Díky všem tvůrcům za zážitek.
(zadáno: 26.9.2018)
Zajímavé choreografie, výborné taneční výkony, skvélá hudba, velice příjemné odpočinkové představení. Jsem nadšená. Děkuji za zážitek.
(zadáno: 17.10.2018)
(zadáno: 25.2.2019)

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>