Profil uživatele

Lskladana

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 21 % (7)
Jan Pařízek: 23 % (3)
Michal Novák: 23 % (6)
Jiří Landa: 25 % (4)
Iva Bryndová: 28 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 13.9.2016)
Skvělé představení, plné parodie a nadsázky, kterou je třeba přijmout a přistoupit na ni. Pak se vyjeví člověku strašný a pravdivý obraz tohoto světa, tak skvěle podaný černým humorem slavného dramatika. Špičkové herecké výkony netřeba komentovat.
(zadáno: 4.10.2016)
Martin Trnavský po Kolegovi Mela Gibsona vsadil na jistotu. Tyto one man show mu totiž sedí, jako ten pověstný zadek na hrnec. Je dojemný, vtipný, strhující. Aktualizace děje s místními fórky jsou osvěžující a některé hlášky by měly zlidovět. Další vynikající kus, který není jen černobílý.
(zadáno: 7.3.2017)
Přicházela jsem do divadla s obavami. Odcházela zpívající a velmi pobavená. Perfektní provedení a aranžmá známých písní skupiny Beatles chytnou prostě každého. A retro příběh z konce šedesátých let je perfektní nadsázkou tehdejší "přesoudruhované" doby. Herecký koncert Petra Štěpána a hlavně Michala Isteníka.
(zadáno: 4.5.2018)
Strašně jsem se bavila! Černý rytíř mě fakt dostal...
(zadáno: 14.4.2019)
Velmi pěkná záležitost. Chytrý scénář a obdivovala jsem všechny herce, protože zpívali skvěle. Přitom docela komplikovaná hudba a náročné na zpěv. Výborné všechny herecké výkony. Žádná líbivá většinová blbina.
(zadáno: 14.4.2019)
(zadáno: 19.10.2021)
Výborný výběr titulu, skvělá režie i herecké výkony. Ústřední dvojice Bergerová, Novotný (nikoliv Novák - to RaB) je herecky přesná, táhnou celé představení. Milá Z. Herfortová, přesná L. Janíková v hereckém souznění s A. Slaninou. Očekávat u hořké komedie řachandu a měřit, kdy se člověk zasměje poprvé? Nenapadlo mě to. Užila jsem si skvěle a přesně zpracované téma s bezchybnými herci. Úsporná scéna, vynikající hudba (L. Janota!). Za mě jednoznačně nejlepší zážitek.
(zadáno: 8.11.2016)
Nejdříve jsem šla do divadla s obavami, protože film je nedostižný, ale nakonec jsem byla mile překvapena. Nádherná parodie, nadsázka, která si utahuje ze samotného divadla (hudba, odkazující na známé muzikály). Prostě vtipné a vynikající.
(zadáno: 30.1.2017)
Chaplin je trefou do černého. Klasický muzikál se vším všudy. Skvělá hudba, dobrý příběh, vynikající herecké a hlavně pěvecké výkony všech protagonistů. Daniel Rymeš je výbornou volbou a jeho alternant Marco Salvadori slibný talent s barvitým hereckým rejstříkem a hlavně pěveckou jistotou.
(zadáno: 7.3.2017)
Herecký koncert obou protagonistů a zároveň moudrá hra.
(zadáno: 5.10.2017)
Nádherná směsice humoru, chytrých dialogů a hereckých výkonů. Autorovi se povedlo vykreslit s nadsázkou svět podivínských vědátorů, kteří se občas smějí úplně něčemu jinému, než ti ostatní. Chytrá komedie, která není žádnou "první dobrou", plná nepodbízivého humoru.
(zadáno: 4.5.2018)
Trochu jsem se bála, jak se divadlo popasuje s tak náročným námětem. Ale naprosto mě to dostalo. Tak citlivě přenést do lehčího žánru (kterým muzikál bezesporu je) tak silné téma, se jen tak nepodaří. Je pravda, že by Havelka mohl líp zpívat, ale herecky je naprosto úžasný! Jeho obsazení je po této stránce přesné!
(zadáno: 4.5.2018)
Prostě fakt dobrý :)!
(zadáno: 24.10.2018)
Viděla jsem nedělní premiéru a za mě vynikající. Nejlepší na všem je asi ta ohromná energie celého ansámblu. Oba Gazdíci jsou už jasní profesionálové. Nedovedu si představit jejich role obsazené někým, kdo nemá hereckou zkušenost. Scéna je výpravná a vše funguje přesně, jak má.
(zadáno: 19.11.2019)
Za mě skvělé. Bála jsem se překladu písní, ale nevadily. Choreografie mě bavila, herecké výkony také výborné (např. P. Vitázková jako Tanya). Navíc propracovaná režie, což není u muzikálů často k vidění.
(zadáno: 13.9.2016)
Skvělý horor. Překvapivé zvraty a hlavně působivé herecké výkony. Prostě paráda!
(zadáno: 24.10.2018)
Herecký koncert. Sice těžký námět, ale výsledek je skvělý!
(zadáno: 14.4.2019)
Pěkná věcička. Skvělý Isteník, neméně dobrá Coufalová. Výborná oddechovka. A na konci člověka až zamrazí.
(zadáno: 7.3.2017)
Děj, který začíná koncem je značně zmatený. Hudba je velmi těžká. Proto bylo až nevídané, jak se s tak těžkými party srovnali herci. Nebylo jim co závidět. Každopádně byli perfektní!