Profil uživatele

Lubino

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 5 % (4)
Lukáš Dubský: 10 % (12)
Pavla Haflantová: 10 % (8)
Iva Bryndová: 12 % (6)
Michal Novák: 12 % (10)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2

(zadáno: 19.10.2012)
Nářez, výborný Střihavka, velmi líbivá hudba a proto doporučuji jako startovní muzikál pro hudební analfabety. Velice lehce si tento muzikál zamilujete. Opravdu zábava od A do Z. Průserový výkon Pavla Poláka.
(zadáno: 19.10.2012)
Tragikomedie, pro divadelní konzervativce možná příliš moderních prvků. Nicméně tragické scény fungují a člověku se ježí srst. Výborné výkony R. Krajča a J. Preissové. Jan Dolanský v menší roli také výborný.
(zadáno: 27.3.2011)
Výborná dvojice Racek, Čekan. Velmi bizardně působí legenda Radek Brzobohatý převlečený do ženských šatů. Oddechová komedie lehce nad průměrem.
(zadáno: 27.3.2011)
Průměrné představení. Obstojný Ernesto Čekan. Představení však ve mne nevzbudilo žádoucí emoce, ačkoliv by asi mělo.
(zadáno: 27.3.2011)
Strhující druhá polovina, skvělý výběr hudby, skvělé emoce, viděl jsem 6x. Představení staví na skvělém Janu Revaiovi. Vtipný je jeho tanec s Pavlou Procházkovou v roli žižkovské prostitutky z 30. let.
(zadáno: 27.3.2011)
Ernesto překvapivě ustál tíži hlavní role, byl přesvědčivý. Petr Vágner v roli burzovního makléře skvělý, mne přesvědčil o tom že hrát umí. A skvělý Petr Oliva v roli otce, k němuž se syn otočil zády. Negativem představení je totožný scénař s oskarovým filmem z padesátých let.
(zadáno: 27.3.2011)
Průměrné zpracování, v podstatě ničím zajímavé. Pozitivem je skvělý výkon Kamila Halbicha, který je o dvě třídy výše než ostatní.
(zadáno: 27.3.2011)
Skvělý Jan Vondráček, skvělá a živá scéna, představení má spád a dohání až k slzám. Menším problémem je nevyrovnanost hereckých výkonů.

Další stránky hodnocení: < 1 2