Profil uživatele

Lubino

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 5 % (4)
Lukáš Dubský: 10 % (12)
Pavla Haflantová: 10 % (8)
Michal Novák: 12 % (10)
Jan Pařízek: 13 % (15)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 13.11.2012)
A pak už tam nezbyl ani jeden (aneb Deset malých černoušků) - Divadlo Radka Brzobohatého: 50 %
Průměrné představení, které nezanechalo žádný dojem a ani napětí, jaké by asi vyvolávat mělo. Velebová opravdu dobrá.
(zadáno: 13.11.2012)
Barmanky (Shakers) - Divadlo Radka Brzobohatého: 40 %
Stejný autor a podoba jako u Vyhazovačů. Nehodí se tam ty filosoficko životní vsuvky. Nicméně představení dokáže rozesmát. Uměleckou hodnotu však nemá.
(zadáno: 13.11.2012)
Chvilková slabost - Divadlo Radka Brzobohatého: 50 %
Představení funguje jen na půl. Nicméně i tak má svůj půvab a druhá půlka je lepší než první.
(zadáno: 13.11.2012)
Crash u potoka - Švandovo divadlo: 80 %
Velmi zajímavé představení a jedno z lepších ve Švanďáku. Titulní dvojice hrdinů herecky slabší, ale zachraňují to Hřebíčková, Pavelka, Frejová. Výkon Martiny Krátké velmi bizardní, jakoby z jiné planety.
(zadáno: 13.11.2012)
Cyrano z Bergeracu - Národní divadlo: 80 %
Tohle je poctivá podívaná ve Zlaté kapličce. Hodně herců, velká živá scéna. Malinko náročnější, zejména kvůli veršům. David Prachař opravdu umí a opět nezklamal Jan Dolanský. Jana Janěková ml. však neustála tíži hlavní postavy Roxany.
(zadáno: 13.11.2012)
Děti ráje - Goja Music Hall: 20 %
Vyrůstal jsem na hudbě Michala Davida, ale to nestačilo. Velmi špatné a laciné. Ideál pro milovníky Ulice a stupidních seriálů. Nechápu standing ovations při děkovačce. Běžte raději na Ježíše do Karlína.
(zadáno: 13.11.2012)
Dva na smetišti - Divadlo Radka Brzobohatého: 60 %
Povedené setkání otce a syna Brzobohatých. Představení má svou hloubku, i když nemám moc rád představení kde je málo herců.
(zadáno: 27.3.2011)
Dvanáct rozhněvaných mužů - Divadlo Radka Brzobohatého: 80 %
Ernesto překvapivě ustál tíži hlavní role, byl přesvědčivý. Petr Vágner v roli burzovního makléře skvělý, mne přesvědčil o tom že hrát umí. A skvělý Petr Oliva v roli otce, k němuž se syn otočil zády. Negativem představení je totožný scénař s oskarovým filmem z padesátých let.
(zadáno: 13.11.2012)
Gottland (Masky tragické bezradnosti) - Švandovo divadlo: 60 %
Absolutně odlišné divadlo před přestávkou a po přestávce. Trošku jako Kill Bill 1 a 2. První polovina výrazně lepší než druhá. Na druhou už musí mít člověk uměleckou duši, tohoto daru se mi však nedostalo.
(zadáno: 13.11.2012)
Hello, Dolly! - Studio DVA divadlo: 20 %
Muzikálovej průser na úrovni Děti ráje. Nikdo z herců neuměl zpívat vyjma Nadi Urbánkové, která však měla jeden výstup. Laciné vtípky na úrovni nováckých estrád. Za zmínku stojí výkon mladého Meduny. Muzikál pro milovníky Ordinace a Ulice.
(zadáno: 13.11.2012)
Jestli řekneš, kolik mi je, zabiju tě! - Divadlo Radka Brzobohatého: 30 %
Laciná konverzačka, která bohužel nefunguje. Bez umělecké hodnoty. Vtipné vstupy Niny Jiránkové.
(zadáno: 19.10.2012)
Jesus Christ Superstar - Hudební divadlo Karlín: 80 %
Nářez, výborný Střihavka, velmi líbivá hudba a proto doporučuji jako startovní muzikál pro hudební analfabety. Velice lehce si tento muzikál zamilujete. Opravdu zábava od A do Z. Průserový výkon Pavla Poláka.
(zadáno: 27.3.2011)
Klec bláznů - Divadlo Radka Brzobohatého: 60 %
Výborná dvojice Racek, Čekan. Velmi bizardně působí legenda Radek Brzobohatý převlečený do ženských šatů. Oddechová komedie lehce nad průměrem.
(zadáno: 13.11.2012)
Kurz negativního myšlení - Švandovo divadlo: 70 %
Stojí za vidění. Méně náročné než Mein Kampf nebo Crash u potoka. Výborný mladý Dlouhý a samozřejmě Kamil Halbich.
(zadáno: 13.11.2012)
Láska a peníze - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Tohle představení se mi nepodařilo pobrat. Asi bych ho potřeboval vidět ještě jednou. Nepřesvědčivý Miloslav König v titulní roli, zajímavý výkon mladého Meduny ve vedlejší roli, měl by dostat v Dlouhé víc prostoru, aby nemusel hrát v pokleslém muzikálu Hello Dolly.
(zadáno: 13.11.2012)
Les Misérables (Bídníci) - Goja Music Hall: 70 %
Velkolepé nastudování, úžasná scéna kostýmy. Hudbu je lepší naposlouchat pro lepší zážitek, není tak chytlavá jako u Ježíše. David Uličník umí zpívat, ale ne hrát. Jan Urban jako Thenardier výbornej.
(zadáno: 27.3.2011)
Lev v zimě - Divadlo Radka Brzobohatého: 50 %
Průměrné představení. Obstojný Ernesto Čekan. Představení však ve mne nevzbudilo žádoucí emoce, ačkoliv by asi mělo.
(zadáno: 27.3.2011)
Lhář - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Skvělý Jan Vondráček, skvělá a živá scéna, představení má spád a dohání až k slzám. Menším problémem je nevyrovnanost hereckých výkonů.
(zadáno: 13.11.2012)
Macbeth - Divadlo v Dlouhé: 70 %
Tohle musíte vidět Shakespeare v minimalistickém (až studiovém podání), klasika obrácená naruby. Nicméně velmi zajímavé představení. Skvělí Vondráček, Sedláčková-Oltová, Turek. Démonické čarodějnice a úvodní scéna.
(zadáno: 13.11.2012)
Mefisto - Divadlo pod Palmovkou: 60 %
Nevyužitý potenciál textu. Dramatické scény fungovaly jen občas. Nevím čím to ale je, možná režií. Skvělé výkony Kláry Issové, Zuzany Slavíkové a Radka Valenty.
(zadáno: 13.11.2012)
Mein Kampf - Švandovo divadlo: 90 %
Asi to nejlepší co jsem v tomto divadle viděl. Celý představení člověk přemýšlí a tak to má asi být. Skvělí Čapka a Pavelka. Vtipné představení, které zaleze až pod kůži.
(zadáno: 13.11.2012)
Milovat k smrti - agentura ADF: 60 %
Povedená věc, to lepší u Brzobohatých. Sochor s Bernáthem výborně doplňují Světlanu, která zpívá téměř jako Edith. Minimalistické zpracování.
(zadáno: 27.3.2011)
Mnoho povyku pro nic - Švandovo divadlo: 60 %
Průměrné zpracování, v podstatě ničím zajímavé. Pozitivem je skvělý výkon Kamila Halbicha, který je o dvě třídy výše než ostatní.
(zadáno: 13.11.2012)
Řemeslníci - Švandovo divadlo: 50 %
Nenáročný děj a situační komedie bez překvapení. Od divadla však očekávám více, nicméně připouštím, že představení fungovalo a spoludiváci se bavili. Chybí mi však přidaná hodnota.
(zadáno: 19.10.2012)
Richard III. - Národní divadlo: 90 %
Tragikomedie, pro divadelní konzervativce možná příliš moderních prvků. Nicméně tragické scény fungují a člověku se ježí srst. Výborné výkony R. Krajča a J. Preissové. Jan Dolanský v menší roli také výborný.

Další stránky hodnocení: 1 2 >