Profil uživatele

LuciaFary0

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Veronika Boušová: 10 % (3)
Lukáš Dubský: 13 % (3)
Michal Novák: 21 % (11)
Jan Pařízek: 23 % (10)
Pavel Širmer: 23 % (7)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 19.1.2017)
Cyrano - Divadelní spolek Kašpar: 100 %
(zadáno: 19.1.2017)
Mýdlový princ - Divadlo Broadway: 100 %
Konečně oddychovka,která není trapná. Jde spíš o činohru s písničkami Vaška Neckáře,ale celek působí víc než dobře. Herecké výkony skvělé. Naopak velice pokulhává zpěv u hlavních rolí. Naopak vedlejší role a to včetně dětí jsou po pěvecké stránce stoprocentní. Skvělou práci odvádí pánská kompany. Určitě stojí za zhlédnutí po náročném pracovním týdnu se člověk skvěle odreaguje a opravdu se zasměje. Možná i s ohledem na to, že se jednalo o silvestrovské představení herci předváděli neskutečné věci.
(zadáno: 30.1.2017)
Kapka medu pro Verunku - Pixa-pro: 100 %
Nádherný muzikál. Viděla jsem 29. 1. od 15hodin. Muzikál plný pohádkových postav a přitom i plný vtipu i nadsázky. Z výkonů překvapivě pro mě nejlepší Felix Slováček jako Honza. Moc dobrý byl David Gránský a hlavně Peter Strenáčik. Anna Slováčková jako Verunka byla moc fajn. Pěvecky nejlepší Genny Ciatti a Martina Pártlová. Dobrá byla i Michaela Nosková. Celkově nejzábavnější jsou pohádkové postavy.
(zadáno: 19.1.2017)
Hvězda - Studio DVA divadlo: 100 %
Nejlepší představení, které jsem v loňském roce viděla. Ke sto procentům ještě sto dalších.
(zadáno: 12.3.2017)
Srdcový král - Divadlo Kalich: 100 %
Jeden z nejlepších muzikálů u nás. Herecké i pěvecké výkony skvělé. Honza Tenkrát (Dennis) a Markéta Martiníková (Sandra) jsou skvělí. Zaujala i Marie Křížková a Přemek Polák. Opravdu skvělá je choreografie a taneční company, Pro mě v tomto muzikálu asi to nejlepší.
(zadáno: 19.1.2017)
Romeo & Julie - RockOpera Praha: 100 %
Absolutně stoprocentní výkon všech. Opravdu velká podívaná. Škoda nepohodlných prostor,ale tak k tomu hardcore to asi patří. Všem doporučuju.
(zadáno: 23.1.2017)
Alenka v kraji zázraků - Pixa-pro: 90 %
Slušné výkony zejména v menších rolích ke kterým překvapivě patří i role kloboučníka. Hodně povedené kostýmy. Z herců nejvíc zaujala Jana Zenáhlíková, David Gránský, dětští herci i příjemná Míša Kuklová.upřímné nadšení dětí v hledišti určitě tvůrce potěší. Dospělý divák ocení zejména hudbu. 22.1. 2017,11h.
(zadáno: 6.3.2017)
Ples upírů - Goja Music Hall: 90 %
Krásný muzikál na vysoké úrovni. Skvělé výkony, výborný orchestr. Místy horší zvuk. Překvapení večera skvělá Natálie Grossová.
(zadáno: 19.1.2017)
Antoinetta - královna Francie - Divadlo Hybernia: 90 %
Nádherný muzikál, viděla jsem třikrát. Krásná hudba. Vadí mi jen projekce a některé přehnané akce jednotlivců z company. Z herců zajala Iva Marešová, Dušan Vitázek, Michal Novotný, Jaromír Holub, Pepa Vágner,Filip Vlastník, Natálie Grossová. Určitě doporučuju muzikál navštívit. Obecně v divadle Hybernia vadí hluk ze spodní restaurace.
(zadáno: 19.1.2017)
Kytice - Divadlo Semafor: 80 %
Milé divadlo pro nenáročného diváka.
(zadáno: 12.3.2017)
Čas růží - Hudební divadlo Karlín: 80 %
Velké překvapení. Vůbec jsem nečekala, že se příběh bude odebírat takovým směrem, ale ve výsledku skvělé. Příběh je vtipný,ale v podstatě i napínavý. Po hudební a pěvecké stránce skvělé. Hlavní představitelé vč. dětí, zpívají dost dobře. Jan Kopečný a Ladislav Korbel skvělá dvojka. Výborná Eva Burešová. Nejvíc mě překvapil Pepa Vojtek v roli starce, výborně to zahrál a zpíval. Orchestr a vokály jako vždy v HDK stoprocentní. A třešnička na dortu je malý Bohouš (Filip Vlastník).
(zadáno: 19.1.2017)
Pýcha a předsudek - Národní divadlo: 80 %
(zadáno: 19.1.2017)
Mefisto - Divadlo Hybernia: 70 %
Moc povedené. Překvapivě dobrý Vojtek. Muzikál rozhodně neurazí a všichni hráli s velkým nasazením což se cení.
(zadáno: 19.1.2017)
Pískání po větru - Městské divadlo Brno: 70 %
Opět skvělý brněnský kousek. Až na některé nedostatky v obsazení skutečně dobré. Dětští herci nejsou špatní,jen je zde problém s výslovností. Celkově sborové akce jsou horší ve zvuku než sólové výstupy. P. Gazdík ve stále stejné poloze.
(zadáno: 19.1.2017)
Sen noci svatojánské - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Vcelku povedené představení. Jen hercům nebylo místy rozumět.
(zadáno: 6.3.2017)
Bonnie & Clyde - Divadlo J.K.Tyla Plzeň: 60 %
Vcelku povedené představení. Slušné výkony a dobrá hudba. Výborný Roman Tomeš a Petr Ryšavý. Poměrně slušný pěvecký výkon představitelky Bonnie a velice dobré choreografie. Rezervy jsou snad jen v pěveckém projevu company, kdy není moc rozumět a u dětí.
(zadáno: 6.3.2017)
Rocky - Kongresové centrum: 60 %
zajímavě pojatá scéna. Dobré výkony všech, zejména Petera Pechy. Spatný zvuk, není rozumět. Perfektní orchestr.
(zadáno: 22.1.2017)
Mary Poppins - Městské divadlo Brno: 60 %
Moc hezky udělané. Herecké i pěvecké výkony celkem dobré. Ratajský výborný Gazdíková slabší. Pěvecké nedostatky u dětí nevadí, celkově byly milé. Muzikál stojí na tradičně dobré company.
(zadáno: 19.1.2017)
Kočky - Městské divadlo Brno: 50 %
(zadáno: 19.1.2017)
Bonnie & Clyde - Hudební divadlo Karlín: 40 %
Hodně rozporuplné představení. Místy jakoby se děj zpomalil a vytvořil hluchá místa. Naopak některé scény měly překvapivý šmrnc. Nevyvážené herecké výkony. Výborní Procházková, Bárta, Vaněk, Josef.
(zadáno: 19.1.2017)
Tři mušketýři - Divadlo Broadway: 30 %
(zadáno: 19.1.2017)
Přízrak Londýna - Divadlo Hybernia: 30 %