Profil uživatele

Lucianna

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 8 % (26)
Helena Grégrová: 9 % (30)
Jiří Koula: 9 % (33)
Jiří Landa: 9 % (39)
Michal Novák: 9 % (22)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

1 2  > 
(zadáno: 2.2.2014)
Viděli jsme s Janem Holíkem v divadle Palace. Ačkoliv nemám velký smysl pro laciný humor, hra byla úžasná, smála jsem se od začátku do konce, až mi tekly slzy. Myslím, že i ostatní v sále se výborně bavili (muži i ženy), atmosféra skvělá. Doporučuji.
(zadáno: 2.2.2014)
Skvělá hudba, scéna, herecké výkony, kostýmy. Silný příběh. Zážitek na celý život.
(zadáno: 2.2.2014)
Krásné, výstižné a dojemné představení. Musíte vidět.
(zadáno: 20.2.2014)
srozumitelný děj, výborná a zajímavá scéna, světla, efekty, hudba, kostýmy...a samozřejmě skvělé herecké výkony
(zadáno: 22.9.2014)
(zadáno: 11.6.2015)
(zadáno: 2.2.2014)
Výborné představení, Michal Dlouhý skvělý, ostatní herci taktéž. Není to podle mě klasická komedie, ale přesně takto si představuji Gogola a určitě doporučuji vidět.
(zadáno: 16.2.2014)
Film jsem kdysi dávno viděla a hru jsem si tedy takto nějak představovala. Pěkné představení, které určitě mohu doporučit.
(zadáno: 12.4.2014)
(zadáno: 27.4.2014)
Výborná a zábavná hra. Skvělé herecké výkony (I.Machalová, D.Šoltýsová i M.Zoubková). Příjemně strávený večer.
(zadáno: 12.3.2015)
(zadáno: 2.2.2014)
75%...Souhlasím s předchozími komentáři, že děj je slabší. Ale kdo má rád písničky skupiny Lucie, odejde velmi spokojený. Mě představení příjemně překvapilo.
(zadáno: 15.3.2014)
Oba herci výborní, hlas Viktora Preisse ze záznamu příjemný, hra zajímavá, poučná, zábavná. Zpočátku se mi zdálo, že se příliš zabíhá do detailů, scény se stále opakují a nepřinášejí už nic nového, oproti tomu konec mi přišel dost rychlý. V úvodu bylo sděleno, že se jedná o rukopis, proto mě čtení textů z papírů nepřekvapilo, ale druhou polovinu, kdy již herci textů využívali minimálně, jsem si užila několikanásobně více.
(zadáno: 10.5.2014)
Dasha a P.Strenáčik skvělí, líbil se mi i M.Vojtko a J.Korn.
Hudba krásně pestrá, scény zajímavé, ale příběh až příliš jednoduchý.
Velmi neúměrná se mi zdá cena...
(zadáno: 25.5.2014)
(zadáno: 22.9.2014)
(zadáno: 10.10.2014)
(zadáno: 9.11.2014)
Herecké výkony výborné.
1 2  >