Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (72)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 5.8.2015)
Především skvělá I. Janžurová, na kterou se vyplatí si zajít.
(zadáno: 5.8.2015)
Tohle je první představení, kde se mi M. Dlouhý opravdu líbil.
(zadáno: 5.8.2015)
Hm, tak tohle bylo i na "odpočinkové" představení až moc "odpočinkové".
Ano, O. Sokol byl přesně takový, jak by člověk čekal (ano, také nevím, zda je to spíše dobře nebo špatně), ostatní postavy nevýrazné.. Celkově jeden velký zmatek, ani ne tak zábavný jako nesmyslný.
(zadáno: 5.8.2015)
Hodně těžké, hodně dobré.. (ale určitě ne pro každého)
Velice mile mě překvapilo, že bylo představení na takové téma vyprodané.
(zadáno: 8.4.2015)
Ze začátku jsem se bála, že hře, která je postavena na komičnosti jazykové bariéry neanglicky mluvících přistěhovalců, musí nutně brzy dojít dech. Nicméně se mé obavy nenaplnily a celé představení jsem se výborně bavila. Po herecké stránce vyrovnané výkony, krásné hudební vsuvky.. zkrátka doporučuji.

P.S. Když vidím komentář níže - čím větší divadlo, tím je předvídatelnější, že v zadních řadách nebude zážitek takový. Já jsem postupně dospěla k tomu, že když si chci představení opravdu užít, vybírám si místa bližší..
(zadáno: 30.3.2015)
S. Stašová je skvělá, to bych opravdu nechtěla rozporovat!
Nicméně musím konstatovat, že tenhle druh inscenací není nic pro mě - na "komedii" mi to přišlo málo vtipné, na "drama" málo vážné.. možná za pár (desítek) let docením..
Mimochodem, když už je to tu mnohokrát srovnáváno, tak "Můj báječný rozvod" se mi líbíl víc.
(zadáno: 20.3.2015)
Tahle hra se mi opravdu hodně líbila, škoda jen, že sehnat lístky je taková bojovka..
Hitchcock za každým rohem, parodie s využitím perfektní nadsázky, vynikající herecké výkony, X postav ve 4 hercích - prostě zážitek :-)
(zadáno: 20.3.2015)
První půlka pro mě byla dost nuda, v druhé půlce s příchodem M. Písaříka se hra naštěstí rozjela, nicméně že by měla nějakou extra překvapivou pointu bych úplně neřekla.. Plusové body hlavně za M. Dlouhého a zejména poslední scénu.
(zadáno: 14.2.2015)
U mě se bohužel realita nepotkala s očekáváním. E. Balzerová je vynikající jako vždy, bohužel to pro mě však nevynahradilo nijaký děj/text.
(Pokud chcete na E. Balzerovou, doporučuji spíše "Tři holky jako květ", taktéž z komorní scény.)
(zadáno: 7.2.2015)
Krásná hudba, nádherná výprava, veliký zážitek!
(zadáno: 7.2.2015)
Seriál jsem neviděla, ale jako divadelní hra to byl pro mě trošku průšvih.. Napočítala jsem asi tři vtipné momenty v dvouhodinovém trapasu. Britský humor mám ráda, ale Kancl byl pro mě zklamáním.
(zadáno: 7.2.2015)
Vtipná, milá inscenace s vyrovnanými hereckými výkony (nejvíce se mi líbily K. Cibulková a P. Hřebíčková).
(zadáno: 20.1.2015)
Milé představení, zejména díky skvělému triu Smutná-Vlasák-Štěpánek, nicméně jsem čekala větší srandu. Za mě jedno z těch, které neurazí, ani extrémně nenadchnou.
(zadáno: 17.12.2014)
Velice zdařilé představení, zejména oceňuji obrovské nazasezní mladých herců.
(zadáno: 29.11.2014)
Zajímavé (ikdyž zatím nejslabší, co jsem v Řeznické viděla), lehce ponuré představení. Moc se mi líbil hlavně M. Kraus.
(zadáno: 29.11.2014)
Milé přestavení. Film jsem neviděla, hra se mi líbila. Oběma hercům role sedly.
(zadáno: 21.10.2014)
Lehce slabší než první díl. Méně komedie, více k zamyšlení a pro mě i více hluchých míst (hlavně prostřední část mi přišla slabší, začátek a závěr celkový dojem zlepšily).
(zadáno: 21.10.2014)
Krásné představení, skvělí herci, úžasná atmosféra. Bála jsem se podvědomého srovnávání s oblíbeným filmem, ale musím říci, že v mých očích inscenace uspěla na jedničku.
(zadáno: 13.9.2014)
Inscenace, která nutí k zamyšlení. Zařadila bych mezi povinná představení pro (nejenom) střední školy.
(zadáno: 3.9.2014)
Klasiku rozhodně nečekejte. Roman Zach se mi líbil. Začátek hry ještě vypadal slibně, zejména druhá půlka už byla zdlouhavá a konec zbytečně protahovaný, když se k tomu přidá chladnější počasí - člověk už se těší domů. (Lepší sedět na kraji ;) ale osobně bych už podruhé nešla..)
(zadáno: 13.8.2014)
Nevím, jestli je představení pokaždé ze 70% improvizací, při níž se účinkující navzájem "odbourávají" a jednotlivé věty často ani nedávají smysl, ale určitě to nepůjdu na žádnou další reprízu zjišťovat..
(zadáno: 30.6.2014)
Výborné herecké výkony všech tří hereček. Hra má podle mě trošku slabší rozjezd, ale pak vtáhne do děje a nepustí :-)
(zadáno: 16.6.2014)
Mé oblíbené představení, které jsem sledovala několikrát ze záznamu, jsem měla konečně možnost vidět naživo. Po přečtení zdejších komentářů jsem se trochu obávala, že budu zklamaná, ale nebyla jsem. Za mě je to zábavné představení pro odreagování a výborný Miroslav Donutil (kdo ho nemá rád, ať nechodí).
(zadáno: 8.6.2014)
Pro mě představení trochu kazily pasáže ze záznamu, jinak jde o zábavné představení, věrné seriálové verzi.