Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (72)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

<<  <  1 2 3 4 5
(zadáno: 29.5.2014)
Absurdní děj, který ovšem ani na chvíli nenudí, a hlavně výborné herecké výkony - zejména ženské části, Veronika Kubařová se mi líbí čím dál tím více.
(zadáno: 29.5.2014)
Takové kabaretnější zpracování, které bych si osobně dokázala představit spíše v Semaforu, ovšem bez výraznějších momentů.
(zadáno: 18.5.2014)
Můj pubertální bratr se celkem bavil, ale to bylo tak vše..
(zadáno: 18.5.2014)
Ve dveřích mě paní uvaděčka vyděsila větou, "že jí překvapuje, že na TAKOVÉ představení k nim někdo zajde". Po konci představení jsem usoudila, že zas TAKOVÉ to nebylo. Nejspíše jsem nepochopila význam jejího pojetí slova "TAKOVÉ", nicméně jsem se bavila a odcházela jsem s pocitem, že mám o čem přemýšlet.
(zadáno: 18.5.2014)
(zadáno: 18.5.2014)
Staré téma zpracované "trochu jinak" - dle toho, co jsem zaslechla ze zákulisí, nejslabší představení z repertoáru RockOpery, které mě ovšem přesvědčilo, že už žádné další nejspíš vidět nepotřebuji. Osobně jsem z představení cítila hlavně účelovost, o ohňové šou, která podpálila jednu protagonistku a málem i některé diváky, nemluvě (doporučuji nesedět u schodů ani v prvních řadách).
(zadáno: 18.5.2014)
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 17.5.2014)
Neuvěřitelně špatný výkon O. Víznera (na kterého jsem se velmi těšila) se "skvěle" doplňuje s velmi slabým výkonem S. Nálepkové i dějem příběhu, který je úplně o ničem. Nic horšího jsem snad ještě neviděla.
(zadáno: 17.5.2014)
Čapka mám ráda, čekala jsem víc.
(zadáno: 17.5.2014)
Zábavné představení s viditelnými úpravami "rukopisem" pana Suchého.
(zadáno: 17.5.2014)
Průměrná komedie s nevýraznými hereckými výkony.
(zadáno: 17.5.2014)
Vtipná komedie s dobrými hereckými výkony.
(zadáno: 17.5.2014)
Hru jsem viděla 2x (v rozmezí asi 4 let) a musím říct, že jsem se velmi bavila i podruhé. Pokud se chcete hodně nasmát, tak opravdu doporučuji.
(zadáno: 17.5.2014)
(zadáno: 17.5.2014)
(zadáno: 17.5.2014)
Zábavná komedie pro příjemně strávený večer s úsměvem na rtech. Oba herci se mi líbili.
(zadáno: 17.5.2014)
Silný příběh, i když rozhodně ne "odpočinkový", oba pánové výborní (Stanislav Zindulka opravdu skvělý!). Osobně se mi líbí i prostředí divadla, které se ke hře skvěle hodí.
(zadáno: 17.5.2014)
Hra má všechno - je zábavná, vtipné části se střídají s těmi dramatickými, skvělí herci a závěr, to bylo opravdu "něco". Za mě výborné představení.
<<  <  1 2 3 4 5