Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 6.2.2018)
Příjemné složení večera a skvělá atmosféra, nicméně řada písní se mi nelíbila, jak byla zazpívána..
E. Boušková byla skvělá!
(zadáno: 12.12.2017)
Představení pro velice úzkou skupinu nadšenců a dostatečných znalců obou umělkyň. Pro mě jednoznačný krok vedle..
(zadáno: 12.12.2017)
Oddychovka jak má být :-)
(zadáno: 12.12.2017)
Střední (vyprávěcí) část byla výborná, ale začátek a hlavně konec opravdu nezapřou Novou scénu a mně osobně dost zkazily celkový dojem..
(zadáno: 12.12.2017)
Oba byli výborní, i přes to za mě průměrné představení.
(zadáno: 10.10.2017)
Pohybově výborné představení!
(zadáno: 7.10.2017)
Velmi se mi líbil A. Háma.
(zadáno: 7.10.2017)
Od představení jsem nic neočekávala a tak jsem byla příjemně překvapená. Jako oddychovka ok.
(zadáno: 7.10.2017)
Podle mě představení, které není ani pro slyšící ani pro neslyšící..
(zadáno: 5.5.2017)
Oba herci se mi sice líbili (hlavně J. Ježková), ale hra jako taková mi přišla naprosto zbytečná. Pro mě v (mé oblíbené) Řeznické první zklamání.
(zadáno: 5.5.2017)
Moje druhá hra podle Pratchetta, žižkovští "Muži ve zbrani" se mi líbili o trošku více, ale i tak příjemné nenáročné představení.
(zadáno: 5.5.2017)
Obě herečky skvělé.
Možná jen trošku škoda, že nedostala A. Polívková více prostoru.
(zadáno: 12.3.2017)
Pěkné představení, oba herci výborní.
(zadáno: 12.3.2017)
(zadáno: 7.3.2017)
Na mě až moc "fraškovité"..
Čekala jsem, že půjde zejména o taneční vystoupení propojené tématickou činohrou, ale byla to spíše přehlídka laciných vtipů s občasným zatančením - za mě zklamání..
(zadáno: 27.1.2017)
Inscenace o žabomyších válkách mezi mužem a ženou, lehce inspirovaný hrou "Kdo se bojí Virginie Woolf" (nebo aspoň mně to tak přišlo).
Celkem zajímavý koncept hry, kterému by jistě slušela lepší dějová vyváženost, ruší místy dlouhé prostoje z důvodu přestavování scény či časově náročnější změny kostýmu.
Výkon A. Duškové se mi líbil více než jejího divadelního partnera.
(zadáno: 19.1.2017)
Taková milá oddychovka. Pratchettovy knížky neznám, tak nemůžu porovnat.
Začátek mi přišel takový urputný - představovačka postav hlasem "shůry" apod. - ale pak (hlavně v druhé části) se děj pořádně rozjel a vše šlapalo jak má. Líbilo se mi také řešení přechodů mezi obrazy, pěkně vybraná hudba a chytrá funkční scéna.
(zadáno: 19.1.2017)
Disk mám moc ráda a musím říct, že herecké výkony se mi i v této hře opravdu moc líbili, prakticky bez jediné výtky. Nicméně "nemůžu" dát vyšší hodnocení hře jako takové - ač inscenace se zajímavou náladou, dějem je vlastně spletenina různých (dalo by se říci až vyšinutých) nápadů s nejasným průběhem i koncem. Ano, pravděpodobně jsem myšlenku nepochopila, ale takových bylo v sále rozhodně většina. Za mě bohužel předvánoční zklamání.
(zadáno: 19.1.2017)
Vysoce zvláštní pojetí známého příběhu. Minimalistická scéna, ač jistě originálně pojatá, se mi ke hře samotné moc nehodila (a herci vesměs oblečení v černém, ušpinění bílými cihlami, také nepůsobí zrovna estetickým dojmem). Většina postav se chovala jak z inscenace nacvičené mateřskou školou - ano, chápu, že to byl do vysoké míry záměr, ale ani ten mě nijak extra neohromil. O pauze doporučuji zajít na drink (nejlépe i před představením).
(zadáno: 22.11.2016)
Nejsem uplně zkušený divák improvizací, ale přišlo mi, že herci na sebe moc neslyší.
Například se stávalo, že někdo z herců pochopil situaci jinak než ostatní a pak z toho nedokázal vybruslit "bez újmy". Také to dost často vypadalo, že se každý snaží prosadit "svou verzi příběhu" na úkor logičnosti či plynulosti "děje". Možná slabší den?..
(zadáno: 22.11.2016)
Toto mi přišlo spíše jako besídka divadelního kroužku.
(zadáno: 22.11.2016)
(zadáno: 25.10.2016)
Zas jedna příjemná průměrná oddychovka. Nic víc, nic míň.
(zadáno: 25.10.2016)
Počin těžící z úspěchů Stardance. Jako fanoušek tanců a tancování obecně jsem byla spokojena. Jako fanoušek divadla jako takového jsem nebyla nijak zasažena.
(zadáno: 10.9.2016)
Za mě pojetí, které se nehodí na divadlo. Neříkám, že téma není důležité nebo že je nezajímavé, ale takto zpracované pro mě bylo zklamáním - kdo jde na "divadlo" a ne na přednášku/konferenci, bude nejspíš zklamán jako já.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>