Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 17.12.2014)
Velice zdařilé představení, zejména oceňuji obrovské nazasezní mladých herců.
(zadáno: 8.4.2015)
Ze začátku jsem se bála, že hře, která je postavena na komičnosti jazykové bariéry neanglicky mluvících přistěhovalců, musí nutně brzy dojít dech. Nicméně se mé obavy nenaplnily a celé představení jsem se výborně bavila. Po herecké stránce vyrovnané výkony, krásné hudební vsuvky.. zkrátka doporučuji.

P.S. Když vidím komentář níže - čím větší divadlo, tím je předvídatelnější, že v zadních řadách nebude zážitek takový. Já jsem postupně dospěla k tomu, že když si chci představení opravdu užít, vybírám si místa bližší..
(zadáno: 5.8.2015)
Hodně těžké, hodně dobré.. (ale určitě ne pro každého)
Velice mile mě překvapilo, že bylo představení na takové téma vyprodané.
(zadáno: 5.8.2015)
Tohle je první představení, kde se mi M. Dlouhý opravdu líbil.
(zadáno: 5.8.2015)
Především skvělá I. Janžurová, na kterou se vyplatí si zajít.
(zadáno: 5.8.2015)
Skvělá V. Cibulková, děj místy trošku nelogický, i když ne nezajímavý.
(zadáno: 21.10.2015)
V. Cibulková má Thálii zaslouženě. Řeznická opět nezklamala.
(zadáno: 21.10.2015)
Klasiku rozhodně nečekejte :-) Příjemná oddychovka - vtipné, absurdní představení se sympatickými herci, kteří se skvěle doplňují.
(zadáno: 1.11.2015)
Příjemná hra, u které jsem se bohužel nevyhla srovnávání s filmovou verzí - která tedy u mě v tomto případě vyhrála. Nicméně když nezapočítám své zklamání z M. Stránským pojaté vady řeči (jinak byl skvělý), tak mě divadelní zpracování velmi bavilo a rozhodně ho dále doporučím (zejména lidem, kteří před tím neviděli film).
(zadáno: 17.12.2015)
Mně se v Disku prostě líbí :-) Velice zdařilé představení a kolektivní nadšení.
(zadáno: 23.5.2016)
Bavila jsem se, škoda jen, že to nebylo 1000 věcí, ale tak 30..
(zadáno: 5.6.2016)
Ze začátku jsem se dost lekla poučujícího rázu představení (pro základní/střední školy ideální), niméně od první písně mě představení začalo dost bavit. Veliké plus za zpracování známých písní a výkony herců.
(zadáno: 22.11.2016)
(zadáno: 12.3.2017)
Pěkné představení, oba herci výborní.
(zadáno: 5.5.2017)
Obě herečky skvělé.
Možná jen trošku škoda, že nedostala A. Polívková více prostoru.
(zadáno: 10.10.2017)
Pohybově výborné představení!
(zadáno: 12.12.2017)
Oddychovka jak má být :-)
(zadáno: 8.2.2018)
Představení se mi líbilo, ale trochu bych ho zkrátila.
(zadáno: 5.6.2018)
Pěkné představení postavené zejména na hudebních dovednostech obou hereček. Kdo má rád písně Edith Piaf, toho jistě potěší.
Líbilo se mi více než Edith a Marlen.
(zadáno: 7.10.2017)
Od představení jsem nic neočekávala a tak jsem byla příjemně překvapená. Jako oddychovka ok.
(zadáno: 7.10.2017)
Velmi se mi líbil A. Háma.
(zadáno: 17.5.2014)
(zadáno: 29.5.2014)
Takové kabaretnější zpracování, které bych si osobně dokázala představit spíše v Semaforu, ovšem bez výraznějších momentů.
(zadáno: 21.10.2014)
Lehce slabší než první díl. Méně komedie, více k zamyšlení a pro mě i více hluchých míst (hlavně prostřední část mi přišla slabší, začátek a závěr celkový dojem zlepšily).

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 4 5 > >>