Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (63)
Pavel Širmer: 14 % (65)
Jiří Landa: 15 % (89)
Lukáš Dubský: 15 % (30)
Michal Novák: 15 % (40)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 23.5.2016)
Vlny - Divadlo Cylindr: 50 %
Některé příběhy se mi líbily více, jiné méně. Myslím, že představení nejlépe docení ženy v podobném věku jako je autorka.
(zadáno: 20.5.2016)
Požitkáři - Divadlo Na zábradlí: 50 %
Rozvleklý začátek mi přišel vyloženě navíc. Jedná se opět o netradiční počin, který souhlasí s náladou, kterou v divadle na zábradlí z inscenací mám - za mě to bylo potřetí a na dlouhou dobu dost.
P.s. Souhlas s P. Širmerem
(zadáno: 20.5.2016)
Dvanáct rozhněvaných mužů - Divadlo Radka Brzobohatého: 50 %
Hra nebyla vyloženě špatná, minimálně jde o zajímavé téma (i když je konec lehce předvídatelný), nicméně mi přišlo, že z něj šlo vytěžit více.
(zadáno: 18.4.2016)
Válka - Divadlo X10: 20 %
Ano, válka je špatná. Sdělení, byť důležité, předávané touto formou mi přišlo velmi podobě špatné. Zařazení mezi redakční tipy je pro mě překvapující - osobně myslím, že je toto představení pro velice specifickou skupinu diváků.

p.s. doporučuji si nesedat do první řady, pokud nechcete být od krve
(zadáno: 18.4.2016)
Edith a Marlene - Divadlo pod Palmovkou: 50 %
H. Seidlová byla opravdu skvělá. Nicméně mi to uplně nepřišlo jako "musíte vidět" představení. Trošku iracionálně mě také zklamalo, že byly všechny písně v češtině (ano, vím, že se to dalo čekat, i přes to mě to překvapilo :-) )..
(zadáno: 22.3.2016)
Velvet Havel - Divadlo Na zábradlí: 40 %
D. Kaplanová a M. König byli dobří, ale to je asi tak všechno. Kabaretní mi to moc nepřišlo. Alternativní představení mam ráda, ale tohle představení mě nějak minulo..
Překvapuje mě tak všeobecně vysoké hodnocení, protože mi to rozhodně nepřišlo jako "představení pro davy".
(zadáno: 4.3.2016)
Drama v kostce, pokus 2 - Mystérium skutečnosti - Studio Ypsilon: 80 %
Úžasný nápad, skvěle zahrané - po dlouhé době jsem se opravdu dobře bavila!!
(zadáno: 1.3.2016)
Testosteron - Divadlo Komedie: 40 %
Na mužský kolektiv jsem víc než zvyklá, nijak antifeministické mi to nepřišlo, ale na mě tam bylo nějak málo srandy (za 2 hodiny v práci se nasměju víc)..
(zadáno: 1.3.2016)
Podivný případ se psem - Divadlo Kalich: 50 %
Bohužel(dík) jsem četla nejprve knížku..
Představení nebylo vyloženě špatné, ale něco mi tam chybělo.. asi děj? Resp. propojení jednotlivých "výjevů".
Co se mi líbilo moc byla E. Křenková. Její postava byla pojatá opravdu zajímavě a jednoznačně pro mě vylepšila celkový dojem ze hry. J. Cina také dobrý, ale za mě až druhý.
Mé doporučení - přečtěte si knížku a na divadlo ani nemusíte ;)
(zadáno: 1.3.2016)
Na cestě - Divadlo Cylindr: 50 %
Milé představení.
(zadáno: 10.1.2016)
Země je placatá, jinak tě zabiju! - Divadlo Cylindr: 50 %
Příjemné představení, na kterém je hodně poznat, že je z větší míry koncipováno pro děti (10+) - rozhodně doporučuji pro rodiče s dětmi, nicméně ani bezdětného diváka neurazí :-)
(zadáno: 17.12.2015)
Rituální vražda Gorge Mastromase - Divadlo Disk: 60 %
Mně se v Disku prostě líbí :-) Velice zdařilé představení a kolektivní nadšení.
(zadáno: 4.12.2015)
Faust - RockOpera Praha: 30 %
Takhle nějak si od střední představuji dada umění.
Nemůžu se ubránit pocitu, že se autor snažil nacpat vzájemně nesouvisející prvky, které by si mohly "koupit" diváka, do celku pod záštitou známého tématu. Pro mě se bohužel nepovedlo.
Také škoda, že jsem skoro neslyšela texty, možná by mi pak přišlo "logičtější"?..
(zadáno: 30.11.2015)
Šílenství - Divadlo Na zábradlí: 50 %
Ano, bylo to šílené :D Moc pěkná scéna. Pokud se někomu líbilo, doporučila bych "ještě živou" inscenaci dejvického divadla - 39 stupňů.
(zadáno: 15.11.2015)
BlaŽenka - Divadlo Cylindr: 70 %
Velice netradiční zážitek. Nikdy bych neřekla, že se toho dá prakticky jen pohybem během jedné hodiny tolik předat (narozdíl od baletu, který však mám i tak ráda). Veliké plus také za obrovské nasazení všech účinkujících.
(zadáno: 1.11.2015)
Králova řeč - Divadlo pod Palmovkou: 60 %
Příjemná hra, u které jsem se bohužel nevyhla srovnávání s filmovou verzí - která tedy u mě v tomto případě vyhrála. Nicméně když nezapočítám své zklamání z M. Stránským pojaté vady řeči (jinak byl skvělý), tak mě divadelní zpracování velmi bavilo a rozhodně ho dále doporučím (zejména lidem, kteří před tím neviděli film).
(zadáno: 21.10.2015)
Souborné dílo Williama Shakespeara ve 120 minutách - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Klasiku rozhodně nečekejte :-) Příjemná oddychovka - vtipné, absurdní představení se sympatickými herci, kteří se skvěle doplňují.
(zadáno: 21.10.2015)
Leni - Divadlo v Řeznické: 60 %
V. Cibulková má Thálii zaslouženě. Řeznická opět nezklamala.
(zadáno: 5.8.2015)
Kalifornská mlha - Divadlo v Řeznické: 60 %
Skvělá V. Cibulková, děj místy trošku nelogický, i když ne nezajímavý.
(zadáno: 5.8.2015)
Audience u královny - Národní divadlo: 60 %
Především skvělá I. Janžurová, na kterou se vyplatí si zajít.
(zadáno: 5.8.2015)
Kurz negativního myšlení - Švandovo divadlo: 60 %
Tohle je první představení, kde se mi M. Dlouhý opravdu líbil.
(zadáno: 5.8.2015)
Dámský krejčí - Činoherní klub: 30 %
Hm, tak tohle bylo i na "odpočinkové" představení až moc "odpočinkové".
Ano, O. Sokol byl přesně takový, jak by člověk čekal (ano, také nevím, zda je to spíše dobře nebo špatně), ostatní postavy nevýrazné.. Celkově jeden velký zmatek, ani ne tak zábavný jako nesmyslný.
(zadáno: 5.8.2015)
Naše třída - Divadlo Komedie: 60 %
Hodně těžké, hodně dobré.. (ale určitě ne pro každého)
Velice mile mě překvapilo, že bylo představení na takové téma vyprodané.
(zadáno: 8.4.2015)
Pan Kaplan má třídu rád - Městská divadla pražská: 60 %
Ze začátku jsem se bála, že hře, která je postavena na komičnosti jazykové bariéry neanglicky mluvících přistěhovalců, musí nutně brzy dojít dech. Nicméně se mé obavy nenaplnily a celé představení jsem se výborně bavila. Po herecké stránce vyrovnané výkony, krásné hudební vsuvky.. zkrátka doporučuji.

P.S. Když vidím komentář níže - čím větší divadlo, tím je předvídatelnější, že v zadních řadách nebude zážitek takový. Já jsem postupně dospěla k tomu, že když si chci představení opravdu užít, vybírám si místa bližší..

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>