Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 10.9.2016)
Výborný počin. Kdo má rád kouzla rozhodně nesmí vynechat!!
(zadáno: 10.9.2016)
Představení bych nazvala spíše kabaretem než muzikálem.
Písničky pěkné, některé vynechané, herecky nic závratného, ale jak píši, je to spíše o písních než o příběhu :-)
(zadáno: 10.9.2016)
Takové ani extra výjimečné, ale ani špatné představení, čili za mě takový pěkný průměr.
Dobré herecké výkony, prakticky totožné s filmem.
(zadáno: 5.6.2016)
Ze začátku jsem se dost lekla poučujícího rázu představení (pro základní/střední školy ideální), niméně od první písně mě představení začalo dost bavit. Veliké plus za zpracování známých písní a výkony herců.
(zadáno: 23.5.2016)
Bavila jsem se, škoda jen, že to nebylo 1000 věcí, ale tak 30..
(zadáno: 23.5.2016)
Z tohoto představení mám rozporuplné pocity. Ze začátku jsem měla, kvůli množství postav a souběžnému dění různých příběhů, trošku problém vše pojmout. Pak se však děj začal zaměřovat na oddělenější události - některá témata byla vyloženě divácky vděčná, jiná ze začátku zajímavá, nicméně často zbytečně opakovaná, pár jich bylo i hodně silných a nezapomenutelných. Poslední zmíněná však pro mě bohužel zapadla mezi ta, na která mám už teď problém si vzpomnenout, i ta, na které si vzpomínám, že ani moc nestála za to..
(zadáno: 23.5.2016)
Některé příběhy se mi líbily více, jiné méně. Myslím, že představení nejlépe docení ženy v podobném věku jako je autorka.
(zadáno: 20.5.2016)
Rozvleklý začátek mi přišel vyloženě navíc. Jedná se opět o netradiční počin, který souhlasí s náladou, kterou v divadle na zábradlí z inscenací mám - za mě to bylo potřetí a na dlouhou dobu dost.
P.s. Souhlas s P. Širmerem
(zadáno: 20.5.2016)
Hra nebyla vyloženě špatná, minimálně jde o zajímavé téma (i když je konec lehce předvídatelný), nicméně mi přišlo, že z něj šlo vytěžit více.
(zadáno: 18.4.2016)
Ano, válka je špatná. Sdělení, byť důležité, předávané touto formou mi přišlo velmi podobě špatné. Zařazení mezi redakční tipy je pro mě překvapující - osobně myslím, že je toto představení pro velice specifickou skupinu diváků.

p.s. doporučuji si nesedat do první řady, pokud nechcete být od krve
(zadáno: 18.4.2016)
H. Seidlová byla opravdu skvělá. Nicméně mi to uplně nepřišlo jako "musíte vidět" představení. Trošku iracionálně mě také zklamalo, že byly všechny písně v češtině (ano, vím, že se to dalo čekat, i přes to mě to překvapilo :-) )..
(zadáno: 22.3.2016)
D. Kaplanová a M. König byli dobří, ale to je asi tak všechno. Kabaretní mi to moc nepřišlo. Alternativní představení mam ráda, ale tohle představení mě nějak minulo..
Překvapuje mě tak všeobecně vysoké hodnocení, protože mi to rozhodně nepřišlo jako "představení pro davy".
(zadáno: 4.3.2016)
Úžasný nápad, skvěle zahrané - po dlouhé době jsem se opravdu dobře bavila!!
(zadáno: 1.3.2016)
Na mužský kolektiv jsem víc než zvyklá, nijak antifeministické mi to nepřišlo, ale na mě tam bylo nějak málo srandy (za 2 hodiny v práci se nasměju víc)..
(zadáno: 1.3.2016)
Bohužel(dík) jsem četla nejprve knížku..
Představení nebylo vyloženě špatné, ale něco mi tam chybělo.. asi děj? Resp. propojení jednotlivých "výjevů".
Co se mi líbilo moc byla E. Křenková. Její postava byla pojatá opravdu zajímavě a jednoznačně pro mě vylepšila celkový dojem ze hry. J. Cina také dobrý, ale za mě až druhý.
Mé doporučení - přečtěte si knížku a na divadlo ani nemusíte ;)
(zadáno: 1.3.2016)
Milé představení.
(zadáno: 10.1.2016)
Příjemné představení, na kterém je hodně poznat, že je z větší míry koncipováno pro děti (10+) - rozhodně doporučuji pro rodiče s dětmi, nicméně ani bezdětného diváka neurazí :-)
(zadáno: 17.12.2015)
Mně se v Disku prostě líbí :-) Velice zdařilé představení a kolektivní nadšení.
(zadáno: 4.12.2015)
Takhle nějak si od střední představuji dada umění.
Nemůžu se ubránit pocitu, že se autor snažil nacpat vzájemně nesouvisející prvky, které by si mohly "koupit" diváka, do celku pod záštitou známého tématu. Pro mě se bohužel nepovedlo.
Také škoda, že jsem skoro neslyšela texty, možná by mi pak přišlo "logičtější"?..
(zadáno: 30.11.2015)
Ano, bylo to šílené :D Moc pěkná scéna. Pokud se někomu líbilo, doporučila bych "ještě živou" inscenaci dejvického divadla - 39 stupňů.
(zadáno: 15.11.2015)
Velice netradiční zážitek. Nikdy bych neřekla, že se toho dá prakticky jen pohybem během jedné hodiny tolik předat (narozdíl od baletu, který však mám i tak ráda). Veliké plus také za obrovské nasazení všech účinkujících.
(zadáno: 1.11.2015)
Příjemná hra, u které jsem se bohužel nevyhla srovnávání s filmovou verzí - která tedy u mě v tomto případě vyhrála. Nicméně když nezapočítám své zklamání z M. Stránským pojaté vady řeči (jinak byl skvělý), tak mě divadelní zpracování velmi bavilo a rozhodně ho dále doporučím (zejména lidem, kteří před tím neviděli film).
(zadáno: 21.10.2015)
Klasiku rozhodně nečekejte :-) Příjemná oddychovka - vtipné, absurdní představení se sympatickými herci, kteří se skvěle doplňují.
(zadáno: 21.10.2015)
V. Cibulková má Thálii zaslouženě. Řeznická opět nezklamala.
(zadáno: 5.8.2015)
Skvělá V. Cibulková, děj místy trošku nelogický, i když ne nezajímavý.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>