Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 29.11.2014)
Zajímavé (ikdyž zatím nejslabší, co jsem v Řeznické viděla), lehce ponuré představení. Moc se mi líbil hlavně M. Kraus.
(zadáno: 20.1.2015)
Milé představení, zejména díky skvělému triu Smutná-Vlasák-Štěpánek, nicméně jsem čekala větší srandu. Za mě jedno z těch, které neurazí, ani extrémně nenadchnou.
(zadáno: 14.2.2015)
U mě se bohužel realita nepotkala s očekáváním. E. Balzerová je vynikající jako vždy, bohužel to pro mě však nevynahradilo nijaký děj/text.
(Pokud chcete na E. Balzerovou, doporučuji spíše "Tři holky jako květ", taktéž z komorní scény.)
(zadáno: 20.3.2015)
První půlka pro mě byla dost nuda, v druhé půlce s příchodem M. Písaříka se hra naštěstí rozjela, nicméně že by měla nějakou extra překvapivou pointu bych úplně neřekla.. Plusové body hlavně za M. Dlouhého a zejména poslední scénu.
(zadáno: 30.3.2015)
S. Stašová je skvělá, to bych opravdu nechtěla rozporovat!
Nicméně musím konstatovat, že tenhle druh inscenací není nic pro mě - na "komedii" mi to přišlo málo vtipné, na "drama" málo vážné.. možná za pár (desítek) let docením..
Mimochodem, když už je to tu mnohokrát srovnáváno, tak "Můj báječný rozvod" se mi líbíl víc.
(zadáno: 30.11.2015)
Ano, bylo to šílené :D Moc pěkná scéna. Pokud se někomu líbilo, doporučila bych "ještě živou" inscenaci dejvického divadla - 39 stupňů.
(zadáno: 10.1.2016)
Příjemné představení, na kterém je hodně poznat, že je z větší míry koncipováno pro děti (10+) - rozhodně doporučuji pro rodiče s dětmi, nicméně ani bezdětného diváka neurazí :-)
(zadáno: 1.3.2016)
Milé představení.
(zadáno: 1.3.2016)
Bohužel(dík) jsem četla nejprve knížku..
Představení nebylo vyloženě špatné, ale něco mi tam chybělo.. asi děj? Resp. propojení jednotlivých "výjevů".
Co se mi líbilo moc byla E. Křenková. Její postava byla pojatá opravdu zajímavě a jednoznačně pro mě vylepšila celkový dojem ze hry. J. Cina také dobrý, ale za mě až druhý.
Mé doporučení - přečtěte si knížku a na divadlo ani nemusíte ;)
(zadáno: 18.4.2016)
H. Seidlová byla opravdu skvělá. Nicméně mi to uplně nepřišlo jako "musíte vidět" představení. Trošku iracionálně mě také zklamalo, že byly všechny písně v češtině (ano, vím, že se to dalo čekat, i přes to mě to překvapilo :-) )..
(zadáno: 20.5.2016)
Hra nebyla vyloženě špatná, minimálně jde o zajímavé téma (i když je konec lehce předvídatelný), nicméně mi přišlo, že z něj šlo vytěžit více.
(zadáno: 20.5.2016)
Rozvleklý začátek mi přišel vyloženě navíc. Jedná se opět o netradiční počin, který souhlasí s náladou, kterou v divadle na zábradlí z inscenací mám - za mě to bylo potřetí a na dlouhou dobu dost.
P.s. Souhlas s P. Širmerem
(zadáno: 23.5.2016)
Některé příběhy se mi líbily více, jiné méně. Myslím, že představení nejlépe docení ženy v podobném věku jako je autorka.
(zadáno: 23.5.2016)
Z tohoto představení mám rozporuplné pocity. Ze začátku jsem měla, kvůli množství postav a souběžnému dění různých příběhů, trošku problém vše pojmout. Pak se však děj začal zaměřovat na oddělenější události - některá témata byla vyloženě divácky vděčná, jiná ze začátku zajímavá, nicméně často zbytečně opakovaná, pár jich bylo i hodně silných a nezapomenutelných. Poslední zmíněná však pro mě bohužel zapadla mezi ta, na která mám už teď problém si vzpomnenout, i ta, na které si vzpomínám, že ani moc nestála za to..
(zadáno: 10.9.2016)
Takové ani extra výjimečné, ale ani špatné představení, čili za mě takový pěkný průměr.
Dobré herecké výkony, prakticky totožné s filmem.
(zadáno: 10.9.2016)
Představení bych nazvala spíše kabaretem než muzikálem.
Písničky pěkné, některé vynechané, herecky nic závratného, ale jak píši, je to spíše o písních než o příběhu :-)
(zadáno: 25.10.2016)
Počin těžící z úspěchů Stardance. Jako fanoušek tanců a tancování obecně jsem byla spokojena. Jako fanoušek divadla jako takového jsem nebyla nijak zasažena.
(zadáno: 25.10.2016)
Zas jedna příjemná průměrná oddychovka. Nic víc, nic míň.
(zadáno: 19.1.2017)
Taková milá oddychovka. Pratchettovy knížky neznám, tak nemůžu porovnat.
Začátek mi přišel takový urputný - představovačka postav hlasem "shůry" apod. - ale pak (hlavně v druhé části) se děj pořádně rozjel a vše šlapalo jak má. Líbilo se mi také řešení přechodů mezi obrazy, pěkně vybraná hudba a chytrá funkční scéna.
(zadáno: 12.3.2017)
(zadáno: 5.5.2017)
Moje druhá hra podle Pratchetta, žižkovští "Muži ve zbrani" se mi líbili o trošku více, ale i tak příjemné nenáročné představení.
(zadáno: 12.12.2017)
Oba byli výborní, i přes to za mě průměrné představení.
(zadáno: 12.12.2017)
Střední (vyprávěcí) část byla výborná, ale začátek a hlavně konec opravdu nezapřou Novou scénu a mně osobně dost zkazily celkový dojem..
(zadáno: 6.2.2018)
Příjemné složení večera a skvělá atmosféra, nicméně řada písní se mi nelíbila, jak byla zazpívána..
E. Boušková byla skvělá!

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 > >>