Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (61)
Michal Novák: 14 % (37)
Pavel Širmer: 14 % (62)
Jiří Landa: 15 % (86)
Lukáš Dubský: 15 % (30)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >

(zadáno: 7.2.2015)
Kancl - Městská divadla pražská: 40 %
Seriál jsem neviděla, ale jako divadelní hra to byl pro mě trošku průšvih.. Napočítala jsem asi tři vtipné momenty v dvouhodinovém trapasu. Britský humor mám ráda, ale Kancl byl pro mě zklamáním.
(zadáno: 7.2.2015)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 70 %
Vtipná, milá inscenace s vyrovnanými hereckými výkony (nejvíce se mi líbily K. Cibulková a P. Hřebíčková).
(zadáno: 20.1.2015)
Dobře rozehraná partie - Městská divadla pražská: 50 %
Milé představení, zejména díky skvělému triu Smutná-Vlasák-Štěpánek, nicméně jsem čekala větší srandu. Za mě jedno z těch, které neurazí, ani extrémně nenadchnou.
(zadáno: 17.12.2014)
Kabaret - Divadlo Disk: 60 %
Velice zdařilé představení, zejména oceňuji obrovské nazasezní mladých herců.
(zadáno: 29.11.2014)
Červená - Divadlo v Řeznické: 50 %
Zajímavé (ikdyž zatím nejslabší, co jsem v Řeznické viděla), lehce ponuré představení. Moc se mi líbil hlavně M. Kraus.
(zadáno: 29.11.2014)
Africká královna - Divadlo Palace: 60 %
Milé přestavení. Film jsem neviděla, hra se mi líbila. Oběma hercům role sedly.
(zadáno: 21.10.2014)
Další roky ve stejnou dobu - Divadlo Bez zábradlí: 50 %
Lehce slabší než první díl. Méně komedie, více k zamyšlení a pro mě i více hluchých míst (hlavně prostřední část mi přišla slabší, začátek a závěr celkový dojem zlepšily).
(zadáno: 21.10.2014)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Krásné představení, skvělí herci, úžasná atmosféra. Bála jsem se podvědomého srovnávání s oblíbeným filmem, ale musím říci, že v mých očích inscenace uspěla na jedničku.
(zadáno: 13.9.2014)
Země Lhostejnost - Švandovo divadlo: 60 %
Inscenace, která nutí k zamyšlení. Zařadila bych mezi povinná představení pro (nejenom) střední školy.
(zadáno: 3.9.2014)
Zkrocení zlé ženy - Letní shakespearovské slavnosti: 40 %
Klasiku rozhodně nečekejte. Roman Zach se mi líbil. Začátek hry ještě vypadal slibně, zejména druhá půlka už byla zdlouhavá a konec zbytečně protahovaný, když se k tomu přidá chladnější počasí - člověk už se těší domů. (Lepší sedět na kraji ;) ale osobně bych už podruhé nešla..)
(zadáno: 13.8.2014)
Zdravý nemocný - Studio DVA divadlo: 20 %
Nevím, jestli je představení pokaždé ze 70% improvizací, při níž se účinkující navzájem "odbourávají" a jednotlivé věty často ani nedávají smysl, ale určitě to nepůjdu na žádnou další reprízu zjišťovat..
(zadáno: 30.6.2014)
Tři holky jako květ - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Výborné herecké výkony všech tří hereček. Hra má podle mě trošku slabší rozjezd, ale pak vtáhne do děje a nepustí :-)
(zadáno: 16.6.2014)
Sluha dvou pánů - Národní divadlo: 60 %
Mé oblíbené představení, které jsem sledovala několikrát ze záznamu, jsem měla konečně možnost vidět naživo. Po přečtení zdejších komentářů jsem se trochu obávala, že budu zklamaná, ale nebyla jsem. Za mě je to zábavné představení pro odreagování a výborný Miroslav Donutil (kdo ho nemá rád, ať nechodí).
(zadáno: 8.6.2014)
Jistě, pane ministře - Divadlo na Vinohradech: 60 %
Pro mě představení trochu kazily pasáže ze záznamu, jinak jde o zábavné představení, věrné seriálové verzi.
(zadáno: 29.5.2014)
Kdo se bojí Virginie Woolfové? - Městská divadla pražská: 70 %
Absurdní děj, který ovšem ani na chvíli nenudí, a hlavně výborné herecké výkony - zejména ženské části, Veronika Kubařová se mi líbí čím dál tím více.
(zadáno: 29.5.2014)
Věštkyně, vraždy a jasnovidci - Městská divadla pražská: 50 %
Takové kabaretnější zpracování, které bych si osobně dokázala představit spíše v Semaforu, ovšem bez výraznějších momentů.
(zadáno: 18.5.2014)
Láska a párečky - Sophia Art: 30 %
Můj pubertální bratr se celkem bavil, ale to bylo tak vše..
(zadáno: 18.5.2014)
Hotel mezi dvěma světy - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %
Ve dveřích mě paní uvaděčka vyděsila větou, "že jí překvapuje, že na TAKOVÉ představení k nim někdo zajde". Po konci představení jsem usoudila, že zas TAKOVÉ to nebylo. Nejspíše jsem nepochopila význam jejího pojetí slova "TAKOVÉ", nicméně jsem se bavila a odcházela jsem s pocitem, že mám o čem přemýšlet.
(zadáno: 18.5.2014)
Smluvní vztahy - Divadlo Viola: 60 %
(zadáno: 18.5.2014)
Romeo & Julie - RockOpera Praha: 40 %
Staré téma zpracované "trochu jinak" - dle toho, co jsem zaslechla ze zákulisí, nejslabší představení z repertoáru RockOpery, které mě ovšem přesvědčilo, že už žádné další nejspíš vidět nepotřebuji. Osobně jsem z představení cítila hlavně účelovost, o ohňové šou, která podpálila jednu protagonistku a málem i některé diváky, nemluvě (doporučuji nesedět u schodů ani v prvních řadách).
(zadáno: 18.5.2014)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 17.5.2014)
Láska na tři - Divadlo Metro: 10 %
Neuvěřitelně špatný výkon O. Víznera (na kterého jsem se velmi těšila) se "skvěle" doplňuje s velmi slabým výkonem S. Nálepkové i dějem příběhu, který je úplně o ničem. Nic horšího jsem snad ještě neviděla.
(zadáno: 17.5.2014)
Krakatit - Švandovo divadlo: 40 %
Čapka mám ráda, čekala jsem víc.
(zadáno: 17.5.2014)
Mam´zelle Nitouche aneb Mam´zelle Nitouche - Divadlo Semafor: 60 %
Zábavné představení s viditelnými úpravami "rukopisem" pana Suchého.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >