Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >

(zadáno: 13.3.2018)
Neurazilo, nenadchlo. Na pana Zindulku doporučuji zajít spíš na inscenaci Vražedný pátek do Řeznické.
(zadáno: 3.5.2018)
Pro mě zejména příjemné překvapení v podobě F. Cíle.
Nicméně jsem v Řeznické viděla i lepší hry :-)
(zadáno: 3.5.2018)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 24.9.2018)
(zadáno: 19.12.2018)
Netradiční, jistě ne nezajímavé. Čekala jsem, že to bude pojaté víc odlehčeně, ale hra je formou i obsahem zkrátka hlavně k zamyšlení. Škoda předtočených scén, které mohly být klidně odehrány (oba herci byli na jevišti přeci přítomni).
(zadáno: 20.3.2019)
Musím říct, že i když mám I. Janžurovou velmi ráda, tak se mi líbilo výrazně více zpracování Divadla v Řeznické s H. Maciuchovou (Ještěrka na slunci).
(zadáno: 20.3.2019)
Za mě tak nějak příliš edukativně pojaté..
(zadáno: 20.3.2019)
Líbila se mi hlavně L. Štěpánková.
(zadáno: 22.5.2019)
(zadáno: 29.5.2019)
Když tento počin nevezmu v úvahu jako "divadelní hru", ale jako workshop, musím uznat, že to nebyl vůbec špatný nápad.
Jinak zážitek se hodně odvíjí od stolu, ke kterému si člověk na začátku sedne, a spoludivácích u něj. (Nepřišlo mi, že by nějak výrazně záviselo na "účinkujících").
(zadáno: 28.8.2019)
(zadáno: 28.8.2019)
(zadáno: 7.10.2017)
Podle mě představení, které není ani pro slyšící ani pro neslyšící..
(zadáno: 17.5.2014)
Průměrná komedie s nevýraznými hereckými výkony.
(zadáno: 17.5.2014)
Čapka mám ráda, čekala jsem víc.
(zadáno: 18.5.2014)
Staré téma zpracované "trochu jinak" - dle toho, co jsem zaslechla ze zákulisí, nejslabší představení z repertoáru RockOpery, které mě ovšem přesvědčilo, že už žádné další nejspíš vidět nepotřebuji. Osobně jsem z představení cítila hlavně účelovost, o ohňové šou, která podpálila jednu protagonistku a málem i některé diváky, nemluvě (doporučuji nesedět u schodů ani v prvních řadách).
(zadáno: 3.9.2014)
Klasiku rozhodně nečekejte. Roman Zach se mi líbil. Začátek hry ještě vypadal slibně, zejména druhá půlka už byla zdlouhavá a konec zbytečně protahovaný, když se k tomu přidá chladnější počasí - člověk už se těší domů. (Lepší sedět na kraji ;) ale osobně bych už podruhé nešla..)
(zadáno: 7.2.2015)
Seriál jsem neviděla, ale jako divadelní hra to byl pro mě trošku průšvih.. Napočítala jsem asi tři vtipné momenty v dvouhodinovém trapasu. Britský humor mám ráda, ale Kancl byl pro mě zklamáním.
(zadáno: 1.3.2016)
Na mužský kolektiv jsem víc než zvyklá, nijak antifeministické mi to nepřišlo, ale na mě tam bylo nějak málo srandy (za 2 hodiny v práci se nasměju víc)..
(zadáno: 22.3.2016)
D. Kaplanová a M. König byli dobří, ale to je asi tak všechno. Kabaretní mi to moc nepřišlo. Alternativní představení mam ráda, ale tohle představení mě nějak minulo..
Překvapuje mě tak všeobecně vysoké hodnocení, protože mi to rozhodně nepřišlo jako "představení pro davy".
(zadáno: 10.9.2016)
Za mě pojetí, které se nehodí na divadlo. Neříkám, že téma není důležité nebo že je nezajímavé, ale takto zpracované pro mě bylo zklamáním - kdo jde na "divadlo" a ne na přednášku/konferenci, bude nejspíš zklamán jako já.
(zadáno: 22.11.2016)
Nejsem uplně zkušený divák improvizací, ale přišlo mi, že herci na sebe moc neslyší.
Například se stávalo, že někdo z herců pochopil situaci jinak než ostatní a pak z toho nedokázal vybruslit "bez újmy". Také to dost často vypadalo, že se každý snaží prosadit "svou verzi příběhu" na úkor logičnosti či plynulosti "děje". Možná slabší den?..
(zadáno: 19.1.2017)
Disk mám moc ráda a musím říct, že herecké výkony se mi i v této hře opravdu moc líbili, prakticky bez jediné výtky. Nicméně "nemůžu" dát vyšší hodnocení hře jako takové - ač inscenace se zajímavou náladou, dějem je vlastně spletenina různých (dalo by se říci až vyšinutých) nápadů s nejasným průběhem i koncem. Ano, pravděpodobně jsem myšlenku nepochopila, ale takových bylo v sále rozhodně většina. Za mě bohužel předvánoční zklamání.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >