Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (63)
Pavel Širmer: 14 % (65)
Jiří Landa: 15 % (89)
Lukáš Dubský: 15 % (30)
Michal Novák: 15 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5

(zadáno: 18.5.2014)
Romeo & Julie - RockOpera Praha: 40 %
Staré téma zpracované "trochu jinak" - dle toho, co jsem zaslechla ze zákulisí, nejslabší představení z repertoáru RockOpery, které mě ovšem přesvědčilo, že už žádné další nejspíš vidět nepotřebuji. Osobně jsem z představení cítila hlavně účelovost, o ohňové šou, která podpálila jednu protagonistku a málem i některé diváky, nemluvě (doporučuji nesedět u schodů ani v prvních řadách).
(zadáno: 18.5.2014)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 17.5.2014)
Láska na tři - Divadlo Metro: 10 %
Neuvěřitelně špatný výkon O. Víznera (na kterého jsem se velmi těšila) se "skvěle" doplňuje s velmi slabým výkonem S. Nálepkové i dějem příběhu, který je úplně o ničem. Nic horšího jsem snad ještě neviděla.
(zadáno: 17.5.2014)
Krakatit - Švandovo divadlo: 40 %
Čapka mám ráda, čekala jsem víc.
(zadáno: 17.5.2014)
Mam´zelle Nitouche aneb Mam´zelle Nitouche - Divadlo Semafor: 60 %
Zábavné představení s viditelnými úpravami "rukopisem" pana Suchého.
(zadáno: 17.5.2014)
Velký holky nepláčou - agentura Familie: 40 %
Průměrná komedie s nevýraznými hereckými výkony.
(zadáno: 17.5.2014)
Tři muži na špatné adrese - Divadlo Bez zábradlí: 60 %
Vtipná komedie s dobrými hereckými výkony.
(zadáno: 17.5.2014)
Blbec k večeři - Divadlo Bez zábradlí: 60 %
Hru jsem viděla 2x (v rozmezí asi 4 let) a musím říct, že jsem se velmi bavila i podruhé. Pokud se chcete hodně nasmát, tak opravdu doporučuji.
(zadáno: 17.5.2014)
Mikve - Národní divadlo: 60 %
(zadáno: 17.5.2014)
Cyrano z Bergeracu - Národní divadlo: 50 %
(zadáno: 17.5.2014)
Sheldon a jeho matka paní Levinová - Divadlo v Řeznické: 60 %
Zábavná komedie pro příjemně strávený večer s úsměvem na rtech. Oba herci se mi líbili.
(zadáno: 17.5.2014)
Vražedný pátek - Divadlo v Řeznické: 90 %
Silný příběh, i když rozhodně ne "odpočinkový", oba pánové výborní (Stanislav Zindulka opravdu skvělý!). Osobně se mi líbí i prostředí divadla, které se ke hře skvěle hodí.
(zadáno: 17.5.2014)
Zlomatka - Divadlo v Řeznické: 80 %
Hra má všechno - je zábavná, vtipné části se střídají s těmi dramatickými, skvělí herci a závěr, to bylo opravdu "něco". Za mě výborné představení.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5