Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5

(zadáno: 27.1.2017)
Inscenace o žabomyších válkách mezi mužem a ženou, lehce inspirovaný hrou "Kdo se bojí Virginie Woolf" (nebo aspoň mně to tak přišlo).
Celkem zajímavý koncept hry, kterému by jistě slušela lepší dějová vyváženost, ruší místy dlouhé prostoje z důvodu přestavování scény či časově náročnější změny kostýmu.
Výkon A. Duškové se mi líbil více než jejího divadelního partnera.
(zadáno: 7.3.2017)
Na mě až moc "fraškovité"..
Čekala jsem, že půjde zejména o taneční vystoupení propojené tématickou činohrou, ale byla to spíše přehlídka laciných vtipů s občasným zatančením - za mě zklamání..
(zadáno: 5.5.2017)
Oba herci se mi sice líbili (hlavně J. Ježková), ale hra jako taková mi přišla naprosto zbytečná. Pro mě v (mé oblíbené) Řeznické první zklamání.
(zadáno: 3.10.2018)
Podprůměrná komedie - z hlediska děje i hereckých výkonů..
(zadáno: 22.10.2018)
Výprava a scéna supr. Hudba tak nějak povědomá (místy mi přišlo, že až vykradená), ale už druhý den jsem si nevzpomněla na jedinou melodii.
Dějem (doufám že) parodie. L. Janota si velmi přesvědčivě ,,hraje na Dyka´´ - kdyby byl vyšší tak bych měla z 15té řady problém ze začátku představení poznat, kterou alternaci vidím :)
Velké plus za scénu ve vlaku.
(zadáno: 22.5.2019)
(zadáno: 22.5.2019)
Strašlivě dlouhé... Celá druhá půlka už tam nemusela být.
(zadáno: 18.5.2014)
Můj pubertální bratr se celkem bavil, ale to bylo tak vše..
(zadáno: 5.8.2015)
Hm, tak tohle bylo i na "odpočinkové" představení až moc "odpočinkové".
Ano, O. Sokol byl přesně takový, jak by člověk čekal (ano, také nevím, zda je to spíše dobře nebo špatně), ostatní postavy nevýrazné.. Celkově jeden velký zmatek, ani ne tak zábavný jako nesmyslný.
(zadáno: 4.12.2015)
Takhle nějak si od střední představuji dada umění.
Nemůžu se ubránit pocitu, že se autor snažil nacpat vzájemně nesouvisející prvky, které by si mohly "koupit" diváka, do celku pod záštitou známého tématu. Pro mě se bohužel nepovedlo.
Také škoda, že jsem skoro neslyšela texty, možná by mi pak přišlo "logičtější"?..
(zadáno: 22.11.2016)
Toto mi přišlo spíše jako besídka divadelního kroužku.
(zadáno: 19.1.2017)
Vysoce zvláštní pojetí známého příběhu. Minimalistická scéna, ač jistě originálně pojatá, se mi ke hře samotné moc nehodila (a herci vesměs oblečení v černém, ušpinění bílými cihlami, také nepůsobí zrovna estetickým dojmem). Většina postav se chovala jak z inscenace nacvičené mateřskou školou - ano, chápu, že to byl do vysoké míry záměr, ale ani ten mě nijak extra neohromil. O pauze doporučuji zajít na drink (nejlépe i před představením).
(zadáno: 19.12.2018)
Kýčovité, depresivní, Vánoční jen dobou, kdy se příběh odehrává.
(zadáno: 15.4.2019)
Klobouk dolů před neuvěřitelným sportovním výkonem. Ale jinak za mě naprosto nepochopitelné představení..
(zadáno: 13.8.2014)
Nevím, jestli je představení pokaždé ze 70% improvizací, při níž se účinkující navzájem "odbourávají" a jednotlivé věty často ani nedávají smysl, ale určitě to nepůjdu na žádnou další reprízu zjišťovat..
(zadáno: 18.4.2016)
Ano, válka je špatná. Sdělení, byť důležité, předávané touto formou mi přišlo velmi podobě špatné. Zařazení mezi redakční tipy je pro mě překvapující - osobně myslím, že je toto představení pro velice specifickou skupinu diváků.

p.s. doporučuji si nesedat do první řady, pokud nechcete být od krve
(zadáno: 19.12.2018)
Secvičená sestava opakovaná hodinu stále dokola. Klobouk dolů před protagonisty, že to takto fyzicky (i psychicky) zvládají, ale pro diváka je toto zajímavé tak deset minut.
(zadáno: 3.2.2019)
Řada estrádních (rádoby vtipných) scének na téma mezilidských vztahů. Hodně mi to připomínalo staré silvestrovské pořady. Za mě naprosto zbytečný počin.
(zadáno: 17.5.2014)
Neuvěřitelně špatný výkon O. Víznera (na kterého jsem se velmi těšila) se "skvěle" doplňuje s velmi slabým výkonem S. Nálepkové i dějem příběhu, který je úplně o ničem. Nic horšího jsem snad ještě neviděla.
(zadáno: 12.12.2017)
Představení pro velice úzkou skupinu nadšenců a dostatečných znalců obou umělkyň. Pro mě jednoznačný krok vedle..

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5