Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 14 % (61)
Michal Novák: 14 % (37)
Pavel Širmer: 14 % (62)
Jiří Landa: 15 % (86)
Lukáš Dubský: 15 % (30)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 17.5.2014)
Vražedný pátek - Divadlo v Řeznické: 90 %
Silný příběh, i když rozhodně ne "odpočinkový", oba pánové výborní (Stanislav Zindulka opravdu skvělý!). Osobně se mi líbí i prostředí divadla, které se ke hře skvěle hodí.
(zadáno: 4.3.2016)
Drama v kostce, pokus 2 - Mystérium skutečnosti - Studio Ypsilon: 80 %
Úžasný nápad, skvěle zahrané - po dlouhé době jsem se opravdu dobře bavila!!
(zadáno: 17.5.2014)
Zlomatka - Divadlo v Řeznické: 80 %
Hra má všechno - je zábavná, vtipné části se střídají s těmi dramatickými, skvělí herci a závěr, to bylo opravdu "něco". Za mě výborné představení.
(zadáno: 3.2.2019)
Otec - Městská divadla pražská: 70 %
Po dlouhé době představení, které mě nadchlo. J. Vlasák naprosto výborný. Zpracování těžkého tématu za mě na jedničku.
Kdo se nejde do divadla jen pobavit a zasmát, by rozhodně neměl vynechat.
(zadáno: 7.2.2015)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 70 %
Vtipná, milá inscenace s vyrovnanými hereckými výkony (nejvíce se mi líbily K. Cibulková a P. Hřebíčková).
(zadáno: 29.5.2014)
Kdo se bojí Virginie Woolfové? - Městská divadla pražská: 70 %
Absurdní děj, který ovšem ani na chvíli nenudí, a hlavně výborné herecké výkony - zejména ženské části, Veronika Kubařová se mi líbí čím dál tím více.
(zadáno: 10.9.2016)
Poslední trik Georgese Mélièse - Divadlo Drak: 70 %
Výborný počin. Kdo má rád kouzla rozhodně nesmí vynechat!!
(zadáno: 15.11.2015)
BlaŽenka - Divadlo Cylindr: 70 %
Velice netradiční zážitek. Nikdy bych neřekla, že se toho dá prakticky jen pohybem během jedné hodiny tolik předat (narozdíl od baletu, který však mám i tak ráda). Veliké plus také za obrovské nasazení všech účinkujících.
(zadáno: 18.5.2014)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 20.3.2015)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 70 %
Tahle hra se mi opravdu hodně líbila, škoda jen, že sehnat lístky je taková bojovka..
Hitchcock za každým rohem, parodie s využitím perfektní nadsázky, vynikající herecké výkony, X postav ve 4 hercích - prostě zážitek :-)
(zadáno: 30.6.2014)
Tři holky jako květ - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Výborné herecké výkony všech tří hereček. Hra má podle mě trošku slabší rozjezd, ale pak vtáhne do děje a nepustí :-)
(zadáno: 21.10.2014)
Eva tropí hlouposti - Divadlo Na Fidlovačce: 70 %
Krásné představení, skvělí herci, úžasná atmosféra. Bála jsem se podvědomého srovnávání s oblíbeným filmem, ale musím říci, že v mých očích inscenace uspěla na jedničku.
(zadáno: 7.2.2015)
Fantom opery - Goja Music Hall: 70 %
Krásná hudba, nádherná výprava, veliký zážitek!
(zadáno: 10.10.2017)
Gossip - Lenka Vagnerová & Company: 60 %
Pohybově výborné představení!
(zadáno: 5.8.2015)
Kurz negativního myšlení - Švandovo divadlo: 60 %
Tohle je první představení, kde se mi M. Dlouhý opravdu líbil.
(zadáno: 12.12.2017)
Lordi /The Lords/ - Next Picture: 60 %
Oddychovka jak má být :-)
(zadáno: 23.5.2016)
1000 věcí, co mě serou aneb Tvoje bába je komedie - Divadlo pod Palmovkou: 60 %
Bavila jsem se, škoda jen, že to nebylo 1000 věcí, ale tak 30..
(zadáno: 5.8.2015)
Kalifornská mlha - Divadlo v Řeznické: 60 %
Skvělá V. Cibulková, děj místy trošku nelogický, i když ne nezajímavý.
(zadáno: 17.12.2015)
Rituální vražda Gorge Mastromase - Divadlo Disk: 60 %
Mně se v Disku prostě líbí :-) Velice zdařilé představení a kolektivní nadšení.
(zadáno: 1.11.2015)
Králova řeč - Divadlo pod Palmovkou: 60 %
Příjemná hra, u které jsem se bohužel nevyhla srovnávání s filmovou verzí - která tedy u mě v tomto případě vyhrála. Nicméně když nezapočítám své zklamání z M. Stránským pojaté vady řeči (jinak byl skvělý), tak mě divadelní zpracování velmi bavilo a rozhodně ho dále doporučím (zejména lidem, kteří před tím neviděli film).
(zadáno: 13.9.2014)
Země Lhostejnost - Švandovo divadlo: 60 %
Inscenace, která nutí k zamyšlení. Zařadila bych mezi povinná představení pro (nejenom) střední školy.
(zadáno: 18.5.2014)
Smluvní vztahy - Divadlo Viola: 60 %
(zadáno: 29.11.2014)
Africká královna - Divadlo Palace: 60 %
Milé přestavení. Film jsem neviděla, hra se mi líbila. Oběma hercům role sedly.
(zadáno: 17.5.2014)
Mam´zelle Nitouche aneb Mam´zelle Nitouche - Divadlo Semafor: 60 %
Zábavné představení s viditelnými úpravami "rukopisem" pana Suchého.
(zadáno: 18.5.2014)
Hotel mezi dvěma světy - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %
Ve dveřích mě paní uvaděčka vyděsila větou, "že jí překvapuje, že na TAKOVÉ představení k nim někdo zajde". Po konci představení jsem usoudila, že zas TAKOVÉ to nebylo. Nejspíše jsem nepochopila význam jejího pojetí slova "TAKOVÉ", nicméně jsem se bavila a odcházela jsem s pocitem, že mám o čem přemýšlet.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>