Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>

(zadáno: 17.5.2014)
Silný příběh, i když rozhodně ne "odpočinkový", oba pánové výborní (Stanislav Zindulka opravdu skvělý!). Osobně se mi líbí i prostředí divadla, které se ke hře skvěle hodí.
(zadáno: 17.5.2014)
Hra má všechno - je zábavná, vtipné části se střídají s těmi dramatickými, skvělí herci a závěr, to bylo opravdu "něco". Za mě výborné představení.
(zadáno: 4.3.2016)
Úžasný nápad, skvěle zahrané - po dlouhé době jsem se opravdu dobře bavila!!
(zadáno: 18.5.2014)
Napínavý příběh se skvělou Veronikou Kubařovou! Za mě jediné, co sráží celkový dojem, je výkon O. Víznera, který už evidentně zapomíná co se dá, naštěstí se neobjevuje moc často..
(zadáno: 29.5.2014)
Absurdní děj, který ovšem ani na chvíli nenudí, a hlavně výborné herecké výkony - zejména ženské části, Veronika Kubařová se mi líbí čím dál tím více.
(zadáno: 30.6.2014)
Výborné herecké výkony všech tří hereček. Hra má podle mě trošku slabší rozjezd, ale pak vtáhne do děje a nepustí :-)
(zadáno: 21.10.2014)
Krásné představení, skvělí herci, úžasná atmosféra. Bála jsem se podvědomého srovnávání s oblíbeným filmem, ale musím říci, že v mých očích inscenace uspěla na jedničku.
(zadáno: 7.2.2015)
Vtipná, milá inscenace s vyrovnanými hereckými výkony (nejvíce se mi líbily K. Cibulková a P. Hřebíčková).
(zadáno: 7.2.2015)
Krásná hudba, nádherná výprava, veliký zážitek!
(zadáno: 20.3.2015)
Tahle hra se mi opravdu hodně líbila, škoda jen, že sehnat lístky je taková bojovka..
Hitchcock za každým rohem, parodie s využitím perfektní nadsázky, vynikající herecké výkony, X postav ve 4 hercích - prostě zážitek :-)
(zadáno: 15.11.2015)
Velice netradiční zážitek. Nikdy bych neřekla, že se toho dá prakticky jen pohybem během jedné hodiny tolik předat (narozdíl od baletu, který však mám i tak ráda). Veliké plus také za obrovské nasazení všech účinkujících.
(zadáno: 10.9.2016)
Výborný počin. Kdo má rád kouzla rozhodně nesmí vynechat!!
(zadáno: 3.2.2019)
Po dlouhé době představení, které mě nadchlo. J. Vlasák naprosto výborný. Zpracování těžkého tématu za mě na jedničku.
Kdo se nejde do divadla jen pobavit a zasmát, by rozhodně neměl vynechat.
(zadáno: 17.5.2014)
Zábavná komedie pro příjemně strávený večer s úsměvem na rtech. Oba herci se mi líbili.
(zadáno: 17.5.2014)
(zadáno: 17.5.2014)
Hru jsem viděla 2x (v rozmezí asi 4 let) a musím říct, že jsem se velmi bavila i podruhé. Pokud se chcete hodně nasmát, tak opravdu doporučuji.
(zadáno: 17.5.2014)
Vtipná komedie s dobrými hereckými výkony.
(zadáno: 17.5.2014)
Zábavné představení s viditelnými úpravami "rukopisem" pana Suchého.
(zadáno: 18.5.2014)
(zadáno: 18.5.2014)
Ve dveřích mě paní uvaděčka vyděsila větou, "že jí překvapuje, že na TAKOVÉ představení k nim někdo zajde". Po konci představení jsem usoudila, že zas TAKOVÉ to nebylo. Nejspíše jsem nepochopila význam jejího pojetí slova "TAKOVÉ", nicméně jsem se bavila a odcházela jsem s pocitem, že mám o čem přemýšlet.
(zadáno: 8.6.2014)
Pro mě představení trochu kazily pasáže ze záznamu, jinak jde o zábavné představení, věrné seriálové verzi.
(zadáno: 16.6.2014)
Mé oblíbené představení, které jsem sledovala několikrát ze záznamu, jsem měla konečně možnost vidět naživo. Po přečtení zdejších komentářů jsem se trochu obávala, že budu zklamaná, ale nebyla jsem. Za mě je to zábavné představení pro odreagování a výborný Miroslav Donutil (kdo ho nemá rád, ať nechodí).
(zadáno: 13.9.2014)
Inscenace, která nutí k zamyšlení. Zařadila bych mezi povinná představení pro (nejenom) střední školy.
(zadáno: 29.11.2014)
Milé přestavení. Film jsem neviděla, hra se mi líbila. Oběma hercům role sedly.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 4 5 > >>