Profil uživatele

Luciferie

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Michal Novák: 14 % (44)
Pavel Širmer: 14 % (71)
Helena Grégrová: 15 % (66)
Jiří Landa: 15 % (92)
Lukáš Dubský: 15 % (33)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >

(zadáno: 19.1.2017)
Disk mám moc ráda a musím říct, že herecké výkony se mi i v této hře opravdu moc líbili, prakticky bez jediné výtky. Nicméně "nemůžu" dát vyšší hodnocení hře jako takové - ač inscenace se zajímavou náladou, dějem je vlastně spletenina různých (dalo by se říci až vyšinutých) nápadů s nejasným průběhem i koncem. Ano, pravděpodobně jsem myšlenku nepochopila, ale takových bylo v sále rozhodně většina. Za mě bohužel předvánoční zklamání.
(zadáno: 10.9.2016)
Výborný počin. Kdo má rád kouzla rozhodně nesmí vynechat!!
(zadáno: 20.5.2016)
Rozvleklý začátek mi přišel vyloženě navíc. Jedná se opět o netradiční počin, který souhlasí s náladou, kterou v divadle na zábradlí z inscenací mám - za mě to bylo potřetí a na dlouhou dobu dost.
P.s. Souhlas s P. Širmerem
(zadáno: 3.10.2018)
Podprůměrná komedie - z hlediska děje i hereckých výkonů..
(zadáno: 12.3.2017)
(zadáno: 20.3.2019)
Líbila se mi hlavně L. Štěpánková.
(zadáno: 28.8.2019)
(zadáno: 17.12.2015)
Mně se v Disku prostě líbí :-) Velice zdařilé představení a kolektivní nadšení.
(zadáno: 3.5.2018)
Příjemná oddychovka.
(zadáno: 29.5.2019)
Když tento počin nevezmu v úvahu jako "divadelní hru", ale jako workshop, musím uznat, že to nebyl vůbec špatný nápad.
Jinak zážitek se hodně odvíjí od stolu, ke kterému si člověk na začátku sedne, a spoludivácích u něj. (Nepřišlo mi, že by nějak výrazně záviselo na "účinkujících").
(zadáno: 18.5.2014)
Staré téma zpracované "trochu jinak" - dle toho, co jsem zaslechla ze zákulisí, nejslabší představení z repertoáru RockOpery, které mě ovšem přesvědčilo, že už žádné další nejspíš vidět nepotřebuji. Osobně jsem z představení cítila hlavně účelovost, o ohňové šou, která podpálila jednu protagonistku a málem i některé diváky, nemluvě (doporučuji nesedět u schodů ani v prvních řadách).
(zadáno: 5.5.2017)
Moje druhá hra podle Pratchetta, žižkovští "Muži ve zbrani" se mi líbili o trošku více, ale i tak příjemné nenáročné představení.
(zadáno: 17.5.2014)
Zábavná komedie pro příjemně strávený večer s úsměvem na rtech. Oba herci se mi líbili.
(zadáno: 30.3.2015)
S. Stašová je skvělá, to bych opravdu nechtěla rozporovat!
Nicméně musím konstatovat, že tenhle druh inscenací není nic pro mě - na "komedii" mi to přišlo málo vtipné, na "drama" málo vážné.. možná za pár (desítek) let docením..
Mimochodem, když už je to tu mnohokrát srovnáváno, tak "Můj báječný rozvod" se mi líbíl víc.
(zadáno: 30.11.2015)
Ano, bylo to šílené :D Moc pěkná scéna. Pokud se někomu líbilo, doporučila bych "ještě živou" inscenaci dejvického divadla - 39 stupňů.
(zadáno: 16.6.2014)
Mé oblíbené představení, které jsem sledovala několikrát ze záznamu, jsem měla konečně možnost vidět naživo. Po přečtení zdejších komentářů jsem se trochu obávala, že budu zklamaná, ale nebyla jsem. Za mě je to zábavné představení pro odreagování a výborný Miroslav Donutil (kdo ho nemá rád, ať nechodí).
(zadáno: 18.5.2014)
(zadáno: 21.10.2015)
Klasiku rozhodně nečekejte :-) Příjemná oddychovka - vtipné, absurdní představení se sympatickými herci, kteří se skvěle doplňují.
(zadáno: 27.1.2017)
Inscenace o žabomyších válkách mezi mužem a ženou, lehce inspirovaný hrou "Kdo se bojí Virginie Woolf" (nebo aspoň mně to tak přišlo).
Celkem zajímavý koncept hry, kterému by jistě slušela lepší dějová vyváženost, ruší místy dlouhé prostoje z důvodu přestavování scény či časově náročnější změny kostýmu.
Výkon A. Duškové se mi líbil více než jejího divadelního partnera.
(zadáno: 15.4.2019)
Klobouk dolů před neuvěřitelným sportovním výkonem. Ale jinak za mě naprosto nepochopitelné představení..
(zadáno: 23.5.2016)
Z tohoto představení mám rozporuplné pocity. Ze začátku jsem měla, kvůli množství postav a souběžnému dění různých příběhů, trošku problém vše pojmout. Pak se však děj začal zaměřovat na oddělenější události - některá témata byla vyloženě divácky vděčná, jiná ze začátku zajímavá, nicméně často zbytečně opakovaná, pár jich bylo i hodně silných a nezapomenutelných. Poslední zmíněná však pro mě bohužel zapadla mezi ta, na která mám už teď problém si vzpomnenout, i ta, na které si vzpomínám, že ani moc nestála za to..
(zadáno: 25.10.2016)
Počin těžící z úspěchů Stardance. Jako fanoušek tanců a tancování obecně jsem byla spokojena. Jako fanoušek divadla jako takového jsem nebyla nijak zasažena.
(zadáno: 8.2.2018)
Představení se mi líbilo, ale trochu bych ho zkrátila.
(zadáno: 1.3.2016)
Na mužský kolektiv jsem víc než zvyklá, nijak antifeministické mi to nepřišlo, ale na mě tam bylo nějak málo srandy (za 2 hodiny v práci se nasměju víc)..
(zadáno: 22.11.2016)

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 >