Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (30)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (44)
Helena Grégrová: 12 % (125)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 7.4.2013)
60% za predstaveni. Prvni pulka me ohromne bavila, druha uz byla trochu slabsi. 10% za Ladu Hampla a Magdalenu Sidonovou ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Vtipne predstaveni, kde se u nekolika scen dobre pobavite, nicmene z toho, co vsechno si jsou lide schopni nechat libit, vas bude mrazit.
Za skvely napad povazuji dvojrole herecek a vyreseni letadla na scene :)
(zadáno: 8.4.2013)
Martin Dejdar a Lumir Olsovsky se skvele doplnovali.
(zadáno: 8.4.2013)
Igor Bares me prikoval do sedacky.
(zadáno: 29.3.2014)
Ackoli jsem znala film a vedela tak, co prijde, vykon V.Kubarove me naprosto vtahl do deje, takze jsem byla v polovine "prekvapena" s ostatnimi. O.Vizner na me udelal dojem, zpocatku jsem jeho podani role nemohla prijit na chut, ale 3., 4.scena a byla jsem naprosto spokojena ;-) Za sebe mohu jen doporucit.
(zadáno: 29.3.2014)
Hodne netypicke tema pro divadelni scenu, ale herci se predvedli v nejlepsim svetle. Vyprava byla vyborna, kostymy me hodne bavily. Potlesk patri ustredni ctverici D.Mataskovi, J.Dolanskemu a jim zdatne sekundujici P.Spalkove a V.Postraneckemu.
(zadáno: 29.3.2014)
75%
(zadáno: 29.3.2014)
Je to proste ze zivota, az to pekny neni. Ne, ted vazne. V nekterych situacich se clovek proste pozna. Coz jen vede k tomu, ze se kolikrat v sedacce pekne osijete.
Jako klady hodnotim napad prace s casem a komunikaci. Navic odvaha hercu (s ohledem na jejich realne vztahy) je opravdu na poklonu. O.Sokol byl velmi milym prekvapenim, vaznejsi role mu sedla a chopil se ji moc pekne.
Hru muzu doporucit, jen je treba si rozmyslet, s kym na ni pujdete ;-)
(zadáno: 26.4.2014)
75%
A me to bavilo. Rozhodne netradicni silenstvi na podiu, nektere napady se mi moc libily (scena, hudba, dvojrole). Nevedela jsem co cekat, ale zklamana jsem neodchazela.
(zadáno: 15.6.2014)
Nektere momenty me vazne bavily, hra je aktualni, ale bohuzel dost rozvlekla. Obcas se ztracelo tempo, svih. Zkraceni by jiste pomohlo.
Nicmene namet zajimavy, herecke vykony moc dobre. Cim dal vic se mi libi inscenace Nove sceny a jejich zpracovani a napaditost.
(zadáno: 16.6.2014)
Silna hra, zbytecne rusena komickymi vstupy. Ovsem A.Streblova byla velmi presvedciva.
(zadáno: 29.6.2014)
Silne prvni dve tretiny hry, posledni uz tolik netahla. Ale prijemna zabava na vecer. Musim vyzdvihnout Janu Janekovou ml., ktera vycnivala nad jinak velmi dobrymi vykony.
(zadáno: 12.11.2014)
Tohle byl tedy tanec. Ale doslova :-) Mile predstaveni, staci se nechat unaset na vlne tanga, jeho podmanivych rytmech, a clovek si to uzije. Velka pochvala patri hercum a jejich tanecnim vykonum, tohle jsem rozhodne necekala a bylo to velmi mile prekvapeni.
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 18.1.2015)
Odchazela jsem spokojena, text je formou dost soucasny (bylo na nem znat, ze mel byt spise filmovym scenarem), ale neprislo mi to nijak rusive. Fyzicky dobre a presvedcive zvladnute, prechody mezi scenami jsem videla uz daleko rusivejsi. T.Novotny to hodne tahne (spravne charizmaticky hlavni hrdina), zdatne mu sekunduje M.Malkova.
(zadáno: 18.1.2015)
75%
Scena napadita, vyber hudby skvely, jen ten text byl az moc seskrtany. Jsem zvedava, jak bude hra vypadat za cas, az si trochu sedne. Protoze ted byli nejzajimavejsimi postavami na jevisti Desdemona M.Borove a Jago D.Prachare. Othello K.Dobreho mi neprisel moc vycnivajici nad vetsinu, naopak jeho okamzity prechod od zamilovanosti k zarlive silenosti byl az moc uspechany. Takze vizualne bez problemu, kvuli hercum si to jeste nekdy urcite zopakuju ;-)
(zadáno: 19.3.2015)
Dialogy svizne, prekvapive zabavne, herecky zvladnute velmi dobre. Ctene pasaze me osobne ani nerusily. Ja odchazela spokojena, T.Medvecka tradicne vyborna (s kazdou roli ji obdivuju vic a vic :) ), M.Hofmann ji byl rovnocennym partnerem, jeho podani Exuperyho mi plne vyhovovalo.
(zadáno: 15.4.2015)
Videno s M.Dejdarem, J.Schneiderovou, A.Hamou a I.Jiresovou. Prekvapilo me, kolik vlastne znam pisnicek od Neckare :-D Ne, vazne. Byla to mila oddechovka, muzikal si nehral na nic vic nez byl. Jednoduchy pribeh, ktery spis doplnoval pisnicky, prijemne aranze, napadita scena (ta me bavila), sympaticke herecke i pevecke vykony. Navic to prijemne ubihalo, melo to spad i energii, par prvoplanovych forku clovek i docela rad odpustil. Necekala jsem zazraky, ale tady nelituju casu v divadle stravenem. Uzili jsme si to, bavili se, takze ucel splnen.
(zadáno: 24.4.2015)
75%
V.Fridrich, J.Hana a Z.Kalina - tohle trio zarilo. Ackoli neznam ani jednu verzi serialu (ne detailne, pouze zbezne), tak jsem se bavila. Az me zarazelo, kolik jevistnich forku je tak moc ze zivota. Ac byly vsechny charaktery tazeny do extremu, presne tohle v tom svem kanclu proste najdete. Rada zajdu znovu, tenhle humor mi sednul :-)
(zadáno: 24.4.2015)
Tesila jsem se na klasiku, dostala jsem propojeni historickeho romanu s zivotem male holcicky v 60.letech. Napad zajimavy, nektere prechody zdarile, ale ja bych asi radsi tu klasiku, ta me bavila podstatne vic. I kdyz herci v cele s M.Nemcem nekdy dost prehravali, ucel to splnilo, divadlo se smalo. Co hodnotim velice kladne byl hudebni doprovod - Beatles mi k tem musketyrum pasovali ...

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>