Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)
Kateřina Jírová: 12 % (21)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 18.1.2015)
Peklo - Dantovské variace - 420PEOPLE: 60 %
65%
Rozhodne zajimavy zazitek, narocny text byl chvilemi trochu nesrozumitelny. Hercum a tanecnikum nelze uprit nasazeni, ale tohle asi nebyl uplne muj salek kavy. Nicmene nelituji navstevy :-)
(zadáno: 18.1.2015)
Klub rváčů - Činoherní studio Ústí nad Labem: 80 %
85% a tech 5% je za prostor Jatek, kam se tahle inscenace vyborne hodila.
Osobne ocenuji M.Nemce a J.Plouhara, kteri se vyborne doplnovali. Fyzicky narocne, ale zvladnute s prehledem ...
(zadáno: 18.1.2015)
Požitkáři - Divadlo Na zábradlí: 60 %
Silne tema, dobre zpracovani, krasna scena ...
(zadáno: 18.1.2015)
Němý Bobeš - Divadlo Járy Cimrmana: 80 %
(zadáno: 18.1.2015)
Sluha dvou pánů - Národní divadlo: 70 %
(zadáno: 14.11.2014)
Bedřich Smetana: The Greatest Hits - Městská divadla pražská: 50 %
Dokud se mluvilo, byla to bomba. Nektere sceny/hlasky byly vynikajici. Jenze kdyz doslo na zkouseni a "scuknuti" vsech oper do jedne hry, nevedela jsem, co si myslet. Kdyby to herci, co hrali herce, pojali jako opravdu parodii a jeste vic pritlacili na pilu, nemela bych problem. Takhle to ale obcas hranicilo s trapnosti.
Ne, je to vazne oddechovka, u ktere clovek nemusi premyslet a uprimne se zasmeje, to bez debat. Nektere napady jsou nadprumerne a herci jako V.Kubarova, H.Bor, M.Slany a R.Kalvoda vyborni.
(zadáno: 12.11.2014)
Běsi - Divadelní spolek Kašpar: 80 %
Dlouhe, narocne, vyborne. Atmosfera by se dala krajet, ale trochu me mrzelo, ze se do nekterych temat nekouslo vic (treba zapletka revoluce me vazne bavila). Musim vyzdvihnout vykony M.Nemce a M.Zoubkove, ti me vazne dostali do kolen. A co nesmim vynechat - krasna a pusobiva hudba.
Rada bych si tohle predstaveni zopakovala, jen to neni zabava na dvoje zhlednuti v tydnu.
(zadáno: 12.11.2014)
Rosencrantz a Guildenstern jsou mrtvi - Divadelní spolek Kašpar: 90 %
"Nejak jsem se myslenkove zacyklil."
Skvele, skvele, vyborne!!! Neco takoveho jsem proste necekala, prvotridni zabava, brilantni text a velmi povedene vsuvky samotnych hercu (improvizace?? mozna, ale sedla na jednicku). Bavila jsem se od zacatku do konce (i ted se usmeju, kdyz si vybavim nektere perly z predstaveni), M.Nemec a M.Hofmann nemeli jedinou chybu.
Tahle inscenace si me ziskala a rozhodne se chystam znovu ... Minimalne jednou ;-)
(zadáno: 12.11.2014)
Drž mě pevně, miluj mě zlehka - Městská divadla pražská: 70 %
Tohle byl tedy tanec. Ale doslova :-) Mile predstaveni, staci se nechat unaset na vlne tanga, jeho podmanivych rytmech, a clovek si to uzije. Velka pochvala patri hercum a jejich tanecnim vykonum, tohle jsem rozhodne necekala a bylo to velmi mile prekvapeni.
(zadáno: 12.11.2014)
Bylo nás pět - Městská divadla pražská: 50 %
A mozna je to jeste moc. Me tohle proste nezaujalo. Herci v detskych rolich me bavili, ale zbytek prilis ne-e, dospelaci spise rusili. Na muj vkus moc pisnicek, ktere mi do hry nepasovaly. Jsem rada, ze jsem hru videla, ale znovu se urcite nechystam ...
(zadáno: 12.11.2014)
Novecento (Magické piáno) - Divadlo Viola: 90 %
D.Prachar a jeho excelentni one man show. To jak si krasne vyhral a odvypravel citlive cely pribeh nalezeneho chlapce byl opravdu vykon z nejkrasnejsich. Zvladl xy postav, poloh i si zavtipkoval s publikem, vse s krasnou lehkosti a samozrejmosti. Klavirni doprovod E.Viklickeho mam v pameti jeste ted - absolutni fantazie. V komornim prostredi Violy jeste koncentrovanejsi zazitek ...
(zadáno: 30.6.2014)
Žebrácká opera - Národní divadlo: 10 %
Dala bych absolutni nulu, protoze tohle predstaveni bylo des a hruza (neco takhle trapneho jsem snad jeste nevidela). Ale vzhledem k tomu, ze i po letech na tuhle hru vzpominam, ackoli rozhodne ne v dobrem, svuj ucel splnila - vryla se mi do pameti.
(zadáno: 30.6.2014)
Richard III. - Národní divadlo: 90 %
(zadáno: 29.6.2014)
Na hlavu! - Veselé skoky: 50 %
Videno pred delsi dobou, ale tohle predstaveni asi nebylo uplne pro me.
(zadáno: 29.6.2014)
Oblomov - Dejvické divadlo: 80 %
(zadáno: 29.6.2014)
Čekání na Godota - Národní divadlo: 80 %
85%
Hra o beznadejnem, marnem cekani na nekoho, kdo by mohl dat zivotu smysl a udelat ho lepsim. Predlohu jsem si matne pamatovala ze skoly, ale cekala jsem spis neco ryze smutneho a zoufaleho. Tady byl ten smutek a zoufalstvi balen pod humor, se kterym jsem vlastne ani nepocitala. Navic vykony vsech hercu, at uz ustredni dvojice Davidu Mataska a Prachare, tak jim sekundujici O.Pavelka, vytahly hru o par stupinku vys. Neda se ubranit myslence, ze se na podiu sesla parta kamaradu, z jejich sehranosti a improvizaci to primo ciselo. Odchazela jsem prijemne prekvapena a s moc dobrym dojmem.
(zadáno: 29.6.2014)
Listopad - Městská divadla pražská: 90 %
Po nekolikerem videni zvysuju ;-)
Britka komedie z prostredi Bileho domu, ackoli plna vulgarit, nejsou to zadne pesti na oko, ale sedi tam jak *** na nocnik. M.Dlouhy je pronasi s takovou samozrejmosti a jistotou, ze by clovek uveril, ze takhle se prezident proste chova. J.Hana mu k tomu zdatne sekunduje a jeho suse profesionalni pobocnik naopak umocnuje prezidentovu zoufalost.
Smrst, ktera neztraci svih a i kdyz mi prvni polovina prisla o malinko slabsi, druha to vytahla levou zadni. Vyborny zazitek a napor na branice :-)
(zadáno: 29.6.2014)
3 verze života - Divadlo Palace: 70 %
Silne prvni dve tretiny hry, posledni uz tolik netahla. Ale prijemna zabava na vecer. Musim vyzdvihnout Janu Janekovou ml., ktera vycnivala nad jinak velmi dobrymi vykony.
(zadáno: 16.6.2014)
Past na myši - Divadlo pod Palmovkou: 60 %
(zadáno: 16.6.2014)
Rváč - Městská divadla pražská: 50 %
55% Bohuzel snadno zapomenutelna hra. Celou dobu me vice nez ustredni motiv bavily veci kolem a vedlejsi postavy, coz asi neni moc dobre. Dej byl predvidatelny, hra celkove rozvlekla. Kdyby byla zkracena, o hodne lepe by vtahla divaka a udrzela jeho pozornost. Hodne me bavily sbory a hudba celkove, kostymy a projekce se mi tez libily. Ale cekala jsem vic.
(zadáno: 16.6.2014)
Federer–Nadal - A studio Rubín: 60 %
65% Na oddechovy vecer je to zabava jak vysita ;-)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>