Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (43)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 1.2.2015)
95%
Ja odchazela nadsena, silne tema a vynikajici zpracovani. J.Smutna predvadela strhujici vykon, R.Valenta byl se svym sarkastickym pojetim postavy neskutecne presvedcivy. Vrele doporucuji vsem, tohle komorni predstaveni rozhodne stoji za videni.
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 18.1.2015)
75%
Scena napadita, vyber hudby skvely, jen ten text byl az moc seskrtany. Jsem zvedava, jak bude hra vypadat za cas, az si trochu sedne. Protoze ted byli nejzajimavejsimi postavami na jevisti Desdemona M.Borove a Jago D.Prachare. Othello K.Dobreho mi neprisel moc vycnivajici nad vetsinu, naopak jeho okamzity prechod od zamilovanosti k zarlive silenosti byl az moc uspechany. Takze vizualne bez problemu, kvuli hercum si to jeste nekdy urcite zopakuju ;-)
(zadáno: 18.1.2015)
Odchazela jsem spokojena, text je formou dost soucasny (bylo na nem znat, ze mel byt spise filmovym scenarem), ale neprislo mi to nijak rusive. Fyzicky dobre a presvedcive zvladnute, prechody mezi scenami jsem videla uz daleko rusivejsi. T.Novotny to hodne tahne (spravne charizmaticky hlavni hrdina), zdatne mu sekunduje M.Malkova.
(zadáno: 18.1.2015)
65%
Rozhodne zajimavy zazitek, narocny text byl chvilemi trochu nesrozumitelny. Hercum a tanecnikum nelze uprit nasazeni, ale tohle asi nebyl uplne muj salek kavy. Nicmene nelituji navstevy :-)
(zadáno: 18.1.2015)
85% a tech 5% je za prostor Jatek, kam se tahle inscenace vyborne hodila.
Osobne ocenuji M.Nemce a J.Plouhara, kteri se vyborne doplnovali. Fyzicky narocne, ale zvladnute s prehledem ...
(zadáno: 18.1.2015)
Silne tema, dobre zpracovani, krasna scena ...
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 14.11.2014)
Dokud se mluvilo, byla to bomba. Nektere sceny/hlasky byly vynikajici. Jenze kdyz doslo na zkouseni a "scuknuti" vsech oper do jedne hry, nevedela jsem, co si myslet. Kdyby to herci, co hrali herce, pojali jako opravdu parodii a jeste vic pritlacili na pilu, nemela bych problem. Takhle to ale obcas hranicilo s trapnosti.
Ne, je to vazne oddechovka, u ktere clovek nemusi premyslet a uprimne se zasmeje, to bez debat. Nektere napady jsou nadprumerne a herci jako V.Kubarova, H.Bor, M.Slany a R.Kalvoda vyborni.
(zadáno: 12.11.2014)
Dlouhe, narocne, vyborne. Atmosfera by se dala krajet, ale trochu me mrzelo, ze se do nekterych temat nekouslo vic (treba zapletka revoluce me vazne bavila). Musim vyzdvihnout vykony M.Nemce a M.Zoubkove, ti me vazne dostali do kolen. A co nesmim vynechat - krasna a pusobiva hudba.
Rada bych si tohle predstaveni zopakovala, jen to neni zabava na dvoje zhlednuti v tydnu.
(zadáno: 12.11.2014)
"Nejak jsem se myslenkove zacyklil."
Skvele, skvele, vyborne!!! Neco takoveho jsem proste necekala, prvotridni zabava, brilantni text a velmi povedene vsuvky samotnych hercu (improvizace?? mozna, ale sedla na jednicku). Bavila jsem se od zacatku do konce (i ted se usmeju, kdyz si vybavim nektere perly z predstaveni), M.Nemec a M.Hofmann nemeli jedinou chybu.
Tahle inscenace si me ziskala a rozhodne se chystam znovu ... Minimalne jednou ;-)
(zadáno: 12.11.2014)
Tohle byl tedy tanec. Ale doslova :-) Mile predstaveni, staci se nechat unaset na vlne tanga, jeho podmanivych rytmech, a clovek si to uzije. Velka pochvala patri hercum a jejich tanecnim vykonum, tohle jsem rozhodne necekala a bylo to velmi mile prekvapeni.
(zadáno: 12.11.2014)
A mozna je to jeste moc. Me tohle proste nezaujalo. Herci v detskych rolich me bavili, ale zbytek prilis ne-e, dospelaci spise rusili. Na muj vkus moc pisnicek, ktere mi do hry nepasovaly. Jsem rada, ze jsem hru videla, ale znovu se urcite nechystam ...
(zadáno: 12.11.2014)
D.Prachar a jeho excelentni one man show. To jak si krasne vyhral a odvypravel citlive cely pribeh nalezeneho chlapce byl opravdu vykon z nejkrasnejsich. Zvladl xy postav, poloh i si zavtipkoval s publikem, vse s krasnou lehkosti a samozrejmosti. Klavirni doprovod E.Viklickeho mam v pameti jeste ted - absolutni fantazie. V komornim prostredi Violy jeste koncentrovanejsi zazitek ...
(zadáno: 30.6.2014)
Dala bych absolutni nulu, protoze tohle predstaveni bylo des a hruza (neco takhle trapneho jsem snad jeste nevidela). Ale vzhledem k tomu, ze i po letech na tuhle hru vzpominam, ackoli rozhodne ne v dobrem, svuj ucel splnila - vryla se mi do pameti.
(zadáno: 30.6.2014)
(zadáno: 29.6.2014)
Videno pred delsi dobou, ale tohle predstaveni asi nebylo uplne pro me.
(zadáno: 29.6.2014)
(zadáno: 29.6.2014)
85%
Hra o beznadejnem, marnem cekani na nekoho, kdo by mohl dat zivotu smysl a udelat ho lepsim. Predlohu jsem si matne pamatovala ze skoly, ale cekala jsem spis neco ryze smutneho a zoufaleho. Tady byl ten smutek a zoufalstvi balen pod humor, se kterym jsem vlastne ani nepocitala. Navic vykony vsech hercu, at uz ustredni dvojice Davidu Mataska a Prachare, tak jim sekundujici O.Pavelka, vytahly hru o par stupinku vys. Neda se ubranit myslence, ze se na podiu sesla parta kamaradu, z jejich sehranosti a improvizaci to primo ciselo. Odchazela jsem prijemne prekvapena a s moc dobrym dojmem.
(zadáno: 29.6.2014)
Po nekolikerem videni zvysuju ;-)
Britka komedie z prostredi Bileho domu, ackoli plna vulgarit, nejsou to zadne pesti na oko, ale sedi tam jak *** na nocnik. M.Dlouhy je pronasi s takovou samozrejmosti a jistotou, ze by clovek uveril, ze takhle se prezident proste chova. J.Hana mu k tomu zdatne sekunduje a jeho suse profesionalni pobocnik naopak umocnuje prezidentovu zoufalost.
Smrst, ktera neztraci svih a i kdyz mi prvni polovina prisla o malinko slabsi, druha to vytahla levou zadni. Vyborny zazitek a napor na branice :-)

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>