Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (43)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 3.3.2017)
Divoky rej, spis nez cirkus to pripomina karneval. A do vseho toho hemzeni vstoupi ta nejcistsi a nejnaivnejsi duse v podani naprosto fantastickeho Z.Kaliny. Nadherne ztvarneny rozdil mezi snem, fantazii a skutecnym svetem se vsi jeho osklivosti. Pochvala za scenu, nasazeni vsech hercu (i v tech "pouze" tanecnich rolich) a hlavne za krasne hravy text (znovu tu clovek doceni bohatost a libozvucnost naseho jazyka). Nektere sceny bych trochu zkratila, ale ve vysledku jsem odchazela s moc dobrym pocitem. A to bylo prima :)
(zadáno: 29.1.2017)
Oddechovka nejen pro fotbalove nadsence, ktera se snazi vylicit rozhodci take jako lidi. L.Hampl stale dokazuje, ze je neuveritelne talentovanym hercem, dokaze udrzet pozornost celeho salu s lehkou samozrejmosti a to i tematem, ktere se na divadelnich prknech tak casto neobjevuje. Kloboucek za jeho energii, zapal, zvladnuti neocekavanych situaci a predevsim za srozumitelne vysvetleni nam zenam, co ze to vlastne je ten ofsajd :-D
Drobna vytka za opakovani nekterych myslenek a obcas prilisnou popisnost, ale jinak velika spokojenost.
(zadáno: 29.4.2016)
U inscenace bych asi nejvice pochvalila scenu, kdy se hralo na nekolika urovnich, hudbu, ktera byla uplne vynikajici a skvele podtrhovala atmosferu, a napad s malymi holcickami. Z hercu zaujal predevsim A.Prochazka, V.Dvorak a M.Malkova. J.Vlasak se mi nejvice libil spis ke konci hry.
(zadáno: 1.7.2015)
75%
Naprosto vyrovnane vykony, prijemny (lec obhroubly, ale ne prvoplanovy) humor, vypointovane situace, svizne dialogy, osvezujici prolozeni odbornymi "prednaskami". Bavila jsem se, odchazela jsem spokojena. Navic jsme se dnes dockali i prodlouzeni predstaveni (bezmala dve hodinky to melo), takze budu muset zajit i v Praze, abych zjistila, co bylo pridano/natazeno ;-)
(zadáno: 19.4.2016)
Noc bohu byla zpocatku spis rozpacita, ale konec vysledny dojem zvedl. Najednou v divakovi vzbudil spis mrazeni v zadech.
Pacient doktora Freuda splnil ocekavani, hlavne diky M.Rumlovi, ktery se v roli Hitlera doslova vyradil. Potesila i M.Malkova.
(zadáno: 8.4.2013)
Igor Bares me prikoval do sedacky.
(zadáno: 8.4.2013)
Martin Dejdar a Lumir Olsovsky se skvele doplnovali.
(zadáno: 16.6.2014)
Silna hra, zbytecne rusena komickymi vstupy. Ovsem A.Streblova byla velmi presvedciva.
(zadáno: 7.4.2013)
Vtipne predstaveni, kde se u nekolika scen dobre pobavite, nicmene z toho, co vsechno si jsou lide schopni nechat libit, vas bude mrazit.
Za skvely napad povazuji dvojrole herecek a vyreseni letadla na scene :)
(zadáno: 7.4.2013)
60% za predstaveni. Prvni pulka me ohromne bavila, druha uz byla trochu slabsi. 10% za Ladu Hampla a Magdalenu Sidonovou ;)
(zadáno: 24.4.2015)
Tesila jsem se na klasiku, dostala jsem propojeni historickeho romanu s zivotem male holcicky v 60.letech. Napad zajimavy, nektere prechody zdarile, ale ja bych asi radsi tu klasiku, ta me bavila podstatne vic. I kdyz herci v cele s M.Nemcem nekdy dost prehravali, ucel to splnilo, divadlo se smalo. Co hodnotim velice kladne byl hudebni doprovod - Beatles mi k tem musketyrum pasovali ...
(zadáno: 18.9.2017)
75%
Po zjisteni, ze ma hra jen hodinku a pul, jsem si rikala, ze to mozna bude trochu odlehcena verze. Na zacatku tento dojem pretrval, ale druha polovina me opravdu oslovila. Zkraceni hre podle me neublizilo, naopak vytahlo to nejdulezitejsi. Navic byla hra dobre stravitelna, srozumitelna. Musim pochvalit i zivou hudbu, scenu a choreografii. Ustredni dvojice manzelu Rumlovych u me obstala, bavil me i P.Lnenicka.
(zadáno: 20.4.2016)
75%
Tragikomicka one man show o herci jedne role. Ve sve podstate smutny pribeh herce, ktery po skonceni sve "zivotni inscenace" nevedel, kam se vrtnout.
V hlavni, a vicemene jedine, roli zaril M.Trnavsky. Klobouk dolu pred jeho poletovanim po jevisti, utahl to vyborne.
Inscenaci se neda uprit par doopravdy libovych foru, ktere mi vyloudi usmev na rtech jeste ted, ale taky se ji neda nevytknout par hluchych mist a zbytecnou zaverecnou zpivanou pasaz. Ale jako oddychovka to funguje bezvadne.
(zadáno: 24.4.2015)
75%
V.Fridrich, J.Hana a Z.Kalina - tohle trio zarilo. Ackoli neznam ani jednu verzi serialu (ne detailne, pouze zbezne), tak jsem se bavila. Az me zarazelo, kolik jevistnich forku je tak moc ze zivota. Ac byly vsechny charaktery tazeny do extremu, presne tohle v tom svem kanclu proste najdete. Rada zajdu znovu, tenhle humor mi sednul :-)
(zadáno: 12.11.2014)
Tohle byl tedy tanec. Ale doslova :-) Mile predstaveni, staci se nechat unaset na vlne tanga, jeho podmanivych rytmech, a clovek si to uzije. Velka pochvala patri hercum a jejich tanecnim vykonum, tohle jsem rozhodne necekala a bylo to velmi mile prekvapeni.
(zadáno: 2.6.2016)
Zajimave resena hra, citlive interpretovana s dojemnym zaverem. Celkova myslenka se mi moc libila, klidne tempo bylo prijemnou zmenou. Chvalim D.Batulkovou i oba pany, kteri ji zdatne sekundovali.
(zadáno: 19.3.2015)
Dialogy svizne, prekvapive zabavne, herecky zvladnute velmi dobre. Ctene pasaze me osobne ani nerusily. Ja odchazela spokojena, T.Medvecka tradicne vyborna (s kazdou roli ji obdivuju vic a vic :) ), M.Hofmann ji byl rovnocennym partnerem, jeho podani Exuperyho mi plne vyhovovalo.
(zadáno: 29.3.2014)
75%
(zadáno: 7.4.2013)
Uz kvuli panum Zindulkovi a Naroznemu doporucuji videt :)
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 29.3.2014)
Ackoli jsem znala film a vedela tak, co prijde, vykon V.Kubarove me naprosto vtahl do deje, takze jsem byla v polovine "prekvapena" s ostatnimi. O.Vizner na me udelal dojem, zpocatku jsem jeho podani role nemohla prijit na chut, ale 3., 4.scena a byla jsem naprosto spokojena ;-) Za sebe mohu jen doporucit.
(zadáno: 15.6.2014)
Nektere momenty me vazne bavily, hra je aktualni, ale bohuzel dost rozvlekla. Obcas se ztracelo tempo, svih. Zkraceni by jiste pomohlo.
Nicmene namet zajimavy, herecke vykony moc dobre. Cim dal vic se mi libi inscenace Nove sceny a jejich zpracovani a napaditost.

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>