Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 1.7.2015)
75%
Naprosto vyrovnane vykony, prijemny (lec obhroubly, ale ne prvoplanovy) humor, vypointovane situace, svizne dialogy, osvezujici prolozeni odbornymi "prednaskami". Bavila jsem se, odchazela jsem spokojena. Navic jsme se dnes dockali i prodlouzeni predstaveni (bezmala dve hodinky to melo), takze budu muset zajit i v Praze, abych zjistila, co bylo pridano/natazeno ;-)
(zadáno: 19.4.2016)
Noc bohu byla zpocatku spis rozpacita, ale konec vysledny dojem zvedl. Najednou v divakovi vzbudil spis mrazeni v zadech.
Pacient doktora Freuda splnil ocekavani, hlavne diky M.Rumlovi, ktery se v roli Hitlera doslova vyradil. Potesila i M.Malkova.
(zadáno: 8.4.2013)
Igor Bares me prikoval do sedacky.
(zadáno: 8.4.2013)
Martin Dejdar a Lumir Olsovsky se skvele doplnovali.
(zadáno: 16.6.2014)
Silna hra, zbytecne rusena komickymi vstupy. Ovsem A.Streblova byla velmi presvedciva.
(zadáno: 7.4.2013)
Vtipne predstaveni, kde se u nekolika scen dobre pobavite, nicmene z toho, co vsechno si jsou lide schopni nechat libit, vas bude mrazit.
Za skvely napad povazuji dvojrole herecek a vyreseni letadla na scene :)
(zadáno: 7.4.2013)
60% za predstaveni. Prvni pulka me ohromne bavila, druha uz byla trochu slabsi. 10% za Ladu Hampla a Magdalenu Sidonovou ;)
(zadáno: 18.9.2017)
75%
Po zjisteni, ze ma hra jen hodinku a pul, jsem si rikala, ze to mozna bude trochu odlehcena verze. Na zacatku tento dojem pretrval, ale druha polovina me opravdu oslovila. Zkraceni hre podle me neublizilo, naopak vytahlo to nejdulezitejsi. Navic byla hra dobre stravitelna, srozumitelna. Musim pochvalit i zivou hudbu, scenu a choreografii. Ustredni dvojice manzelu Rumlovych u me obstala, bavil me i P.Lnenicka.
(zadáno: 20.4.2016)
75%
Tragikomicka one man show o herci jedne role. Ve sve podstate smutny pribeh herce, ktery po skonceni sve "zivotni inscenace" nevedel, kam se vrtnout.
V hlavni, a vicemene jedine, roli zaril M.Trnavsky. Klobouk dolu pred jeho poletovanim po jevisti, utahl to vyborne.
Inscenaci se neda uprit par doopravdy libovych foru, ktere mi vyloudi usmev na rtech jeste ted, ale taky se ji neda nevytknout par hluchych mist a zbytecnou zaverecnou zpivanou pasaz. Ale jako oddychovka to funguje bezvadne.
(zadáno: 24.4.2015)
75%
V.Fridrich, J.Hana a Z.Kalina - tohle trio zarilo. Ackoli neznam ani jednu verzi serialu (ne detailne, pouze zbezne), tak jsem se bavila. Az me zarazelo, kolik jevistnich forku je tak moc ze zivota. Ac byly vsechny charaktery tazeny do extremu, presne tohle v tom svem kanclu proste najdete. Rada zajdu znovu, tenhle humor mi sednul :-)
(zadáno: 12.11.2014)
Tohle byl tedy tanec. Ale doslova :-) Mile predstaveni, staci se nechat unaset na vlne tanga, jeho podmanivych rytmech, a clovek si to uzije. Velka pochvala patri hercum a jejich tanecnim vykonum, tohle jsem rozhodne necekala a bylo to velmi mile prekvapeni.
(zadáno: 2.6.2016)
Zajimave resena hra, citlive interpretovana s dojemnym zaverem. Celkova myslenka se mi moc libila, klidne tempo bylo prijemnou zmenou. Chvalim D.Batulkovou i oba pany, kteri ji zdatne sekundovali.
(zadáno: 19.3.2015)
Dialogy svizne, prekvapive zabavne, herecky zvladnute velmi dobre. Ctene pasaze me osobne ani nerusily. Ja odchazela spokojena, T.Medvecka tradicne vyborna (s kazdou roli ji obdivuju vic a vic :) ), M.Hofmann ji byl rovnocennym partnerem, jeho podani Exuperyho mi plne vyhovovalo.
(zadáno: 29.3.2014)
75%
(zadáno: 7.4.2013)
Uz kvuli panum Zindulkovi a Naroznemu doporucuji videt :)
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 29.3.2014)
Ackoli jsem znala film a vedela tak, co prijde, vykon V.Kubarove me naprosto vtahl do deje, takze jsem byla v polovine "prekvapena" s ostatnimi. O.Vizner na me udelal dojem, zpocatku jsem jeho podani role nemohla prijit na chut, ale 3., 4.scena a byla jsem naprosto spokojena ;-) Za sebe mohu jen doporucit.
(zadáno: 15.6.2014)
Nektere momenty me vazne bavily, hra je aktualni, ale bohuzel dost rozvlekla. Obcas se ztracelo tempo, svih. Zkraceni by jiste pomohlo.
Nicmene namet zajimavy, herecke vykony moc dobre. Cim dal vic se mi libi inscenace Nove sceny a jejich zpracovani a napaditost.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 29.3.2014)
Hodne netypicke tema pro divadelni scenu, ale herci se predvedli v nejlepsim svetle. Vyprava byla vyborna, kostymy me hodne bavily. Potlesk patri ustredni ctverici D.Mataskovi, J.Dolanskemu a jim zdatne sekundujici P.Spalkove a V.Postraneckemu.
(zadáno: 4.2.2016)
Prijemny zazitek, ale mozna mi to neprislo tak svizne, jak bych cekala. Ale je fakt, ze dnesni predstaveni mi znacne zkazily neuveritelne divacky v prvni rade, ktere rusily prakticky vsechny kolem. Odnesla to hra, ktera byla jinak velmi dobra, Z.Velen a V.Fridrich podavali velmi dobre a civilni vykony. Velka skoda, ze se jednalo o dernieru, chtela bych tomuhle zpracovani dat jeste jednu sanci ...

Další stránky hodnocení: << < 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>