Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 24.4.2015)
Tesila jsem se na klasiku, dostala jsem propojeni historickeho romanu s zivotem male holcicky v 60.letech. Napad zajimavy, nektere prechody zdarile, ale ja bych asi radsi tu klasiku, ta me bavila podstatne vic. I kdyz herci v cele s M.Nemcem nekdy dost prehravali, ucel to splnilo, divadlo se smalo. Co hodnotim velice kladne byl hudebni doprovod - Beatles mi k tem musketyrum pasovali ...
(zadáno: 19.12.2016)
Mile predstaveni, ktere skutecne navodi tu vanocni atmosferu. Bala jsem se, ze v sale budeme jedine dospele bez deti, ale nastesti ne, ono si totiz tuhle hru obcas uziji vice ti starsi divaci. Ale chvalim peknou scenu, prijemne aranze pisnicek a zabavnost hry.
(zadáno: 30.5.2017)
75%
V zanru konverzacnich komedii jde o velice povedeny kousek. A to predevsim diky vybornemu obsazeni vsech tri hlavnich postav. Ono s kvalitnim hereckym zakladem se daji delat velke veci ;) A ackoli se jednalo o vcelku klasicke tema, uchopene mi prislo dobre. Hra udrzela tempo, bavila a tech par slabsich mist rada odpustim predevsim diky skvelemu P.Stepankovi.
(zadáno: 18.9.2017)
Pohybuji se mezi 50 a 60 procenty, ale nakonec se priklanim k vyssimu hodnoceni za vybornou T.Medveckou, ktera me svou zivelnosti opravdu bavila. Jinak po textove strance vesela hra, nicmene jako komedie mi to prislo uz ponekud predvidatelne. Prekvapivych zvratu jsem se tedy sice nedockala, ale odchazela jsem spokojena, bavila jsem se, takze nelituji.
(zadáno: 8.4.2013)
65%
(zadáno: 16.6.2014)
(zadáno: 22.1.2016)
65%
Mozna trochu rozumim tomu tehdejsimu nepochopeni. Po klasictejsim Nosorozci jsem byla trochu rozcarovana, ale proc ne? Opravdu absurdni, ale bavila jsem se ...
(zadáno: 5.11.2017)
65%
Interakce jsem se bala, ale nastesti probiha nenucene a prirozene. Priznavam, ze zacatek inscenace me hodne bavil, panove nastoupili s velikou zivelnosti a energii. Pak ovsem tempo pomalu opadavalo, konec mi pripominal jeste vice grotesku a za me mohl byt i kratsi. Navic zaverecna otazka dle meho uzemni cele predstaveni, ktere bych jinak brala s nadsazkou jako mile a zdarile (nastesti my se dockali vtipne podaneho zivotniho moudra). Ale chvalim M.Nemce, ktery dostal hodne prostoru, coz povazuji za velke plus hry.
(zadáno: 20.3.2015)
J. Hana, M. Malkova vyborni, inscenace mi prijemne utikala, par scen bylo trochu delsich, nez byt musely, ale nic, co by se nedalo zkousnout.
(zadáno: 16.6.2014)
65% K.Roden byl tahakem, jeho vykonu nelze nic vytknout, byl bezchybny. Chybou pro me byl text. Nemam nic proti zamysleni se nad inscenaci, ale nejake odpovedi by mohla hra nabidnout. Tahle bohuzel stavi otazku za otazkou a "divaku, lamej si hlavu, zda to vsechno bylo mysleno na tebe". Bohuzel jsem mela trochu problem se soustredit na prubeh hry, ztracela jsem se v myslenkach nad scenou predchozi.
(zadáno: 16.6.2014)
65% Na oddechovy vecer je to zabava jak vysita ;-)
(zadáno: 23.5.2016)
65%
Prekvapeni v podobe obcas zabavneho pocinu. Ani jsem necekala, ze bych se mohla i pobavit. Kladem predstaveni jsou jiste herecke vykony, predevsim P.Spalkove, ale ani ostatni herecky nezaostavaly. J.Hartl mi moc do hry nepasoval, ale to byla spis chyba postavy. Pozdejsim kamenem urazu se stal sam text, prvni dve tretiny utekly celkem svizne, ale posledni cast uz se dost tahla, opakovala a z predchoziho dojmu toho moc nezustalo. Ale urcite nelituji navstevy tehle hry o (ne)osamelosti.
(zadáno: 26.9.2016)
Po prvni puli jsem se celkem vazne zabyvala otazkou, jestli to nakonec bude mit nejaky dej. Nakonec zustalo jen u oddechove inscenace, ktera je idealni na patecni vecer. Zadny hlubsi dojem si neodnasim, presto jsem se celkem bavila. O humorne sceny se starali predevsim J.Hana, L.Jurek a H.Doulova (konecne jsem videla Die Fesche Lola zasazene do hry :D ). Moyna skoda zaverecne nebeske pasaze, osobne bych se bez ni i obesla.
(zadáno: 29.3.2014)
Zklamana jsem nebyla. Bylo to proste mile. Prvni polovina byla o poznani lepsi, druha uz byla uspechanejsi a moc nedrzela pohromade. Moc se mi libilo zpracovani sceny, to bylo velkym prekvapenim. Take projekce me bavila. Herecky, az na D.Puncochare, nikdo moc nevycnival. Pravda - L.Frej a jeho Columbo byl opravdu vynikajici ;-)
(zadáno: 16.6.2014)
Strasne zvlastni hra. Hned prvni scena nasadi textem latku mozna az prilis vysoko, zbytek predstaveni se pak tuto latku snazi dotahnout. Casova posloupnost je hodne matouci, nez se clovek vzpamatoval, kde se zrovna nachazi, uz bezela scena jindy a jinde - tot zavazny minus. Herecky vycnivali M.Dlouhy (ktery prekvapil, jak mu vaznejsi poloha sedla), D.Puncochar, P.Hrebickova, ale predevsim nema sluzka v podani M.Kratke (za ni bych dala i 100% a ani bych nemrkla). Moc se mi ale libila hudba a napad se zpevackou byl moc prijemny.
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 7.4.2013)
Na premiere hry jsem se bavila vytecne, nicmene casem ten dojem ze hry trochu opadl. Kdyz jsem videla predstaveni podruhe, nektere momenty mi opravdu zpusobily silne mrazeni v zadech a uz mi tak vtipne neprisly. Michal Suchanek byl pro me prijemnym prekvapenim, Marek Taclik pobavil nekterymi narazkami, ktere nebyly ve scenari ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Predstaveni ne pro kazdeho, doporucila bych ho hlavne kvuli scene a hudbe. Textem dost tezkopadne a hur srozumitelne, nicmene ze zaverecneho monologu Miloslava Mejzlika naskakuje husi kuze.
(zadáno: 7.4.2013)
U tehle komedie jsem se sice dobre bavila, nicmene legrace to byla prvoplanova, vse se dalo predvidat. Jedno shlednuti staci, znovu neplanuji jit, tedy alespon v brzke dobe. Ovsem, co musim vyzdvihnout, je herecky vykon Radka Holuba, ten me vazne bavil :) Ondra Sokol jako komediant nezklamal.
(zadáno: 13.3.2018)
Je pravda, ze dle anotace jsem cekala neco jineho. Ovsem hercum se neda uprit nasazeni, se kterym se zakousli do nelehkeho textu a ktery interpretovali opravdu barvite. Take je treba ocenit autora za odvahu a praci s jazykem. Nicmene se neda nezminit me jiste rozladeni z obcasneho zacykleni textu a rozvlacnost, ktera nenapomahala gradaci. Umim si tuto hru predstavit na komorni scene, pri mene lidech, kdy by samotny prostor odvedl polovinu prace s navozenim atmosfery. Na tohle byl Cinoherak trochu velky.
(zadáno: 13.12.2017)
65%
Inscenace je velmi napadita, at uz formou manasku nebo stylem vypraveni. Ale... Zacatek byl zabavny, i kdyz horkosladky. Konec mi trochu nesednul, uz to na me bylo asi moc snove. Ale ocenuji nasazeni hercu, moc se mi libili Z.Velen a I.Machalova.
(zadáno: 21.9.2016)
Priznavam, ze po prvni polovine jsem byla hodne rozpacita z videneho. Styl grotesky mi zrovna dvakrat nesedl, i kdyz mi byl vysvetlen tvurci zamer a navaznost na druhou polovinu. Nicmene ta nedokazala plne vyvazit tu obcasnou nevyraznost prvni casti. Ale abych jen nehanila, kostymy i scena u me zabodovaly. Ale celkove mam z tehle inscenace spise takovy nemastny-neslany dojem.
(zadáno: 15.3.2019)
65%
Kraticka inscenace, ale pomerne silny zazitek. Velmi se mi libil dopis v podani E.Elsnerove a I.Svobodove s A.Petrasem.
(zadáno: 16.6.2016)
Autorovo jmeno pro me bylo velkym lakadlem, videla jsem predstaveni Skylight, ktere pro me zustava neprekonanou konverzackou a vybornou studii charakteru a kritikou doby. Cekala jsem neco obdobneho, ale postavy tu vyznely dost plose. Prilis dlouhym dialogum chybel svih, melo se vyrazne kratit. Par scen bylo vydarenych, predevsim ve druhe polovine, ale vypovedni hodnota nebyla valna. Za pochvalu ale stoji hudba a vykon civilni K.Brozove, Z.Vejvodove a T.Dastlika. Celkovy dojem ale spise horkosladky.
(zadáno: 12.4.2016)
65%
Prijemna, mila oddychovka, nektere forky byly opravdu vypecene, soubor se paradne doplnoval a az na nekdy moc rychle prestavovani kulis, to byla pohoda. Po narocnem pracovnim dni idealni :-)

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>