Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (30)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (44)
Helena Grégrová: 12 % (125)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 2.5.2017)
Proti experimentum na jevisti nic nemam a tento se povedl. Anglictina muze nekoho odradit, ale zadny strach, tohle da i zacatecnik (v pripade potreby jsou k dispozici ceske titulky). Co je ovsem treba, je znalost predlohy. Byly vytazeny jen opravdu dulezite momenty, takze nektere motivace postav zustanou utajeny. Ale jako netradicni pojeti a priblizeni klasiky jinou formou to funguje. Chvalim vsechny ucinkujici, i kdyz A.Kubatovou a M.Koniga asi o trosicku vic ;-)
(zadáno: 30.5.2017)
75%
V zanru konverzacnich komedii jde o velice povedeny kousek. A to predevsim diky vybornemu obsazeni vsech tri hlavnich postav. Ono s kvalitnim hereckym zakladem se daji delat velke veci ;) A ackoli se jednalo o vcelku klasicke tema, uchopene mi prislo dobre. Hra udrzela tempo, bavila a tech par slabsich mist rada odpustim predevsim diky skvelemu P.Stepankovi.
(zadáno: 18.9.2017)
75%
Po zjisteni, ze ma hra jen hodinku a pul, jsem si rikala, ze to mozna bude trochu odlehcena verze. Na zacatku tento dojem pretrval, ale druha polovina me opravdu oslovila. Zkraceni hre podle me neublizilo, naopak vytahlo to nejdulezitejsi. Navic byla hra dobre stravitelna, srozumitelna. Musim pochvalit i zivou hudbu, scenu a choreografii. Ustredni dvojice manzelu Rumlovych u me obstala, bavil me i P.Lnenicka.
(zadáno: 5.11.2017)
Zajimave pojata hra, ktera nuti premyslet i predklada stale aktualni (nebo dnes mozna jeste aktualnejsi) otazky o vlivu medii na cloveka a osobni zodpovednosti nejen umelce. Rozhodne jsem se nenudila, musim pochvalit N.Boudovou, ve vazne roli me mile prekvapila. Ovsem jevisti chvilemi kraloval O.Kavan v roli odpudive bulvarni bestie. Zaver byl opravdu vydareny, za me palec hore.
(zadáno: 6.1.2020)
75%
Tusila jsem na jake predstaveni jdu, ale moc me bavilo stridani forem a technik. Pribeh me dojal (ac ho znam) i chvilemi pobavil (coz jsem tolik necekala). Za me velmi pekne zpracovane neokoukane tema.
(zadáno: 6.1.2020)
Jsem trochu na rozpacich s hodnocenim. Zacnu klady - D.Bambas byl v roli Cyrana vyborny, preklad povedeny, finalni zacykleni deje byl skvely tah. Bohuzel bych nasla i zapory, nektere aktualizace deje mi prilis nesedly (ten Montfleuryho zacatek me trochu zaskocil) a navzdory me lasce k Cyranovi me konec nedojal tak, jak bych cekala.
Suma sumarum se jednalo o prekvapive velmi podarene predstaveni, jsem rada, ze jsem ho videla, ale cekala jsem o trochu vic. Na Cyrana z ND to proste nemelo.
(zadáno: 7.4.2013)
U tehle komedie jsem se sice dobre bavila, nicmene legrace to byla prvoplanova, vse se dalo predvidat. Jedno shlednuti staci, znovu neplanuji jit, tedy alespon v brzke dobe. Ovsem, co musim vyzdvihnout, je herecky vykon Radka Holuba, ten me vazne bavil :) Ondra Sokol jako komediant nezklamal.
(zadáno: 7.4.2013)
Na premiere hry jsem se bavila vytecne, nicmene casem ten dojem ze hry trochu opadl. Kdyz jsem videla predstaveni podruhe, nektere momenty mi opravdu zpusobily silne mrazeni v zadech a uz mi tak vtipne neprisly. Michal Suchanek byl pro me prijemnym prekvapenim, Marek Taclik pobavil nekterymi narazkami, ktere nebyly ve scenari ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Predstaveni ne pro kazdeho, doporucila bych ho hlavne kvuli scene a hudbe. Textem dost tezkopadne a hur srozumitelne, nicmene ze zaverecneho monologu Miloslava Mejzlika naskakuje husi kuze.
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 8.4.2013)
65%
(zadáno: 29.3.2014)
Zklamana jsem nebyla. Bylo to proste mile. Prvni polovina byla o poznani lepsi, druha uz byla uspechanejsi a moc nedrzela pohromade. Moc se mi libilo zpracovani sceny, to bylo velkym prekvapenim. Take projekce me bavila. Herecky, az na D.Puncochare, nikdo moc nevycnival. Pravda - L.Frej a jeho Columbo byl opravdu vynikajici ;-)
(zadáno: 29.3.2014)
S hodnocenim jsem hodne na hrane, neubranim se srovnani s Cantosem. Bez muceni priznam, ze k nekterym scenam bych potrebovala vysvetlivky, nektere je vazne nepotrebuji a u par scen je lepe vypnout a jen se divat na barevny rej na podiu. Velmi zvlastni hra o zmaru, horkosti, dotazena az k nenavisti, ktera se postupne prehoupne v lasku. Protoze k te je to vzdycky jen krucek. Ale vsechno hezke musi jednou skoncit.
P.Liska, I.Luptak, M.Mejzlik, M.Spurna, N.Drabiscakova predvedli skvele vykony. Obrovskym zazitkem bylo videt znovu na jevisti pana Ornesta, ten byl ve sve roli vynikajici :-)
(zadáno: 16.6.2014)
Strasne zvlastni hra. Hned prvni scena nasadi textem latku mozna az prilis vysoko, zbytek predstaveni se pak tuto latku snazi dotahnout. Casova posloupnost je hodne matouci, nez se clovek vzpamatoval, kde se zrovna nachazi, uz bezela scena jindy a jinde - tot zavazny minus. Herecky vycnivali M.Dlouhy (ktery prekvapil, jak mu vaznejsi poloha sedla), D.Puncochar, P.Hrebickova, ale predevsim nema sluzka v podani M.Kratke (za ni bych dala i 100% a ani bych nemrkla). Moc se mi ale libila hudba a napad se zpevackou byl moc prijemny.
(zadáno: 16.6.2014)
65% K.Roden byl tahakem, jeho vykonu nelze nic vytknout, byl bezchybny. Chybou pro me byl text. Nemam nic proti zamysleni se nad inscenaci, ale nejake odpovedi by mohla hra nabidnout. Tahle bohuzel stavi otazku za otazkou a "divaku, lamej si hlavu, zda to vsechno bylo mysleno na tebe". Bohuzel jsem mela trochu problem se soustredit na prubeh hry, ztracela jsem se v myslenkach nad scenou predchozi.
(zadáno: 16.6.2014)
65% Na oddechovy vecer je to zabava jak vysita ;-)
(zadáno: 16.6.2014)
(zadáno: 18.1.2015)
Silne tema, dobre zpracovani, krasna scena ...
(zadáno: 18.1.2015)
65%
Rozhodne zajimavy zazitek, narocny text byl chvilemi trochu nesrozumitelny. Hercum a tanecnikum nelze uprit nasazeni, ale tohle asi nebyl uplne muj salek kavy. Nicmene nelituji navstevy :-)
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 20.3.2015)
J. Hana, M. Malkova vyborni, inscenace mi prijemne utikala, par scen bylo trochu delsich, nez byt musely, ale nic, co by se nedalo zkousnout.
(zadáno: 22.1.2016)
65%
Mozna trochu rozumim tomu tehdejsimu nepochopeni. Po klasictejsim Nosorozci jsem byla trochu rozcarovana, ale proc ne? Opravdu absurdni, ale bavila jsem se ...
(zadáno: 12.4.2016)
65%
Prijemna, mila oddychovka, nektere forky byly opravdu vypecene, soubor se paradne doplnoval a az na nekdy moc rychle prestavovani kulis, to byla pohoda. Po narocnem pracovnim dni idealni :-)
(zadáno: 27.4.2016)
65%
H.Cermakova zaslouzi smeknout za ztvarneni tety Klary, kterou opravdu zahrala velmi presvedcive. J.Vondracek zdatne sekundoval, V.Lazorcakova byla dost upozadena. Po vizualni strance vynikajici, hudba tez mimoradna. Ale s textem a premirou metafor jsem mela trochu problem. Nicmene atmosfera byla vystavena zdarile, postupne procitnuti Roberta a stupnujici se despotismus Klary byly velmi sugestivni.
(zadáno: 23.5.2016)
65%
Prekvapeni v podobe obcas zabavneho pocinu. Ani jsem necekala, ze bych se mohla i pobavit. Kladem predstaveni jsou jiste herecke vykony, predevsim P.Spalkove, ale ani ostatni herecky nezaostavaly. J.Hartl mi moc do hry nepasoval, ale to byla spis chyba postavy. Pozdejsim kamenem urazu se stal sam text, prvni dve tretiny utekly celkem svizne, ale posledni cast uz se dost tahla, opakovala a z predchoziho dojmu toho moc nezustalo. Ale urcite nelituji navstevy tehle hry o (ne)osamelosti.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>