Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (43)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 7.4.2013)
(zadáno: 29.3.2014)
Hodne netypicke tema pro divadelni scenu, ale herci se predvedli v nejlepsim svetle. Vyprava byla vyborna, kostymy me hodne bavily. Potlesk patri ustredni ctverici D.Mataskovi, J.Dolanskemu a jim zdatne sekundujici P.Spalkove a V.Postraneckemu.
(zadáno: 4.2.2016)
Prijemny zazitek, ale mozna mi to neprislo tak svizne, jak bych cekala. Ale je fakt, ze dnesni predstaveni mi znacne zkazily neuveritelne divacky v prvni rade, ktere rusily prakticky vsechny kolem. Odnesla to hra, ktera byla jinak velmi dobra, Z.Velen a V.Fridrich podavali velmi dobre a civilni vykony. Velka skoda, ze se jednalo o dernieru, chtela bych tomuhle zpracovani dat jeste jednu sanci ...
(zadáno: 19.12.2016)
Mile predstaveni, ktere skutecne navodi tu vanocni atmosferu. Bala jsem se, ze v sale budeme jedine dospele bez deti, ale nastesti ne, ono si totiz tuhle hru obcas uziji vice ti starsi divaci. Ale chvalim peknou scenu, prijemne aranze pisnicek a zabavnost hry.
(zadáno: 30.5.2017)
75%
V zanru konverzacnich komedii jde o velice povedeny kousek. A to predevsim diky vybornemu obsazeni vsech tri hlavnich postav. Ono s kvalitnim hereckym zakladem se daji delat velke veci ;) A ackoli se jednalo o vcelku klasicke tema, uchopene mi prislo dobre. Hra udrzela tempo, bavila a tech par slabsich mist rada odpustim predevsim diky skvelemu P.Stepankovi.
(zadáno: 18.9.2017)
Pohybuji se mezi 50 a 60 procenty, ale nakonec se priklanim k vyssimu hodnoceni za vybornou T.Medveckou, ktera me svou zivelnosti opravdu bavila. Jinak po textove strance vesela hra, nicmene jako komedie mi to prislo uz ponekud predvidatelne. Prekvapivych zvratu jsem se tedy sice nedockala, ale odchazela jsem spokojena, bavila jsem se, takze nelituji.
(zadáno: 8.4.2013)
65%
(zadáno: 16.6.2014)
(zadáno: 22.1.2016)
65%
Mozna trochu rozumim tomu tehdejsimu nepochopeni. Po klasictejsim Nosorozci jsem byla trochu rozcarovana, ale proc ne? Opravdu absurdni, ale bavila jsem se ...
(zadáno: 5.11.2017)
65%
Interakce jsem se bala, ale nastesti probiha nenucene a prirozene. Priznavam, ze zacatek inscenace me hodne bavil, panove nastoupili s velikou zivelnosti a energii. Pak ovsem tempo pomalu opadavalo, konec mi pripominal jeste vice grotesku a za me mohl byt i kratsi. Navic zaverecna otazka dle meho uzemni cele predstaveni, ktere bych jinak brala s nadsazkou jako mile a zdarile (nastesti my se dockali vtipne podaneho zivotniho moudra). Ale chvalim M.Nemce, ktery dostal hodne prostoru, coz povazuji za velke plus hry.
(zadáno: 20.3.2015)
J. Hana, M. Malkova vyborni, inscenace mi prijemne utikala, par scen bylo trochu delsich, nez byt musely, ale nic, co by se nedalo zkousnout.
(zadáno: 16.6.2014)
65% K.Roden byl tahakem, jeho vykonu nelze nic vytknout, byl bezchybny. Chybou pro me byl text. Nemam nic proti zamysleni se nad inscenaci, ale nejake odpovedi by mohla hra nabidnout. Tahle bohuzel stavi otazku za otazkou a "divaku, lamej si hlavu, zda to vsechno bylo mysleno na tebe". Bohuzel jsem mela trochu problem se soustredit na prubeh hry, ztracela jsem se v myslenkach nad scenou predchozi.
(zadáno: 16.6.2014)
65% Na oddechovy vecer je to zabava jak vysita ;-)
(zadáno: 23.5.2016)
65%
Prekvapeni v podobe obcas zabavneho pocinu. Ani jsem necekala, ze bych se mohla i pobavit. Kladem predstaveni jsou jiste herecke vykony, predevsim P.Spalkove, ale ani ostatni herecky nezaostavaly. J.Hartl mi moc do hry nepasoval, ale to byla spis chyba postavy. Pozdejsim kamenem urazu se stal sam text, prvni dve tretiny utekly celkem svizne, ale posledni cast uz se dost tahla, opakovala a z predchoziho dojmu toho moc nezustalo. Ale urcite nelituji navstevy tehle hry o (ne)osamelosti.
(zadáno: 26.9.2016)
Po prvni puli jsem se celkem vazne zabyvala otazkou, jestli to nakonec bude mit nejaky dej. Nakonec zustalo jen u oddechove inscenace, ktera je idealni na patecni vecer. Zadny hlubsi dojem si neodnasim, presto jsem se celkem bavila. O humorne sceny se starali predevsim J.Hana, L.Jurek a H.Doulova (konecne jsem videla Die Fesche Lola zasazene do hry :D ). Moyna skoda zaverecne nebeske pasaze, osobne bych se bez ni i obesla.
(zadáno: 29.3.2014)
Zklamana jsem nebyla. Bylo to proste mile. Prvni polovina byla o poznani lepsi, druha uz byla uspechanejsi a moc nedrzela pohromade. Moc se mi libilo zpracovani sceny, to bylo velkym prekvapenim. Take projekce me bavila. Herecky, az na D.Puncochare, nikdo moc nevycnival. Pravda - L.Frej a jeho Columbo byl opravdu vynikajici ;-)
(zadáno: 16.6.2014)
Strasne zvlastni hra. Hned prvni scena nasadi textem latku mozna az prilis vysoko, zbytek predstaveni se pak tuto latku snazi dotahnout. Casova posloupnost je hodne matouci, nez se clovek vzpamatoval, kde se zrovna nachazi, uz bezela scena jindy a jinde - tot zavazny minus. Herecky vycnivali M.Dlouhy (ktery prekvapil, jak mu vaznejsi poloha sedla), D.Puncochar, P.Hrebickova, ale predevsim nema sluzka v podani M.Kratke (za ni bych dala i 100% a ani bych nemrkla). Moc se mi ale libila hudba a napad se zpevackou byl moc prijemny.
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 7.4.2013)
Na premiere hry jsem se bavila vytecne, nicmene casem ten dojem ze hry trochu opadl. Kdyz jsem videla predstaveni podruhe, nektere momenty mi opravdu zpusobily silne mrazeni v zadech a uz mi tak vtipne neprisly. Michal Suchanek byl pro me prijemnym prekvapenim, Marek Taclik pobavil nekterymi narazkami, ktere nebyly ve scenari ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Predstaveni ne pro kazdeho, doporucila bych ho hlavne kvuli scene a hudbe. Textem dost tezkopadne a hur srozumitelne, nicmene ze zaverecneho monologu Miloslava Mejzlika naskakuje husi kuze.
(zadáno: 7.4.2013)
U tehle komedie jsem se sice dobre bavila, nicmene legrace to byla prvoplanova, vse se dalo predvidat. Jedno shlednuti staci, znovu neplanuji jit, tedy alespon v brzke dobe. Ovsem, co musim vyzdvihnout, je herecky vykon Radka Holuba, ten me vazne bavil :) Ondra Sokol jako komediant nezklamal.
(zadáno: 19.11.2017)
Priklanim se ke komentari Denisy, jen to hodnoceni davam nizsi. Nasazeni hercu i akrobatu bylo velike, netradicni spojeni cinohry a cirkusu byl zajimavy napad, ale pro me zustalo jen u toho napadu. Rozporuplne pocity z konce predstaveni zatim pretrvavaji. Co musim pochvalit je citelnost dejove linky a pribehu, co je pro me velke minus, obcas se mi predstaveni vleklo.
(zadáno: 13.3.2018)
Je pravda, ze dle anotace jsem cekala neco jineho. Ovsem hercum se neda uprit nasazeni, se kterym se zakousli do nelehkeho textu a ktery interpretovali opravdu barvite. Take je treba ocenit autora za odvahu a praci s jazykem. Nicmene se neda nezminit me jiste rozladeni z obcasneho zacykleni textu a rozvlacnost, ktera nenapomahala gradaci. Umim si tuto hru predstavit na komorni scene, pri mene lidech, kdy by samotny prostor odvedl polovinu prace s navozenim atmosfery. Na tohle byl Cinoherak trochu velky.
(zadáno: 13.12.2017)
65%
Inscenace je velmi napadita, at uz formou manasku nebo stylem vypraveni. Ale... Zacatek byl zabavny, i kdyz horkosladky. Konec mi trochu nesednul, uz to na me bylo asi moc snove. Ale ocenuji nasazeni hercu, moc se mi libili Z.Velen a I.Machalova.

Další stránky hodnocení: << < 3 4 5 6 7 8 9 > >>