Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (30)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (44)
Helena Grégrová: 12 % (125)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >

(zadáno: 29.3.2014)
Hodne netypicke tema pro divadelni scenu, ale herci se predvedli v nejlepsim svetle. Vyprava byla vyborna, kostymy me hodne bavily. Potlesk patri ustredni ctverici D.Mataskovi, J.Dolanskemu a jim zdatne sekundujici P.Spalkove a V.Postraneckemu.
(zadáno: 29.3.2014)
Strasne jsem se bala, ze to herci z naseho rybnicku neutahnou, ze to bude casteji sklouzavat k trapnosti a obycejnemu kopirovani. Jak jsem se mylila!
Brecela jsem smichy prakticky od zacatku. Nekopirovani, perfektne vyuzity scenar, scenky dotazene ad absurdum. Hlavne musim vypichnout V.Fridricha, J.Hanu a R.Stabrnaka (ktereho mam porad radsi), jejich vykony byly vynikajici.
Vrele doporucuji vsem, kteri maji radi humor MP, z tohoto predstaveni laska k originalu jen cisi :-)
(zadáno: 29.3.2014)
Ackoli jsem znala film a vedela tak, co prijde, vykon V.Kubarove me naprosto vtahl do deje, takze jsem byla v polovine "prekvapena" s ostatnimi. O.Vizner na me udelal dojem, zpocatku jsem jeho podani role nemohla prijit na chut, ale 3., 4.scena a byla jsem naprosto spokojena ;-) Za sebe mohu jen doporucit.
(zadáno: 7.1.2014)
75% za predstaveni, vazne jsem se bavila. Tech zbylych 5% za to leknuti z namirene zbrane Michala Dlouheho ;-)
Hlavne musim vyzdvihnout pany herce za skvelou sehranost napriklad pri "kolecku" piti panaku. A take za naprosto lidske nekolikere odbourani, ktere vzhledem ke komedialnosti ani nerusilo, naopak si vyslouzilo potlesk navic :-) Odchazela jsem v dobre nalade, s umevem na rtech a to je prece duvod, proc se do divadla chodi. Takze za me spokojenost :-)
(zadáno: 16.4.2013)
85%
Hru jsem videla uz velmi davno a nedala jsem ji moc dobre hodnoceni. Po cca 8 letech jsem si to zopakovala a musim jit nutne nahoru. Nejenze jsem si vic uzila samotny text, ale hudebni cisla byla jednim slovem genialni. J.Vondracek je neskutecny!! Ustredni dvojice spoluzacek Velika/Lokajova me sice prilis nepresvedcila, ale zbytek ucinkujicich dotahoval, co se dalo, a doopravdy me bavil. Takze zvysuji hodnoceni a zpetne si budu asi vycitat, ze jsem na hru nesla driv znovu.
(zadáno: 16.4.2013)
Lucie Zackova naprosto ovladla jeviste. S jeji Blanche jsem nemela problem se szit a jeji cesta az na samotne dno byla pro me zcela uveritelna. Jan Hajek jako Stanley ji byl rovnocenym souperem. Obzvlaste jejich spolecne sceny me bavily nejvic. Marika Prochazkova byla prijemnym prekvapenim. Ostani herci spis nedostali tolik prostoru, aby se mohli naplno predvest.
(zadáno: 8.4.2013)
Opravdu vyborne predstaveni. Mela jsem z divadelni podoby strach, protoze uz film mi prisel dost drsny, ale nakonec jsem se skvele bavila. Ac byl humor cerny a drsny, Michal Dlouhy exceloval a podaval ho s naprostou lehkosti, Helena Lapcikova mu zdatne sekundovala, i kdyz ze zacatku vypjatejsich scen mi prisla spis histericka, nez chladne odmerena - ale mela jsem hodne velke tendence srovnavat s filmem. Nicmene rychle jsem si na jeji pojeti Barbary zvykla a i ona me presvedcila. Korunu hre ovsem nasadily sceny Michala Dlouheho s Romanem Stabrnakem, ty byly naprosto bezkonkurencni.
(zadáno: 8.4.2013)
(zadáno: 8.4.2013)
Igor Bares me prikoval do sedacky.
(zadáno: 8.4.2013)
65%
(zadáno: 8.4.2013)
Martin Dejdar a Lumir Olsovsky se skvele doplnovali.
(zadáno: 8.4.2013)
Prijemne predstaveni, ale hlubsi dojem nezanechalo.
(zadáno: 8.4.2013)
Neskutecne predstaveni, D.Prachar v roli Cyrana opravdu exceluje. Text ve versich je nadherne libozvucny. Krasna, funkcni scena, ale predevsim podmanivy hlas D.Prachare, vynasi toto predstaveni na absolutni spicku. Drama lasky, pratelstvi a splneneho slibu dotazene k dokonale srdcervoucimu zaveru. Pro me absolutni divadelni vrchol, srdcovka, nejvetsi zazitek. Skvele vykony tez podavaji J.Janekova ml., D.Matasek a S.Rasilov.
Edit: Po derniere bych pridala dalsi procenta v hodnoceni, ta posledni repriza predcila vsechna ocekavani ... A to jsem hru videla 7x v rozmezi par let.
(zadáno: 7.4.2013)
Herecky koncert predevsim Richarda Krajca, ktereho jsem do te doby znala jen jako hudebnika a neumela si predstavit, ze bude takhle herecky excelovat. David Svehlik zdatne sekundoval a rozhodne nezaostaval.
Dojem ze hry byl umocnen i stisnenym prostorem maleho divadla, takze silne emoce mely daleko vetsi moznost zasahnout.
(zadáno: 7.4.2013)
Herecke obsazeni bylo opravdu lakave, nicmene zadny koncert se nekonal. Jako lehka, nenarocna komedie to po zkraceni funguje dobre (premiera, ktera byla delsi nez Cechov, me opravdu zklamala), nicmene oznaceni slovem "genialni" bych se obloukem vyhnula. Premira sprostych slov mi ani moc nevadi (GGR v CK porad nic neprekonalo, jenze tam sedly daleko vic). Herecky musim vyzdvihnout M.Taclika, kteremu ten frajirek sedi jako ulity, D.Mataska, ktery jako takrka parodujici homosexual pobavi, I.Chmelu, J.Ployhara a K.Trojanovou. Rada bych videla i zbytek alternaci.
(zadáno: 7.4.2013)
Predstaveni ma jen jedinou chybu ... ze ma konec.
(zadáno: 7.4.2013)
Zdlouhava hra, predevsim prvni polovina. Miloslav Mejzlik je v roli dobry, ale ke konci uz mi neprijde jako zapaleny objevitel, ale jako rozmazlene dite, ktere si chce prosadit svou. Mozna to tak melo byt, nicmene to trha sympatie, ktere si k jeho postave vytvorite.
Plus zaslouzi scena a kostymy, minusem pro me osobne bylo, ze jsem marne cekala na Galileiovu nejznamejsi vetu.
(zadáno: 7.4.2013)
Hra o slastech, ale hlavne strastech a strasacich minulosti jedne rodiny. Rodice v podani Marie Spurne a Jiriho Ornesta jsou zcela uveritelni, predevsim pan Ornest je tak krasny despota, ze ho clovek musi milovat. Ze zbytku "rodiny" bych predevsim vyzdvihla Magdalenu Sidonovou, ktera jako psychicky nemocna dcera hraje opravdu na dren, a Igora Chmelu s Alenou Streblovou.
(zadáno: 7.4.2013)
Vtipne predstaveni, kde se u nekolika scen dobre pobavite, nicmene z toho, co vsechno si jsou lide schopni nechat libit, vas bude mrazit.
Za skvely napad povazuji dvojrole herecek a vyreseni letadla na scene :)
(zadáno: 7.4.2013)
Jedna z nejlepsich her DNz. Ackoli je zacatek hodne zmateny, behem maskarniho reje divak uz i tusi alespon zakladni vztahy. Druha polovina (ktera utika az nespravedlive rychle) je koncertem hlave Igora Chmely a dam Sidonove a Medvecke.
(zadáno: 7.4.2013)
Vyborna hudba, i kdyby nic jineho, tak stoji za to jit si ji poslechnout ;) Ale ono se najdou i dalsi veci, minimalne podmanivy Stanislav Majer ...
(zadáno: 7.4.2013)
60% za predstaveni. Prvni pulka me ohromne bavila, druha uz byla trochu slabsi. 10% za Ladu Hampla a Magdalenu Sidonovou ;)

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >