Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)
Kateřina Jírová: 12 % (21)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >

(zadáno: 16.4.2013)
Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé: 80 %
85%
Hru jsem videla uz velmi davno a nedala jsem ji moc dobre hodnoceni. Po cca 8 letech jsem si to zopakovala a musim jit nutne nahoru. Nejenze jsem si vic uzila samotny text, ale hudebni cisla byla jednim slovem genialni. J.Vondracek je neskutecny!! Ustredni dvojice spoluzacek Velika/Lokajova me sice prilis nepresvedcila, ale zbytek ucinkujicich dotahoval, co se dalo, a doopravdy me bavil. Takze zvysuji hodnoceni a zpetne si budu asi vycitat, ze jsem na hru nesla driv znovu.
(zadáno: 16.4.2013)
Tramvaj do stanice Touha - Činoherní klub: 80 %
Lucie Zackova naprosto ovladla jeviste. S jeji Blanche jsem nemela problem se szit a jeji cesta az na samotne dno byla pro me zcela uveritelna. Jan Hajek jako Stanley ji byl rovnocenym souperem. Obzvlaste jejich spolecne sceny me bavily nejvic. Marika Prochazkova byla prijemnym prekvapenim. Ostani herci spis nedostali tolik prostoru, aby se mohli naplno predvest.
(zadáno: 8.4.2013)
Válka Roseových - Divadlo A.Dvořáka Příbram: 90 %
Opravdu vyborne predstaveni. Mela jsem z divadelni podoby strach, protoze uz film mi prisel dost drsny, ale nakonec jsem se skvele bavila. Ac byl humor cerny a drsny, Michal Dlouhy exceloval a podaval ho s naprostou lehkosti, Helena Lapcikova mu zdatne sekundovala, i kdyz ze zacatku vypjatejsich scen mi prisla spis histericka, nez chladne odmerena - ale mela jsem hodne velke tendence srovnavat s filmem. Nicmene rychle jsem si na jeji pojeti Barbary zvykla a i ona me presvedcila. Korunu hre ovsem nasadily sceny Michala Dlouheho s Romanem Stabrnakem, ty byly naprosto bezkonkurencni.
(zadáno: 8.4.2013)
Záskok - Divadlo Járy Cimrmana: 100 %
(zadáno: 8.4.2013)
Obchodník s deštěm - Divadlo Na Prádle: 70 %
Igor Bares me prikoval do sedacky.
(zadáno: 8.4.2013)
Malované na skle - Divadlo Na Fidlovačce: 60 %
65%
(zadáno: 8.4.2013)
Zpívání v dešti - Hudební divadlo Karlín: 70 %
Martin Dejdar a Lumir Olsovsky se skvele doplnovali.
(zadáno: 8.4.2013)
Polská krev - Hudební divadlo Karlín: 50 %
Prijemne predstaveni, ale hlubsi dojem nezanechalo.
(zadáno: 8.4.2013)
Cyrano z Bergeracu - Národní divadlo: 100 %
Neskutecne predstaveni, D.Prachar v roli Cyrana opravdu exceluje. Text ve versich je nadherne libozvucny. Krasna, funkcni scena, ale predevsim podmanivy hlas D.Prachare, vynasi toto predstaveni na absolutni spicku. Drama lasky, pratelstvi a splneneho slibu dotazene k dokonale srdcervoucimu zaveru. Pro me absolutni divadelni vrchol, srdcovka, nejvetsi zazitek. Skvele vykony tez podavaji J.Janekova ml., D.Matasek a S.Rasilov.
Edit: Po derniere bych pridala dalsi procenta v hodnoceni, ta posledni repriza predcila vsechna ocekavani ... A to jsem hru videla 7x v rozmezi par let.
(zadáno: 7.4.2013)
Deštivé dny - Divadlo Ungelt: 100 %
Herecky koncert predevsim Richarda Krajca, ktereho jsem do te doby znala jen jako hudebnika a neumela si predstavit, ze bude takhle herecky excelovat. David Svehlik zdatne sekundoval a rozhodne nezaostaval.
Dojem ze hry byl umocnen i stisnenym prostorem maleho divadla, takze silne emoce mely daleko vetsi moznost zasahnout.
(zadáno: 7.4.2013)
Večírek - Divadlo Broadway: 40 %
Herecke obsazeni bylo opravdu lakave, nicmene zadny koncert se nekonal. Jako lehka, nenarocna komedie to po zkraceni funguje dobre (premiera, ktera byla delsi nez Cechov, me opravdu zklamala), nicmene oznaceni slovem "genialni" bych se obloukem vyhnula. Premira sprostych slov mi ani moc nevadi (GGR v CK porad nic neprekonalo, jenze tam sedly daleko vic). Herecky musim vyzdvihnout M.Taclika, kteremu ten frajirek sedi jako ulity, D.Mataska, ktery jako takrka parodujici homosexual pobavi, I.Chmelu, J.Ployhara a K.Trojanovou. Rada bych videla i zbytek alternaci.
(zadáno: 7.4.2013)
Bratři Karamazovi - Dejvické divadlo: 100 %
Predstaveni ma jen jedinou chybu ... ze ma konec.
(zadáno: 7.4.2013)
Život Galileiho - Divadlo Na zábradlí: 50 %
Zdlouhava hra, predevsim prvni polovina. Miloslav Mejzlik je v roli dobry, ale ke konci uz mi neprijde jako zapaleny objevitel, ale jako rozmazlene dite, ktere si chce prosadit svou. Mozna to tak melo byt, nicmene to trha sympatie, ktere si k jeho postave vytvorite.
Plus zaslouzi scena a kostymy, minusem pro me osobne bylo, ze jsem marne cekala na Galileiovu nejznamejsi vetu.
(zadáno: 7.4.2013)
Zázrak v černém domě - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Hra o slastech, ale hlavne strastech a strasacich minulosti jedne rodiny. Rodice v podani Marie Spurne a Jiriho Ornesta jsou zcela uveritelni, predevsim pan Ornest je tak krasny despota, ze ho clovek musi milovat. Ze zbytku "rodiny" bych predevsim vyzdvihla Magdalenu Sidonovou, ktera jako psychicky nemocna dcera hraje opravdu na dren, a Igora Chmelu s Alenou Streblovou.
(zadáno: 7.4.2013)
Ubu se baví - Divadlo Na zábradlí: 70 %
Vtipne predstaveni, kde se u nekolika scen dobre pobavite, nicmene z toho, co vsechno si jsou lide schopni nechat libit, vas bude mrazit.
Za skvely napad povazuji dvojrole herecek a vyreseni letadla na scene :)
(zadáno: 7.4.2013)
Platonov je darebák! - Divadlo Na zábradlí: 100 %
Jedna z nejlepsich her DNz. Ackoli je zacatek hodne zmateny, behem maskarniho reje divak uz i tusi alespon zakladni vztahy. Druha polovina (ktera utika az nespravedlive rychle) je koncertem hlave Igora Chmely a dam Sidonove a Medvecke.
(zadáno: 7.4.2013)
Osamělá srdce - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Vyborna hudba, i kdyby nic jineho, tak stoji za to jit si ji poslechnout ;) Ale ono se najdou i dalsi veci, minimalne podmanivy Stanislav Majer ...
(zadáno: 7.4.2013)
Louis a Louisa - Divadlo Na zábradlí: 70 %
60% za predstaveni. Prvni pulka me ohromne bavila, druha uz byla trochu slabsi. 10% za Ladu Hampla a Magdalenu Sidonovou ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Komplic - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Hvezdou jeviste je jasne Marie Spurna, v tesnem zavesu za ni pak Igor Chmela a ostatni. Mraziva detektivka o korupci, politice a hrach tech mocnejsich, ktera je uzasne nadcasova. Par vtipnych scen se najde, ale spis vam bude behat mraz po zadech.
Na formu vypraveni i zpocatku zvlastni usporadani scen za sebou si zvyknete rychle a napad s koncem je opravdu paradni. Tam teprve vsechno zapadne na svoje misto ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Eliade - Divadlo Na zábradlí: 60 %
(zadáno: 7.4.2013)
Duende - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Kvuli takovym pocitum vyrazite do divadla. Skvele herecke vykony, velice silny zazitek - hlavne zaver.
Gabina Micova a Lucie Roznetinska predvedly opravdu obdivuhodne herectvi, Martin Pechlat jim obema zdatne sekundoval.
(zadáno: 7.4.2013)
Domov můj - Divadlo Na zábradlí: 70 %

Další stránky hodnocení: << < 4 5 6 7 8 9 >