Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)
Kateřina Jírová: 12 % (21)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9

(zadáno: 7.4.2013)
Denně (Poníci slabosti) - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Me tahle hra proste bavi. Je to skvele ujeta zabava, provedeni je originalni. Ke konci tempo mozna trochu pokulhava, ale hra neni zbytecne natahovana, takze se divak nestihne zacit nudit. Navic se na tohle predstaveni da chodit opakovane a stejne se budete porad dobre bavit. Vsichni si prijdou na sve ;)
Kabaretni vystupy rozproudi uz tak dobrou zabavu a nektere hlasky se opravdu vryji do pameti a pote i do bezneho zivota, coz se dalo cesat ;)
Moje srdecni zalezitost :)
(zadáno: 7.4.2013)
Česká válka - Divadlo Na zábradlí: 90 %
95% ... hlavne za hudbu, scenu a Magdalenu Sidonovou :)
(zadáno: 7.4.2013)
Cantos - Divadlo Na zábradlí: 60 %
Predstaveni ne pro kazdeho, doporucila bych ho hlavne kvuli scene a hudbe. Textem dost tezkopadne a hur srozumitelne, nicmene ze zaverecneho monologu Miloslava Mejzlika naskakuje husi kuze.
(zadáno: 7.4.2013)
Asanace - Divadlo Na zábradlí: 70 %
(zadáno: 7.4.2013)
Ambrózie - Divadlo Na zábradlí: 80 %
Od hry, ktera se odehrava v hospode (a po zaviracce) asi nema cenu ocekavat nejake hlubokomyslne zkoumani nekonecna vesmiru, nybrz filosofovani nad nesmrtelnosti chrousta. A tak to byva, i kdyz si jdeme skutecne sednout do hospody a po zaviracce zjistime, ze jeste neni vsechno dopito, tudiz nema cenu odchazet domu ;) Vzdyt toho jeste tolik nebylo receno :)
S hrou jsem byla vice nez spokojena, velice se mi libila a nejen za "Te noci rijnove" v podani Igora Chmely prihazuji vrele doporuceni ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Pan Polštář - Činoherní klub: 100 %
Nejlepsi hra, kterou jsem v Cinoheraku videla. Ustredni ctverice podavala znamenite vykony, nicmene Marek Taclik byl pro me hvezdou nejvetsi.
Brutalni, nasilne, humorne. Zvlastni kombinace, ale kdyz jste zdeseni krutosti jedne sceny, abyste se vzapeti zacali smat scene dalsi a ani vas to nakonec nepohorsuje, je to kus kumstu. Tehle inscenaci nemam co vytknout, jeden z nejsilnejsich zazitku vubec. Tleskam a tesim se znovu ...
(zadáno: 7.4.2013)
Osiřelý západ - Činoherní klub: 80 %
Tato hra mi byla doporucovana jako vynikajici. Nemohu nesouhlasit, i kdyz ve mne nezanechala takovy dojem, jaky bych od vynikajici hry ocekavala. Dvojice Taclik/Dulava byla opravdu skvela, Michal Pavlata jim velice zdatne a humorne sekundoval, bohuzel Ladka Nergesova mi tam nesedela :-/ Rodinne vazby bratru, kteri na tom nakonec nebyli tak spatne a knez, ktery doufal, ze uz na tom nebudou hur. Vrele doporucuji :)
(zadáno: 7.4.2013)
Impresário ze Smyrny - Činoherní klub: 70 %
Uz kvuli panum Zindulkovi a Naroznemu doporucuji videt :)
(zadáno: 7.4.2013)
Glengarry Glen Ross - Činoherní klub: 60 %
Na premiere hry jsem se bavila vytecne, nicmene casem ten dojem ze hry trochu opadl. Kdyz jsem videla predstaveni podruhe, nektere momenty mi opravdu zpusobily silne mrazeni v zadech a uz mi tak vtipne neprisly. Michal Suchanek byl pro me prijemnym prekvapenim, Marek Taclik pobavil nekterymi narazkami, ktere nebyly ve scenari ;)
(zadáno: 7.4.2013)
Dámský krejčí - Činoherní klub: 60 %
U tehle komedie jsem se sice dobre bavila, nicmene legrace to byla prvoplanova, vse se dalo predvidat. Jedno shlednuti staci, znovu neplanuji jit, tedy alespon v brzke dobe. Ovsem, co musim vyzdvihnout, je herecky vykon Radka Holuba, ten me vazne bavil :) Ondra Sokol jako komediant nezklamal.

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9