Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (30)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (44)
Anežka Hrebiková: 12 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9

(zadáno: 15.4.2015)
Tohle nebyl muj salek kavy, na muj vkus se tam vlastne nic moc nedelo. Filosofovani na tema ztraty viry by bylo sice zajimave, ale vzhledem k rozvleklosti nekterych scen to ztracelo na udernosti. Cisela z toho vlastne jen ta bezutesnost a deprese. Dalsim minusem pro me byla hlavni postava T.Cervinky, ktera mi byla vrcholne nesympaticka.
Umim si tuhle hru predstavit v komornim prostredi studia , kde by text (po zkraceni - ta stopaz byla vazne moc) mel sanci daleko vice na divaka zautocit. Ale na velky sal je toho vazne dost malo.
(zadáno: 12.6.2015)
(zadáno: 8.3.2016)
Po vizualni strance velmi povedene, kostymy byly hodne napadite. Ale toho hemzeni bylo trochu moc a hlavne, prislo mi trochu bezcilne. Souhlasim, ze dej byl lehce upozaden, a s tim uz by asi nic nesvedlo ani sebevetsi nasazeni hercu (kteri do toho uz ted sli na 100%).
(zadáno: 20.4.2016)
Baal jsem si dle anotace predstavovala uplne jinak, takhle sel totalne mimo me. At uz textem, ktery byl dle meho hodne tezkopadny, tak i pribehem a takovym divnym bezcasim (krom pribehu mi tam chybela treba i motivace nekterych postav). Pochvalila bych atmosferickou hudbu (ta se mi moc libila - v SD skoro jiz pravidlo) a praci se scenou, kdy tvurci vyuzili malicke studio na jednicku. Herecky to bylo zvladnute dobre, ale ja se v postavach ztracela, pac se jaksi jeden herec chopil klidne tri postav a ... Ne, to nema cenu, na me to bylo proste az moc velky "umeni".
(zadáno: 30.5.2016)
Textem bohuzel trochu slaba hra. A.Polivkova i P.Vanek byli dobri, jejich projev i proziti pribehu se mi libilo, ale cela hra mi neprisla prilis poutava. A jak uz zaznelo v jinem komentari, oba predstavitele byli na tyhle typy postav moc sympaticti. Za pochvalu stoji napad se scenou (bohuzel zustalo jen u napadu), na velkem jevisti byla trochu neprakticka - z boku hlediste nebylo prilis videt.
(zadáno: 24.6.2016)
55%
Trochu premyslim, co timto kusem chtel autor rict. Hra byla misty zabavna, ale v textu by se dalo jeste podstatne vic skrtat, daleko vic totiz byla ukecana. Chybelo mi tam nejake sdeleni. Nasazeni hercu bylo velke, predevsim se mi libil V.Sanda.
(zadáno: 30.9.2016)
Tahle inscenace nebyla napadem vubec spatna. Bohuzel rezijne nebyla asi moc dobre uchopena. Vedlejsi postavy se vlastne jen opakovaly a pobihaly odnikud nikam. Skoda toho, z te myslenky se dalo vykresat daleko vic. Nicmene i tak se mi hra libila, kladla zajimave otazky a stoji za videni uz jen kvuli vybornemu A.Prochazkovi.
(zadáno: 7.4.2013)
Herecke obsazeni bylo opravdu lakave, nicmene zadny koncert se nekonal. Jako lehka, nenarocna komedie to po zkraceni funguje dobre (premiera, ktera byla delsi nez Cechov, me opravdu zklamala), nicmene oznaceni slovem "genialni" bych se obloukem vyhnula. Premira sprostych slov mi ani moc nevadi (GGR v CK porad nic neprekonalo, jenze tam sedly daleko vic). Herecky musim vyzdvihnout M.Taclika, kteremu ten frajirek sedi jako ulity, D.Mataska, ktery jako takrka parodujici homosexual pobavi, I.Chmelu, J.Ployhara a K.Trojanovou. Rada bych videla i zbytek alternaci.
(zadáno: 5.6.2015)
Asi to jedine, co jsem si z predstaveni odnesla, byl zazitek v podobe sceny - ano, ze druhe pulky, kdy na jevisti prsi. Hercum se neda uprit nasazeni (paradoxne predevsim M.Malkove, ktera prehravala a pitvorila se jako o zivot). Cekala jsem proste nejaky presah, ale cely text po mne jen sklouzl, ale nezakousl se. Filozofovani na tema moralky a stavu spolecnosti jsem se sice dockala, nicmene po dvou vetach se to vsechno tak nejak zacalo jen opakovat ... Par opravdu vtipnych momentu se naslo, ale jinak spise slabsi zazitek. V MDP jsem uz videla podstatne lepsi hry.
(zadáno: 10.3.2015)
Tahle komedie neni pro kazdeho. Par lepsich scen by se naslo, ale na muj vkus dost zdlouhave, nektere dejove linky zbytecne, nektere komentare postav nad miru a par poznamek uz nebylo ani peprnych, ale spis oplzlych (za pruderni se opravdu nepovazuji, ale tady to proste bylo lacine). Ac mam M.Dlouheho opravdu moc rada, tady mi nesedl a S.Stasovou bych rada videla v necem jinem, protoze zde me vubec neoslovila (a povazuji ji za vynikajici herecku). Po skonceni jsem litovala vydanych penez, mohla jsem jit na dve jina predstaveni ...
(zadáno: 30.6.2014)
Dala bych absolutni nulu, protoze tohle predstaveni bylo des a hruza (neco takhle trapneho jsem snad jeste nevidela). Ale vzhledem k tomu, ze i po letech na tuhle hru vzpominam, ackoli rozhodne ne v dobrem, svuj ucel splnila - vryla se mi do pameti.
(zadáno: 23.6.2015)
A to pouze za tanecni vystoupeni. Nejenze pondelni predstaveni provazely zmatky, ale co toto bylo? Mam z toho spis pocit, ze pan reziser spojil vsechny vize, ktere se mu nepodarilo uplatnit jinde, a tady se proste vyradil. Uz jsem videla par divocaren na jevisti, ale tohle mi proste nedavalo smysl. Ale budiz, pro me to nebylo, jini divaci se v sale bavili, asi tam to "neco" nasli. Jen je mi trochu smutno videt treba L.Trmikovou, D.Prachare a K.Dobreho v necem podobnem. Na tohle opravdu rada brzy zapomenu.

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9