Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9

(zadáno: 14.11.2014)
Dokud se mluvilo, byla to bomba. Nektere sceny/hlasky byly vynikajici. Jenze kdyz doslo na zkouseni a "scuknuti" vsech oper do jedne hry, nevedela jsem, co si myslet. Kdyby to herci, co hrali herce, pojali jako opravdu parodii a jeste vic pritlacili na pilu, nemela bych problem. Takhle to ale obcas hranicilo s trapnosti.
Ne, je to vazne oddechovka, u ktere clovek nemusi premyslet a uprimne se zasmeje, to bez debat. Nektere napady jsou nadprumerne a herci jako V.Kubarova, H.Bor, M.Slany a R.Kalvoda vyborni.
(zadáno: 16.6.2014)
55% Bohuzel snadno zapomenutelna hra. Celou dobu me vice nez ustredni motiv bavily veci kolem a vedlejsi postavy, coz asi neni moc dobre. Dej byl predvidatelny, hra celkove rozvlekla. Kdyby byla zkracena, o hodne lepe by vtahla divaka a udrzela jeho pozornost. Hodne me bavily sbory a hudba celkove, kostymy a projekce se mi tez libily. Ale cekala jsem vic.
(zadáno: 27.4.2014)
Na me to bylo az moc absurdni. Zabava to sice byla, ale ... Nicmene hudba byla vyborna a scena s kostkou se mi moc libila.
(zadáno: 7.4.2013)
Zdlouhava hra, predevsim prvni polovina. Miloslav Mejzlik je v roli dobry, ale ke konci uz mi neprijde jako zapaleny objevitel, ale jako rozmazlene dite, ktere si chce prosadit svou. Mozna to tak melo byt, nicmene to trha sympatie, ktere si k jeho postave vytvorite.
Plus zaslouzi scena a kostymy, minusem pro me osobne bylo, ze jsem marne cekala na Galileiovu nejznamejsi vetu.
(zadáno: 5.6.2015)
Asi to jedine, co jsem si z predstaveni odnesla, byl zazitek v podobe sceny - ano, ze druhe pulky, kdy na jevisti prsi. Hercum se neda uprit nasazeni (paradoxne predevsim M.Malkove, ktera prehravala a pitvorila se jako o zivot). Cekala jsem proste nejaky presah, ale cely text po mne jen sklouzl, ale nezakousl se. Filozofovani na tema moralky a stavu spolecnosti jsem se sice dockala, nicmene po dvou vetach se to vsechno tak nejak zacalo jen opakovat ... Par opravdu vtipnych momentu se naslo, ale jinak spise slabsi zazitek. V MDP jsem uz videla podstatne lepsi hry.
(zadáno: 7.4.2013)
Herecke obsazeni bylo opravdu lakave, nicmene zadny koncert se nekonal. Jako lehka, nenarocna komedie to po zkraceni funguje dobre (premiera, ktera byla delsi nez Cechov, me opravdu zklamala), nicmene oznaceni slovem "genialni" bych se obloukem vyhnula. Premira sprostych slov mi ani moc nevadi (GGR v CK porad nic neprekonalo, jenze tam sedly daleko vic). Herecky musim vyzdvihnout M.Taclika, kteremu ten frajirek sedi jako ulity, D.Mataska, ktery jako takrka parodujici homosexual pobavi, I.Chmelu, J.Ployhara a K.Trojanovou. Rada bych videla i zbytek alternaci.
(zadáno: 10.3.2015)
Tahle komedie neni pro kazdeho. Par lepsich scen by se naslo, ale na muj vkus dost zdlouhave, nektere dejove linky zbytecne, nektere komentare postav nad miru a par poznamek uz nebylo ani peprnych, ale spis oplzlych (za pruderni se opravdu nepovazuji, ale tady to proste bylo lacine). Ac mam M.Dlouheho opravdu moc rada, tady mi nesedl a S.Stasovou bych rada videla v necem jinem, protoze zde me vubec neoslovila (a povazuji ji za vynikajici herecku). Po skonceni jsem litovala vydanych penez, mohla jsem jit na dve jina predstaveni ...
(zadáno: 23.6.2015)
A to pouze za tanecni vystoupeni. Nejenze pondelni predstaveni provazely zmatky, ale co toto bylo? Mam z toho spis pocit, ze pan reziser spojil vsechny vize, ktere se mu nepodarilo uplatnit jinde, a tady se proste vyradil. Uz jsem videla par divocaren na jevisti, ale tohle mi proste nedavalo smysl. Ale budiz, pro me to nebylo, jini divaci se v sale bavili, asi tam to "neco" nasli. Jen je mi trochu smutno videt treba L.Trmikovou, D.Prachare a K.Dobreho v necem podobnem. Na tohle opravdu rada brzy zapomenu.
(zadáno: 30.6.2014)
Dala bych absolutni nulu, protoze tohle predstaveni bylo des a hruza (neco takhle trapneho jsem snad jeste nevidela). Ale vzhledem k tomu, ze i po letech na tuhle hru vzpominam, ackoli rozhodne ne v dobrem, svuj ucel splnila - vryla se mi do pameti.

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9