Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 10 % (30)
Jan Pařízek: 10 % (113)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (44)
Helena Grégrová: 12 % (125)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>

(zadáno: 29.3.2014)
Ano, zafungovalo na me prostredi bubenskeho nadrazi. Rozhodne umocnilo uz tak silny dojem ze hry. Odchazela jsem s pocitem sklicenosti a nefalsovaneho smutku a zaroven s nadsenim, ze skveleho a emotivniho predstaveni.
Na vybornou hodnotim D.Sitka a R.Zimu, kteri me ve svych rolich presvedcili. Obzvlaste Zimuv Brensky byl tak presvedcive zahrana svi*e ... O hudbe nema cenu hovorit, to byla dokonalost sama.
(zadáno: 2.6.2016)
Zajimave resena hra, citlive interpretovana s dojemnym zaverem. Celkova myslenka se mi moc libila, klidne tempo bylo prijemnou zmenou. Chvalim D.Batulkovou i oba pany, kteri ji zdatne sekundovali.
(zadáno: 29.3.2014)
Strasne jsem se bala, ze to herci z naseho rybnicku neutahnou, ze to bude casteji sklouzavat k trapnosti a obycejnemu kopirovani. Jak jsem se mylila!
Brecela jsem smichy prakticky od zacatku. Nekopirovani, perfektne vyuzity scenar, scenky dotazene ad absurdum. Hlavne musim vypichnout V.Fridricha, J.Hanu a R.Stabrnaka (ktereho mam porad radsi), jejich vykony byly vynikajici.
Vrele doporucuji vsem, kteri maji radi humor MP, z tohoto predstaveni laska k originalu jen cisi :-)
(zadáno: 7.3.2015)
Vyborna cernohumorna hra, skvely text, nevesela hlavni myslenka. M. Ruml jako Billy zavalel (klobouk dolu za to zkrouceni), ale kralem byl M. Hofmann jako Pateena Mika. Skvele jsem se bavila, od tohohle predstaveni jsem si hodne slibovala a odchazela jsem naprosto spokojena :-)
(zadáno: 12.4.2016)
65%
Prijemna, mila oddychovka, nektere forky byly opravdu vypecene, soubor se paradne doplnoval a az na nekdy moc rychle prestavovani kulis, to byla pohoda. Po narocnem pracovnim dni idealni :-)
(zadáno: 15.4.2015)
Videno s M.Dejdarem, J.Schneiderovou, A.Hamou a I.Jiresovou. Prekvapilo me, kolik vlastne znam pisnicek od Neckare :-D Ne, vazne. Byla to mila oddechovka, muzikal si nehral na nic vic nez byl. Jednoduchy pribeh, ktery spis doplnoval pisnicky, prijemne aranze, napadita scena (ta me bavila), sympaticke herecke i pevecke vykony. Navic to prijemne ubihalo, melo to spad i energii, par prvoplanovych forku clovek i docela rad odpustil. Necekala jsem zazraky, ale tady nelituju casu v divadle stravenem. Uzili jsme si to, bavili se, takze ucel splnen.
(zadáno: 29.6.2014)
Videno pred delsi dobou, ale tohle predstaveni asi nebylo uplne pro me.
(zadáno: 19.12.2015)
75%
Tema z povalecneho Nemecka slibovalo opravdu silny pribeh a toho se nam take dostalo. Dialogy byly vedeny presne, gradace byla opravdu dotazena. Po slabsim zacatku to dostalo ty spravne obratky. Sice jsem cekala o nejaky ten zvrat vic, ale to je spis moji zhyckanosti, takhle to bylo vlastne v poradku. Reseni na otazky viny a neviny, jak by se kdo v dane situaci zachoval, to si musi kazdy najit sam ... Vyborne vykony predvedli J.Vlasak a V.Fridrich, moc se mi libila napadita (presto jednoducha) scena a hudba. Ackoli je hra narocna na pozornost, vrele doporucuji, stoji za videni.
(zadáno: 4.6.2016)
85%
Pro me strasne mile prekvapeni, takova klasika, kterou si predstavuju na prknech Narodniho. Moc me potesilo, ze nedoslo k zadnym modernizacim, text zustal v nareci a ackoli byla derniera asi o trochu volnejsi (herci si ji evidentne uzivali), tak nedoslo k zadnemu nepatricnemu zlehceni. Moc se mi libila scena venkova, hudba (ty sbory!) a obsazeni asi nema cenu komentovat :). Dekovacka pak uz byla jen povestnou tresinkou.
(zadáno: 29.5.2016)
Ackoli nejsem moc velkym priznivcem Maleho prince, tady me zaujal predevsim napad a provedeni. Bylo to uprimne, predevsim od hercu s Downovym syndromem. Mile predstaveni ...
(zadáno: 23.6.2016)
85%
Velmi dojemny a citlive zpracovany pribeh o osamelosti, odpusteni, mezigeneracnich rozdilech, ruznych pohledech na svet i zivot. S.Zindulka predvedl vynikajici vykon, M.Hadek mu byl velmi zdatnym sekundantem. Pro me prekonana ocekavani a velmi mily zazitek. Naprosta spokojenost.
(zadáno: 29.3.2014)
Zklamana jsem nebyla. Bylo to proste mile. Prvni polovina byla o poznani lepsi, druha uz byla uspechanejsi a moc nedrzela pohromade. Moc se mi libilo zpracovani sceny, to bylo velkym prekvapenim. Take projekce me bavila. Herecky, az na D.Puncochare, nikdo moc nevycnival. Pravda - L.Frej a jeho Columbo byl opravdu vynikajici ;-)
(zadáno: 18.1.2015)
(zadáno: 16.6.2016)
Autorovo jmeno pro me bylo velkym lakadlem, videla jsem predstaveni Skylight, ktere pro me zustava neprekonanou konverzackou a vybornou studii charakteru a kritikou doby. Cekala jsem neco obdobneho, ale postavy tu vyznely dost plose. Prilis dlouhym dialogum chybel svih, melo se vyrazne kratit. Par scen bylo vydarenych, predevsim ve druhe polovine, ale vypovedni hodnota nebyla valna. Za pochvalu ale stoji hudba a vykon civilni K.Brozove, Z.Vejvodove a T.Dastlika. Celkovy dojem ale spise horkosladky.
(zadáno: 16.6.2014)
95% Obzvlast prvni pulka me diky tematu neuveritelne zasahla. M.Hofmann predvedl neskutecne sugestivni vykon, skoro tak moc, ze jsem se bala, ze na druhou cast ani nepujdu. Tak moc presvedcivy byl, tak moc pravdivy byl text.
Druha polovina byla nastesti jina, ackoli nemene silna. M.Soposka byla bez jedineho slova Hofmannovi rovnocenou partnerkou, skvele dokreslovala kazdou jeho repliku.
Silne predstaveni, bezchybne vykony, stoji jednoznacne za videni ...
(zadáno: 19.4.2016)
Noc bohu byla zpocatku spis rozpacita, ale konec vysledny dojem zvedl. Najednou v divakovi vzbudil spis mrazeni v zadech.
Pacient doktora Freuda splnil ocekavani, hlavne diky M.Rumlovi, ktery se v roli Hitlera doslova vyradil. Potesila i M.Malkova.
(zadáno: 16.5.2014)
Po precteni anotace jsem byla trochu skepticka, ale predstaveni me mile prekvapilo. Predevsim prvni pulka byla vazne zabavna, ve druhe se vice filosofovalo, coz ovsem nebylo na skodu. Skoro az desiva ale byla aktualnost textu a pojeti zla, tady v podobe nastrah moderni doby.
Herecke vykony byly bezchybne, zvlast D. Prachare, V. Postraneckeho a L. Zackove. R. Macha byl pro me velka neznama, ale moc se mi libil. Nejvetsi plus ale ziskava napadita scena s viceurovnovymi dvermi a pohyblive steny.
Moc me mrzi, ze jsem byla az na derniere. Rada bych si to zopakovala.
(zadáno: 12.11.2014)
D.Prachar a jeho excelentni one man show. To jak si krasne vyhral a odvypravel citlive cely pribeh nalezeneho chlapce byl opravdu vykon z nejkrasnejsich. Zvladl xy postav, poloh i si zavtipkoval s publikem, vse s krasnou lehkosti a samozrejmosti. Klavirni doprovod E.Viklickeho mam v pameti jeste ted - absolutni fantazie. V komornim prostredi Violy jeste koncentrovanejsi zazitek ...
(zadáno: 4.2.2016)
Prijemny zazitek, ale mozna mi to neprislo tak svizne, jak bych cekala. Ale je fakt, ze dnesni predstaveni mi znacne zkazily neuveritelne divacky v prvni rade, ktere rusily prakticky vsechny kolem. Odnesla to hra, ktera byla jinak velmi dobra, Z.Velen a V.Fridrich podavali velmi dobre a civilni vykony. Velka skoda, ze se jednalo o dernieru, chtela bych tomuhle zpracovani dat jeste jednu sanci ...
(zadáno: 8.4.2013)
Igor Bares me prikoval do sedacky.
(zadáno: 29.6.2014)
(zadáno: 20.3.2016)
75%
Zacnu od pro me nejvetsiho zaporu predstaveni a to je delka. Urcite by se dalo kratit, ke konci prvni poloviny uz mi prislo, ze se situace ponekud opakovaly a prilisna popisnost ubirala na spadu. Ale jinak si nemohu stezovat. M.Istenik v hlavni roli prijemne prekvapil, skvele mu sekundoval J.Vondracek a J.Meduna. Hudba se moc povedla a ocenuji nasazeni vsech 6 hercu - zvladli vsechny ulohy, vcetne cvrlikani ptactva :-) ... Za me velmi prijemne prekvapeni.
(zadáno: 30.4.2016)
75%
Dej pro me nebyl novinkou, videla jsem hru v ramci prenosu NT Live, ale tesila jsem se na hru v cestine, i kdyz v podobe scenickeho cteni. Potesila scena, ktera se svetelnymi prvky celkem podobala britskemu provedeni, ale nekopirovala. Navic vyuziti rekvizit i prostoru bylo velmi dobre. Z hercu zaujali Z.Velen a B.Vyskocilova, ktera se typove na postavu Hilary hodila.
(zadáno: 18.9.2017)
Pohybuji se mezi 50 a 60 procenty, ale nakonec se priklanim k vyssimu hodnoceni za vybornou T.Medveckou, ktera me svou zivelnosti opravdu bavila. Jinak po textove strance vesela hra, nicmene jako komedie mi to prislo uz ponekud predvidatelne. Prekvapivych zvratu jsem se tedy sice nedockala, ale odchazela jsem spokojena, bavila jsem se, takze nelituji.
(zadáno: 12.6.2015)
K.Dobry vynikajici v roli genialne sileneho (silene genialniho??) Vincenta, F.Nemec hraje lehce, uveritelne a prirozene. Nadherny text, ktery vas vtahne, takze se spolu s Vincentem nejdrive upnete k nadeji, ze se dostanete z toho tyrajiciho bileho ustavu, abyste nakonec rezignovali stejne jako on. Pusobive, mozna skoda velkeho jeviste Nove sceny, kde je vyuzit minimalni prostor. V Kolowratu muselo dojit komornejsim prostredim k jeste vetsimu vtazeni do deje.

Další stránky hodnocení: << < 1 2 3 4 5 6 7 8 9 > >>