Profil uživatele

Lucilla

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 10 % (37)
Iva Bryndová: 10 % (29)
Jan Pařízek: 10 % (112)
Michal Novák: 11 % (94)
Pavla Haflantová: 11 % (42)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9

(zadáno: 8.3.2016)
Po vizualni strance velmi povedene, kostymy byly hodne napadite. Ale toho hemzeni bylo trochu moc a hlavne, prislo mi trochu bezcilne. Souhlasim, ze dej byl lehce upozaden, a s tim uz by asi nic nesvedlo ani sebevetsi nasazeni hercu (kteri do toho uz ted sli na 100%).
(zadáno: 30.6.2014)
Dala bych absolutni nulu, protoze tohle predstaveni bylo des a hruza (neco takhle trapneho jsem snad jeste nevidela). Ale vzhledem k tomu, ze i po letech na tuhle hru vzpominam, ackoli rozhodne ne v dobrem, svuj ucel splnila - vryla se mi do pameti.
(zadáno: 19.10.2015)
Ja se na tuhle hru tak tesila. Znala jsem film, ktery ma nadchl, od divadla jsem si slibovala nemene intenzivni zazitek. A dockala jsem se. E.Pacolakova, V.Fridrich, J.Smutna - tohle trio tahlo. Napadite a funkcne vyresena scena, nadherna hudba (ta me na predstaveni vlastne puvodne nalakala). Pozvolne, misty i vtipne, tragicke, krasne. Mam v planu jit alespon jeste jednou ...
(zadáno: 3.3.2017)
Ze hry mam trochu rozpacity pocit. Na jedne strane celkem zajimave rodinne drama, kde pokud se drzelo jen te ustredni noty, tak to celkem slusne jiskrilo a tahlo. Na druhe strane se do toho motala ekologie ve vsech moznych formach. Kdyby se hra drzela jen jednoho tematu, dopadla by lip. Takhle se tu pletlo moc vyraznych motivu a zadny mi neprisel plne dotazen. Navic prilisna klipovitost zbytecne hru motala a ztezovala orientaci v deji. Pochvalit musim ale ustredni sesterske trio v podani Borova/Beretova/Janekova ml. a predevsim skvelou L.Polisenskou
(zadáno: 12.4.2018)
Za ta leknuti si to hodnoceni predstaveni zaslouzi. :-) Film jsem znala, takze jsem tusila, kde by se mohlo co objevit, ale predstaveni me stejne prekvapilo. Skvele budovalo atmosferu, dva talentovani herci stacili k uhrani vsech postav. Velky palec hore za vsechna divadelni kouzla, zvukovy podkres a za vyborny hororovy zazitek. Muj prvni horor na divadle nasadil latku vysoko.
(zadáno: 7.4.2013)
Zdlouhava hra, predevsim prvni polovina. Miloslav Mejzlik je v roli dobry, ale ke konci uz mi neprijde jako zapaleny objevitel, ale jako rozmazlene dite, ktere si chce prosadit svou. Mozna to tak melo byt, nicmene to trha sympatie, ktere si k jeho postave vytvorite.
Plus zaslouzi scena a kostymy, minusem pro me osobne bylo, ze jsem marne cekala na Galileiovu nejznamejsi vetu.
(zadáno: 19.3.2015)
Dialogy svizne, prekvapive zabavne, herecky zvladnute velmi dobre. Ctene pasaze me osobne ani nerusily. Ja odchazela spokojena, T.Medvecka tradicne vyborna (s kazdou roli ji obdivuju vic a vic :) ), M.Hofmann ji byl rovnocennym partnerem, jeho podani Exuperyho mi plne vyhovovalo.
(zadáno: 1.2.2015)
95%
Ja odchazela nadsena, silne tema a vynikajici zpracovani. J.Smutna predvadela strhujici vykon, R.Valenta byl se svym sarkastickym pojetim postavy neskutecne presvedcivy. Vrele doporucuji vsem, tohle komorni predstaveni rozhodne stoji za videni.
(zadáno: 8.4.2013)
Martin Dejdar a Lumir Olsovsky se skvele doplnovali.
(zadáno: 29.3.2014)
Je to proste ze zivota, az to pekny neni. Ne, ted vazne. V nekterych situacich se clovek proste pozna. Coz jen vede k tomu, ze se kolikrat v sedacce pekne osijete.
Jako klady hodnotim napad prace s casem a komunikaci. Navic odvaha hercu (s ohledem na jejich realne vztahy) je opravdu na poklonu. O.Sokol byl velmi milym prekvapenim, vaznejsi role mu sedla a chopil se ji moc pekne.
Hru muzu doporucit, jen je treba si rozmyslet, s kym na ni pujdete ;-)

Další stránky hodnocení: << < 5 6 7 8 9