Profil uživatele

Luckaprague

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 6 % (25)
Iva Bryndová: 8 % (10)
Michal Novák: 8 % (27)
Pavel Širmer: 9 % (45)
Helena Grégrová: 10 % (37)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 13.4.2014)
Nápad s facebookem byl skvělý! Trochu mám obavy, že inscenaci pochopí jen lidé, kteří gottland přečetli. Já jsem to četla, tak jsem se orientovala. Kristýná Frejová mě velmi příjemně překvapila!
(zadáno: 2.12.2013)
Představení se dá připodobnit k jedné z hlavních pěveckých pilířů Monice Absolonové - je úhledné, čisté, bez chyb, ale úmorně nudné. Všechny písně jsou táhlé a monotónní. Texty jsou plné klišé, které až hraničí s trapností. Jediná svižnější píseň "bohatých lidí" s refrénem "hamty hamty ať mám víc než tamty" je vtipná jen v kontextu s tím, že většina diváků zaplatila za vstupné za 4 člennou rodinu víc než 2000 Kč. Před velkou koncentraci velmi dobrých herců musím shrnout, že považuju návštěvu představení za ztrátu času. /těch 40% je za čistý zpěv a hezké výkon hudebníků/.
(zadáno: 17.10.2013)
Čekala jsem to horší, nakonec to bylo snesitelné a docela jsem se pobavila. Samozřejme divadlo Palace nemá vůbec atributy divadla, ale kina...herecké výkony byly (alespoń u profesionálů) snesitelné, ale křečovité to prostě bylo...Vyzdvihuji nabídku bufetu o přestávce, ta je jednoznačně lepší než v řadě klasických divadel.
(zadáno: 5.10.2013)
Určitě stojí za shlédnutí, scénář, scéna a herecké výkony (I. Chmela, L. Noha a L. Hampl hlavně) jsou dobré. Vadil mi morální apel na konci hry vztáhnutý na současné české poměry.
(zadáno: 5.10.2013)
Takhle si představuji ztvárnění Čechova, hemžení lidiček s různými osudy a ruskou duší na pozadí obecných životních zákonitostí. Igor Chmela je okouzlující. Představení velmi pobavilo!!
(zadáno: 5.10.2013)
První část byla lepší, hodně založená na výkonech herců, které jako vždy v DD výtečné. Přestože ztvárnění rozvinutého stádia alkoholismu M Myšičkou bylo velmi realistické, tak mě druhá půlka lehce nebavila..Celkově šlo o velmi příjemně strávený večer!
(zadáno: 2.5.2013)
Herecky dobré, silný příběh, soubor vyrovnaný, možná tomu právě chybí nějaká výraznější herecká osobnost.
(zadáno: 2.5.2013)
Takový "studentský" kousek, ale osvěžující.
(zadáno: 2.5.2013)
Tentokrát tomu něco málo chybělo, ale furiantství je nadčasově vyjádřeno.
(zadáno: 2.5.2013)
Přesně tak to ten pepík kainar myslel:) Skvělé představení, tentokrát nejvýraznější j. Meduna
(zadáno: 2.5.2013)
(zadáno: 2.5.2013)
Výtečné herecké výkony, okouzlující hra V. Kubařové a I. Trojana na konci privního dějství..jedinečné hysterické scény K. Melíškové i smutný a stále doufající Sorin.
(zadáno: 10.3.2013)
Herecké výkony vynikající, scéna skvělá, divadelní hra zajímavá, ale vnesla do mě nepříjemný pocit, takovou otupnělost vůči koncentraci násilí..zanechala dojem, ale znovu bych vidět nechtěla
(zadáno: 29.1.2013)
Herecké výkony jako vždy bez výhrad, ale občas mě to nebavilo, nezaujalo..
(zadáno: 29.1.2013)
Překvapivě dobré hudební výkony. Taková hezká křehká věc.
(zadáno: 29.1.2013)
Hitchcocka miluju, tohle byl trochu slabší odvar. Herecky dobrý..Asi bych dala 65%.
(zadáno: 29.1.2013)
Přestože nedosahuje kvalit ostatních her DD /zejména scénář/, tak je to zábavné. V.Neužil je skvělej!!
(zadáno: 29.1.2013)
Drsný, vtipný, výborně zahraný.
(zadáno: 29.1.2013)
Dílo známé z filmového zpracování,ale tohle divadelní ho předčí. Výborné herecké výkony!
(zadáno: 29.1.2013)
Hodnocení by bylo ještě nižší, ale kostýmy jsou pěkné a verunka roztomilá. Choreografie, texty a herecké výkony jsou hodně chabé..
(zadáno: 10.11.2012)
Zdálo se mi to horší, než je nastavená laťka obdobných představení v Divadle v Dlouhé. Na druhou stranu výkony herců byly výborné, ruská duše popsaná věrohodně.
(zadáno: 10.11.2012)
Věkem patřím do generace, která představení rozumí:) Dlouho jsem se tak nepobavila.
(zadáno: 10.11.2012)
Děti nadšené, dospělí taky. Viděli jsme opakovaně.
(zadáno: 10.11.2012)
Jedno z nejlepších představení, jaké jsem kdy viděla. A to jsem ho viděla už cca 8x! Letos půjdeme zase, už to patří ke koloritu vánoc. Plné fantazie a nádherné atmosféry.
(zadáno: 10.11.2012)
Představení, ve které vystupuje téměř celý soubor Dv Dlouhé, pěkné, výkony herců výborné...nicméně délka představení je téměř neúnosná.

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >