Profil uživatele

Luckaprague

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 6 % (24)
Michal Novák: 8 % (26)
Pavel Širmer: 9 % (44)
Helena Grégrová: 10 % (37)
Jan Pařízek: 10 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 5.10.2013)
Komplic - Divadlo Na zábradlí: 70 %
Určitě stojí za shlédnutí, scénář, scéna a herecké výkony (I. Chmela, L. Noha a L. Hampl hlavně) jsou dobré. Vadil mi morální apel na konci hry vztáhnutý na současné české poměry.
(zadáno: 5.10.2013)
Platonov je darebák! - Divadlo Na zábradlí: 90 %
Takhle si představuji ztvárnění Čechova, hemžení lidiček s různými osudy a ruskou duší na pozadí obecných životních zákonitostí. Igor Chmela je okouzlující. Představení velmi pobavilo!!
(zadáno: 5.10.2013)
Dabing Street - Dejvické divadlo: 70 %
První část byla lepší, hodně založená na výkonech herců, které jako vždy v DD výtečné. Přestože ztvárnění rozvinutého stádia alkoholismu M Myšičkou bylo velmi realistické, tak mě druhá půlka lehce nebavila..Celkově šlo o velmi příjemně strávený večer!
(zadáno: 2.5.2013)
Naše třída - Divadlo Komedie: 70 %
Herecky dobré, silný příběh, soubor vyrovnaný, možná tomu právě chybí nějaká výraznější herecká osobnost.
(zadáno: 2.5.2013)
Med - A studio Rubín: 60 %
Takový "studentský" kousek, ale osvěžující.
(zadáno: 2.5.2013)
Naši furianti - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Tentokrát tomu něco málo chybělo, ale furiantství je nadčasově vyjádřeno.
(zadáno: 2.5.2013)
Kabaret Kainar - Kainar - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Přesně tak to ten pepík kainar myslel:) Skvělé představení, tentokrát nejvýraznější j. Meduna
(zadáno: 2.5.2013)
Idiot - Dejvické divadlo: 50 %
(zadáno: 2.5.2013)
Racek - Dejvické divadlo: 90 %
Výtečné herecké výkony, okouzlující hra V. Kubařové a I. Trojana na konci privního dějství..jedinečné hysterické scény K. Melíškové i smutný a stále doufající Sorin.
(zadáno: 10.3.2013)
Pan Polštář - Činoherní klub: 70 %
Herecké výkony vynikající, scéna skvělá, divadelní hra zajímavá, ale vnesla do mě nepříjemný pocit, takovou otupnělost vůči koncentraci násilí..zanechala dojem, ale znovu bych vidět nechtěla
(zadáno: 29.1.2013)
Wanted Welzl - Dejvické divadlo: 60 %
Herecké výkony jako vždy bez výhrad, ale občas mě to nebavilo, nezaujalo..
(zadáno: 29.1.2013)
Muž bez minulosti - Dejvické divadlo: 90 %
Překvapivě dobré hudební výkony. Taková hezká křehká věc.
(zadáno: 29.1.2013)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 60 %
Hitchcocka miluju, tohle byl trochu slabší odvar. Herecky dobrý..Asi bych dala 65%.
(zadáno: 29.1.2013)
Brian - Dejvické divadlo: 70 %
Přestože nedosahuje kvalit ostatních her DD /zejména scénář/, tak je to zábavné. V.Neužil je skvělej!!
(zadáno: 29.1.2013)
Dealer´s Choice (Kdo rozdává, rozhodne) - Dejvické divadlo: 80 %
Drsný, vtipný, výborně zahraný.
(zadáno: 29.1.2013)
Ucpanej systém - Dejvické divadlo: 90 %
Dílo známé z filmového zpracování,ale tohle divadelní ho předčí. Výborné herecké výkony!
(zadáno: 29.1.2013)
Kapka medu pro Verunku - Pixa-pro: 40 %
Hodnocení by bylo ještě nižší, ale kostýmy jsou pěkné a verunka roztomilá. Choreografie, texty a herecké výkony jsou hodně chabé..
(zadáno: 10.11.2012)
Hráči - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Zdálo se mi to horší, než je nastavená laťka obdobných představení v Divadle v Dlouhé. Na druhou stranu výkony herců byly výborné, ruská duše popsaná věrohodně.
(zadáno: 10.11.2012)
Oněgin byl Rusák - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Věkem patřím do generace, která představení rozumí:) Dlouho jsem se tak nepobavila.
(zadáno: 10.11.2012)
Myška z bříška - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Děti nadšené, dospělí taky. Viděli jsme opakovaně.
(zadáno: 10.11.2012)
Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Jedno z nejlepších představení, jaké jsem kdy viděla. A to jsem ho viděla už cca 8x! Letos půjdeme zase, už to patří ke koloritu vánoc. Plné fantazie a nádherné atmosféry.
(zadáno: 10.11.2012)
Tři mušketýři - Divadlo v Dlouhé: 70 %
Představení, ve které vystupuje téměř celý soubor Dv Dlouhé, pěkné, výkony herců výborné...nicméně délka představení je téměř neúnosná.
(zadáno: 10.11.2012)
A cirkus bude! - Divadlo Minor: 80 %
Vzhledem k tomu, že pohádky docela známe, tak si myslím, že bylo zpracování dobré a děti se bavili. Výrazně vyšší úroveň než většina představení pro děti v aktuální nabídce divadel /kromě Divadla v Dlouhé../
(zadáno: 10.11.2012)
UP´END´DOWN - Cirk La Putyka: 90 %
(zadáno: 10.11.2012)
La Putyka - Cirk La Putyka: 100 %

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >