Profil uživatele

Luckaprague

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 6 % (25)
Iva Bryndová: 8 % (10)
Michal Novák: 9 % (29)
Pavel Širmer: 9 % (46)
Helena Grégrová: 10 % (37)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >

(zadáno: 14.10.2019)
(zadáno: 2.5.2013)
Takový "studentský" kousek, ale osvěžující.
(zadáno: 29.5.2014)
Bylo vyprodáno a děti se bezvadně bavily. Těch 60% je hodnocení dospělých, kteří už nevnímají jen obsah příběhu.
(zadáno: 29.5.2014)
Bylo to vtipené, svižné a dobře zahrané!
(zadáno: 29.1.2013)
Překvapivě dobré hudební výkony. Taková hezká křehká věc.
(zadáno: 10.11.2012)
Děti nadšené, dospělí taky. Viděli jsme opakovaně.
(zadáno: 2.5.2013)
Herecky dobré, silný příběh, soubor vyrovnaný, možná tomu právě chybí nějaká výraznější herecká osobnost.
(zadáno: 2.5.2013)
Tentokrát tomu něco málo chybělo, ale furiantství je nadčasově vyjádřeno.
(zadáno: 15.4.2019)
Rokoko po sedivem obdobi zacina byt zajimave. trosku slabsi konec, ale skvele zahrane, vcetne Cyrila!
(zadáno: 10.11.2012)
Věkem patřím do generace, která představení rozumí:) Dlouho jsem se tak nepobavila.
(zadáno: 13.4.2014)
Předlohu mám moc ráda, oceňuji výkony zejména starších herců, hudební výkony. Výborná je Jitka Smutní a Jan Szymik. Příjemné, ale trochu těžkopádné.
(zadáno: 10.3.2013)
Herecké výkony vynikající, scéna skvělá, divadelní hra zajímavá, ale vnesla do mě nepříjemný pocit, takovou otupnělost vůči koncentraci násilí..zanechala dojem, ale znovu bych vidět nechtěla
(zadáno: 5.10.2013)
Takhle si představuji ztvárnění Čechova, hemžení lidiček s různými osudy a ruskou duší na pozadí obecných životních zákonitostí. Igor Chmela je okouzlující. Představení velmi pobavilo!!
(zadáno: 3.6.2018)
55% - hudebně se jsou pořád v Ypsilonce dobří, ale tak nějak to nebylo ono...
(zadáno: 2.5.2013)
Výtečné herecké výkony, okouzlující hra V. Kubařové a I. Trojana na konci privního dějství..jedinečné hysterické scény K. Melíškové i smutný a stále doufající Sorin.
(zadáno: 20.9.2019)
Moc se mi ztvarneni libilo- svezi, herci hrali skvele, laska Romea a Julie dojemna.. Romeo krasnej a Julie zajimava, .jen mela hlasek jako Nastenka z Mrazika:)
(zadáno: 11.4.2019)
Hezky zpracovane, ale ta Julie mi projevem vubec nesedla. Drazdila me cele predstaveni.
(zadáno: 11.4.2019)
Asi proto, ze jsem generace, co to zazila a film videla...pripadalo mi to povrchni a moc prvoplanovite symbolicke...komiksove. Karel Zima me nezaujal, zejmena ve srovnani s filmovym Abrhamem. Rusilo take promitani filmu v pozadi. Ale malym holkam (11,14) se to libilo...matne vzpominaly, kdy ze ta sametova revoluce byla...devatenactsetsedesat neco?????
Aneta Krejcikova vycnivala, byla dobra.
(zadáno: 15.4.2015)
Tři příběhy osamocených lidí během jedné noci, strhující monology, výborní herci..něco mezi Shakespearem a Tarantinem. Skvělé!
(zadáno: 10.11.2012)
Představení, ve které vystupuje téměř celý soubor Dv Dlouhé, pěkné, výkony herců výborné...nicméně délka představení je téměř neúnosná.
(zadáno: 29.1.2013)
Dílo známé z filmového zpracování,ale tohle divadelní ho předčí. Výborné herecké výkony!
(zadáno: 10.11.2012)
(zadáno: 18.1.2015)
Originální, lehce absurdní kabaret. Vtipné, zábavné, dobře zahrané, sedí prostoru Divadla na zábradlí.
(zadáno: 3.6.2018)
75%? Herci jsou bezchybní (jako vždy), zajímavě se propojuje první a druhá část, je to intelektuální až psychoanalytické...J. Havelka má můj obdív...ale je to tak nějak těžké. Druhá část byla poutavá, jen to už bylo dlouhé a v divadle velké horko...
Z. Žádníková je milá, ale nic než vzornost a uhlazenost jí prostě člověk nevěří...ostatní :)
(zadáno: 29.1.2013)
Herecké výkony jako vždy bez výhrad, ale občas mě to nebavilo, nezaujalo..

Další stránky hodnocení: < 1 2 3 >