Profil uživatele

Luckaprague

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Lukáš Dubský: 6 % (24)
Michal Novák: 8 % (26)
Pavel Širmer: 9 % (44)
Helena Grégrová: 10 % (37)
Jan Pařízek: 10 % (39)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>

(zadáno: 29.1.2013)
39 stupňů - Dejvické divadlo: 60 %
Hitchcocka miluju, tohle byl trochu slabší odvar. Herecky dobrý..Asi bych dala 65%.
(zadáno: 16.12.2014)
407 gramů z Bohumila Hrabala - Divadlo v Dlouhé: 80 %
Mě se to zpracování Hrabala líbilo! Monolog J. Pokorné navzdory oficiální kritice mi připadal vtipný a poutavý. Stejně tak duo Miloš Kopečný - Vlastimil Zavřel bylo krásně lidské. Vadil mi lehce Jeníček a trochu se mi typově nehodil Martin Matejka. Opět dobrá volba s omlazením souboru - Filip Cíl. Pro mě něžně syrové, působivé.
(zadáno: 10.11.2012)
A cirkus bude! - Divadlo Minor: 80 %
Vzhledem k tomu, že pohádky docela známe, tak si myslím, že bylo zpracování dobré a děti se bavili. Výrazně vyšší úroveň než většina představení pro děti v aktuální nabídce divadel /kromě Divadla v Dlouhé../
(zadáno: 17.10.2013)
Apartmá v hotelu Plaza - Divadlo Palace: 50 %
Čekala jsem to horší, nakonec to bylo snesitelné a docela jsem se pobavila. Samozřejme divadlo Palace nemá vůbec atributy divadla, ale kina...herecké výkony byly (alespoń u profesionálů) snesitelné, ale křečovité to prostě bylo...Vyzdvihuji nabídku bufetu o přestávce, ta je jednoznačně lepší než v řadě klasických divadel.
(zadáno: 13.11.2015)
Audience u královny - Národní divadlo: 50 %
Iva Janžurová byla dokonalá, T. Medvecká skvělá, taky Igor Bareš trochu oživil jinak docela nudné a zdlouhavé představení.
(zadáno: 29.1.2013)
Brian - Dejvické divadlo: 70 %
Přestože nedosahuje kvalit ostatních her DD /zejména scénář/, tak je to zábavné. V.Neužil je skvělej!!
(zadáno: 10.11.2012)
Bůh masakru - Činoherní klub: 80 %
Ohromně vtipná konverzační komedie, výborné herecké výkony...téměř jako ze života
(zadáno: 29.5.2014)
Cry Baby Cry - Švandovo divadlo: 80 %
Velmi vtipné představení, výborně zahrané, atmosféra studia má také něco do sebe. A všechny protagonistky spolu zřejmě cvičí břišní svaly, protože závěr v plavkách to dostatečně potvrdil:)
(zadáno: 5.10.2013)
Dabing Street - Dejvické divadlo: 70 %
První část byla lepší, hodně založená na výkonech herců, které jako vždy v DD výtečné. Přestože ztvárnění rozvinutého stádia alkoholismu M Myšičkou bylo velmi realistické, tak mě druhá půlka lehce nebavila..Celkově šlo o velmi příjemně strávený večer!
(zadáno: 29.1.2013)
Dealer´s Choice (Kdo rozdává, rozhodne) - Dejvické divadlo: 80 %
Drsný, vtipný, výborně zahraný.
(zadáno: 2.12.2013)
Děvčátko – Vánoční příběh - Studio DVA divadlo: 40 %
Představení se dá připodobnit k jedné z hlavních pěveckých pilířů Monice Absolonové - je úhledné, čisté, bez chyb, ale úmorně nudné. Všechny písně jsou táhlé a monotónní. Texty jsou plné klišé, které až hraničí s trapností. Jediná svižnější píseň "bohatých lidí" s refrénem "hamty hamty ať mám víc než tamty" je vtipná jen v kontextu s tím, že většina diváků zaplatila za vstupné za 4 člennou rodinu víc než 2000 Kč. Před velkou koncentraci velmi dobrých herců musím shrnout, že považuju návštěvu představení za ztrátu času. /těch 40% je za čistý zpěv a hezké výkon hudebníků/.
(zadáno: 16.12.2014)
Drama v kostce, pokus 2 - Mystérium skutečnosti - Studio Ypsilon: 70 %
Docela dobrý, nevím, co k tomu dodat...tak nějak jsem ale čekala trochu víc.
(zadáno: 29.5.2014)
Důkaz - Městská divadla pražská: 70 %
Spíš 65%, ale V. Kubařová je opravdu dobrá.
(zadáno: 13.4.2014)
Gottland (Masky tragické bezradnosti) - Švandovo divadlo: 70 %
Nápad s facebookem byl skvělý! Trochu mám obavy, že inscenaci pochopí jen lidé, kteří gottland přečetli. Já jsem to četla, tak jsem se orientovala. Kristýná Frejová mě velmi příjemně překvapila!
(zadáno: 10.11.2012)
Hráči - Divadlo v Dlouhé: 60 %
Zdálo se mi to horší, než je nastavená laťka obdobných představení v Divadle v Dlouhé. Na druhou stranu výkony herců byly výborné, ruská duše popsaná věrohodně.
(zadáno: 2.5.2013)
Idiot - Dejvické divadlo: 50 %
(zadáno: 10.11.2012)
Jak jsem se ztratil aneb Malá vánoční povídka - Divadlo v Dlouhé: 100 %
Jedno z nejlepších představení, jaké jsem kdy viděla. A to jsem ho viděla už cca 8x! Letos půjdeme zase, už to patří ke koloritu vánoc. Plné fantazie a nádherné atmosféry.
(zadáno: 2.5.2013)
Kabaret Kainar - Kainar - Divadlo v Dlouhé: 90 %
Přesně tak to ten pepík kainar myslel:) Skvělé představení, tentokrát nejvýraznější j. Meduna
(zadáno: 4.5.2014)
Kafka ´24 - Dejvické divadlo: 70 %
Pěkně zahrané, ale je to takový těžký kus, ne pro každého...
(zadáno: 29.1.2013)
Kapka medu pro Verunku - Pixa-pro: 40 %
Hodnocení by bylo ještě nižší, ale kostýmy jsou pěkné a verunka roztomilá. Choreografie, texty a herecké výkony jsou hodně chabé..
(zadáno: 10.12.2015)
Kauza Médeia - A studio Rubín: 70 %
Dobrý nápad, vtipné, věrohodné...mohlo by být i delší.
(zadáno: 5.10.2013)
Komplic - Divadlo Na zábradlí: 70 %
Určitě stojí za shlédnutí, scénář, scéna a herecké výkony (I. Chmela, L. Noha a L. Hampl hlavně) jsou dobré. Vadil mi morální apel na konci hry vztáhnutý na současné české poměry.
(zadáno: 10.11.2012)
La Putyka - Cirk La Putyka: 100 %
(zadáno: 2.5.2013)
Med - A studio Rubín: 60 %
Takový "studentský" kousek, ale osvěžující.

Další stránky hodnocení: 1 2 3 > >>