Profil uživatele

Lucy1905

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Anežka Hrebiková: 13 % (4)
Jiří Koula: 13 % (10)
Helena Grégrová: 14 % (15)
Lukáš Dubský: 14 % (8)
Jiří Landa: 16 % (20)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 6.6.2017)
Skvělá komedie u které se pobaví snad každý. Oba představitelé hráli od začátku do konce velice podařeně. Jsem ráda, že jsem měla tu čest poprvé vidět hrát pana Zadražila. Určitě ještě někdy navštívím tuto komedii, která se postupně promění v crazy komedii.
(zadáno: 23.12.2017)
(zadáno: 12.7.2017)
Velice povedená hra u které mi nevadilo moderní pojetí. Jaroslavu Pleslovi se skvěle dařilo střídat humorné šílenství s vážností. Hudba i styl humoru mi k tomuto představení vyhovovaly. Letní shakespearovské slavnosti navštívím určitě i příští rok.
(zadáno: 3.4.2019)
(zadáno: 28.5.2017)
Když jsem se dozvěděla, že navštívím tohle divadelní představení, nebyla jsem z toho moc nadšená. Protože jsem předpokládala, že během celého představení bude pointa jenom v tom, jak jsou drogy špatné, což už většina lidí, kteří chodí na základní školu slyšela nejméně milionkrát. Nakonec jsem byla nadšená jak z výkonu herců, tak z toho že si každý z představení odnese něco svého.
(zadáno: 10.8.2017)
Moderní pojetí této inscenaci neublížilo právě naopak hodně jí to oživilo. Herci si své role užívali a někteří vypadali, že se pro ní narodili. Nejvíce zářil v roli ?blázna? - šaška Petr Stach, ale i pobavila i trojice - Nela Boudová, Milan Šteindler a Josef Carda.
(zadáno: 28.5.2017)
Jedno z nejlepších divadelních představení, jaké jsem kdy viděla. Úžasné hlavní trio, které předvedlo neuvěřitelný výkon. Hlavně jsem díky tomuto představení poznala úžasného herce Lukáše Pečenku (jednoho z hlavního tria). Toto představení určitě ještě někdy navštívím.
(zadáno: 29.5.2017)
Bylo to podařené představení. Nejvíce se mi líbily výkony hlavní představitelky Marie Doležalové, Dennyho Ratajského a Anety Krejčíkové. Pro mě bylo velké plus v tom, že hlavní cíl nebyl přesně zkopírovat film.
(zadáno: 13.8.2018)
(zadáno: 18.9.2019)
(zadáno: 19.1.2019)
(zadáno: 26.9.2017)
Měla jsem možnost vidět skvělé výkony všech herců. Hudební vstupy nebyly rušivé ani zbytečné, ba naopak velice povedené. Celková spokojenost a jistota, že jsem nepromarnila čas zbytečně.
(zadáno: 29.5.2017)
Od tohoto představení jsem upřímně neměla žádné očekávání. Brala jsem to jenom jako převyprávění jednoho z nejznámějších literárních děl, ale byla v tom i jistá originalita a humor, takže pro mě to bylo velice uspokojivé.
(zadáno: 24.2.2018)
Kašpar opět boduje. Mělo to vtip, myšlenku a smysl. Herci si evidentně užívali každou minutu inscenace. Co musím vyzdvihnout je hudební vložka, ať už zpěv Matúše Bukovčana nebo závěrečný zpěv/lipsync, kterou jsem si vychutnala - KISS, ABBA, Bee Gees, Gloria Gaynor...<3. Starý dobrý klasiky.
85%
(zadáno: 23.6.2017)
Výkony všech herců byly skvělé. Hra sama o sobě je velice netradiční pojetí klasické Shakespearovy komedie. Mně osobně tento styl vyhovoval, ale to nemusí platit pro každého. Jenom mi prvních pár minut trvalo, než jsem se zorientovala v postavách.
(zadáno: 18.11.2017)
Dobrá situační komedie, která vás pobaví a to je vše. Vyniknul Martin Zounar v roli Pippeta a Adéla Gondíková jako zhýčkaná celebrita Claudia McFadden. Proto dávám 65%.
(zadáno: 24.6.2017)
Obě herečky podaly 100% výkon, a proto má toto představení šmrnc a vtip. Nejvíce se mi líbilo, že mi tato hra přišla jako z dnešní doby.
(zadáno: 6.6.2017)
Docela povedené představení. U mě je velké plus za hudební a choreografickou stránku představení.
(zadáno: 19.12.2017)
Inscenace mi pomohla se ještě více naladit na vánoční atmosféru. V divadle panovala pohodová atmosféra, která měla v úmyslu diváka pobavit, což bohatě stačilo. Největší pozornost na sebe přitahoval Jan Zadražil, jakožto bavič. Příjemným překvapením pro mě bylo občerstvení o pauze. Dalším příjemným zážitkem byla slečna uvaděčka, jenž byla hodně sympatická a po představení jsme diskutovaly o inscenaci. 75%
(zadáno: 12.10.2017)
Nebudu srovnávat film a divadlo, jelikož tyto dvě věci nikdy nesrovnávám. Představení bylo vtipné, ale v některých scénách to nebylo nic pro mě. Hlavním zdrojem zábavy byl Martin Zounar a z hereček Olga Želenská. Hudba byla také v pořádku. Možná to je jednoduchost příběhu, co mě moc nezaujalo.

Další stránky hodnocení: 1 2 >