Profil uživatele

Lucy1905

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Helena Grégrová: 12 % (19)
Jiří Koula: 12 % (12)
Lukáš Dubský: 12 % (9)
Anežka Hrebiková: 13 % (7)
Jan Pařízek: 15 % (12)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

Další stránky hodnocení: 1 2 >

(zadáno: 3.4.2019)
(zadáno: 4.6.2020)
Skvělý herecký koncert je dle mého nejvýstižnější popis dnešního kulturního zážitku. Skromná přesto promyšlená scéna, kde se pracuje s dobovými záběry i filmem. Žádnému hereckému výkonu se nedá nic vytknout, dokonce to vypadá, že se J. Hána pro tuto roli narodil. Na závěr vidím největší pozitivum v tom, že se podle mě každý naučí něčemu novému, i když Čapkův život znáte.
(zadáno: 21.12.2017)
Milé představení, jenž se snaží poučit menší diváky. Začátek mě vyděsil dětinským humorem, avšak pak se to zlepšilo. Občas se objevily situace, které pobavily i starší. Zpívání bylo příjemné na poslech a nikterak falešné. Zbytečné bylo možná opakování situací dvakrát až třikrát po sobě. Herecké výkony byly v pořádku a žádný nepřevyšoval ten druhý.
(zadáno: 29.5.2017)
Bylo to podařené představení. Nejvíce se mi líbily výkony hlavní představitelky Marie Doležalové, Dennyho Ratajského a Anety Krejčíkové. Pro mě bylo velké plus v tom, že hlavní cíl nebyl přesně zkopírovat film.
(zadáno: 4.3.2020)
(zadáno: 12.7.2017)
Velice povedená hra u které mi nevadilo moderní pojetí. Jaroslavu Pleslovi se skvěle dařilo střídat humorné šílenství s vážností. Hudba i styl humoru mi k tomuto představení vyhovovaly. Letní shakespearovské slavnosti navštívím určitě i příští rok.
(zadáno: 18.11.2017)
Dobrá situační komedie, která vás pobaví a to je vše. Vyniknul Martin Zounar v roli Pippeta a Adéla Gondíková jako zhýčkaná celebrita Claudia McFadden. Proto dávám 65%.
(zadáno: 26.9.2017)
Měla jsem možnost vidět skvělé výkony všech herců. Hudební vstupy nebyly rušivé ani zbytečné, ba naopak velice povedené. Celková spokojenost a jistota, že jsem nepromarnila čas zbytečně.
(zadáno: 19.12.2017)
Inscenace mi pomohla se ještě více naladit na vánoční atmosféru. V divadle panovala pohodová atmosféra, která měla v úmyslu diváka pobavit, což bohatě stačilo. Největší pozornost na sebe přitahoval Jan Zadražil, jakožto bavič. Příjemným překvapením pro mě bylo občerstvení o pauze. Dalším příjemným zážitkem byla slečna uvaděčka, jenž byla hodně sympatická a po představení jsme diskutovaly o inscenaci. 75%
(zadáno: 24.2.2018)
Kašpar opět boduje. Mělo to vtip, myšlenku a smysl. Herci si evidentně užívali každou minutu inscenace. Co musím vyzdvihnout je hudební vložka, ať už zpěv Matúše Bukovčana nebo závěrečný zpěv/lipsync, kterou jsem si vychutnala - KISS, ABBA, Bee Gees, Gloria Gaynor...<3. Starý dobrý klasiky.
85%
(zadáno: 23.12.2017)
(zadáno: 29.5.2017)
Od tohoto představení jsem upřímně neměla žádné očekávání. Brala jsem to jenom jako převyprávění jednoho z nejznámějších literárních děl, ale byla v tom i jistá originalita a humor, takže pro mě to bylo velice uspokojivé.
(zadáno: 23.6.2017)
Výkony všech herců byly skvělé. Hra sama o sobě je velice netradiční pojetí klasické Shakespearovy komedie. Mně osobně tento styl vyhovoval, ale to nemusí platit pro každého. Jenom mi prvních pár minut trvalo, než jsem se zorientovala v postavách.
(zadáno: 18.9.2019)
(zadáno: 28.5.2017)
Když jsem se dozvěděla, že navštívím tohle divadelní představení, nebyla jsem z toho moc nadšená. Protože jsem předpokládala, že během celého představení bude pointa jenom v tom, jak jsou drogy špatné, což už většina lidí, kteří chodí na základní školu slyšela nejméně milionkrát. Nakonec jsem byla nadšená jak z výkonu herců, tak z toho že si každý z představení odnese něco svého.
(zadáno: 24.6.2017)
Obě herečky podaly 100% výkon, a proto má toto představení šmrnc a vtip. Nejvíce se mi líbilo, že mi tato hra přišla jako z dnešní doby.
(zadáno: 31.12.2019)
(zadáno: 19.1.2019)

Další stránky hodnocení: 1 2 >