Profil uživatele

LukasLansky

Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Iva Bryndová: 5 % (2)
Jan Pařízek: 8 % (5)
Anežka Hrebiková: 10 % (2)
Lukáš Dubský: 10 % (2)
Jiří Landa: 13 % (6)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 7.2.2018)
Pravdivě vyznívající příběh velké československé bromance. Tragické a dojemné.
(zadáno: 7.2.2018)
Inscenace si celou dobu dává pozor, aby se vyhýbala patosu, banalitám a naivně respekťácké politické angažovanosti, ke které téma přirozeně tíhne. Tím, že se systematicky průběžně shazuje, tak otevírá prostor upřímnému konci.
(zadáno: 7.2.2018)
Europeanu, smutnou přehlídku detailů minulého století, jakoby pro Na zábradlí napsali.
(zadáno: 22.3.2018)
Výborně užvaněné a otevřené. A inscenovaná přestávka!
(zadáno: 17.5.2018)
(zadáno: 17.5.2018)
(zadáno: 9.2.2018)
Jazyk je tu fakt výrazný: některé konstrukce skvěle otevírají nové možnosti vyjádření, některé jiné jsou měšťáckej samoúčel par excellence, lacinej způsob jak si ozvláštnit postupný umírání.
(zadáno: 22.3.2018)
K naprostýmu minimalismu a autismu trochu scházela přehlednější struktura.
(zadáno: 17.5.2018)
(zadáno: 8.2.2018)
Šlo se vydat dvěma směry: od literatury ke korporátu, nebo od korporátu k literatuře. Autoři zvolili první cestu, všechno je od začátku absurdně zvrácené a všechna dost explicitní přirovnání k managementu a žité zkušenosti diváctva tak vyznívají především jako vtip. Škoda!
(zadáno: 20.3.2018)
To, že půjde o ideově konzervativní představení, jde uhádnout už ze vzezření úvodní scény: dá se tak úspěšně tipovat, který ze "soků" na konci získá ženu, jaký druh humoru se bude provozovat a že možná dojde i ke konverzi na víru. Přesto, je to dobře napsané a dost zábavné.
(zadáno: 17.5.2018)
(zadáno: 7.2.2018)
Hodně času se věnuje osobnosti Edith Piaf, která se přesto neprokresluje nijak do hloubky. Marlene Dietrichová prostor nedostane, okolní svět víceméně neexistuje. Představení je dlouhé, ale hrozně času sežerou písničky.
(zadáno: 9.2.2018)
Je velmi potřeba mít načtený aspoň Váchalův profil na Wikipedii, samo o sobě to nefunguje.