Profil uživatele

Lukrecie

inscenace, které jsem viděla a nejsou tu:
Dracula (1995) 100%
Hamlet Kalich 80%
Jekyll a Hyde Kongresové centrum (2005) 90% (http://www.hulka.cz/aktivity/jekyll/jekyllhyde2005.html)
Borderline Rock café (2017) 80%
Labutí jezero Státní opera (2014) 80%
Letní scéna Harfa - Talk show Haliny Pawlowské 2019 90%
Satori léčivé divadlo 2021 80%
Neskutečný zážitek byla pro mě návštěva Shakespearovských slavností na Pražském hradě a také návštěva černého divadla v Pařížské ulici. Z mimopražských divadel jsem ještě zavítala do Husy na provázku.
Volby

Hodnocení

Redaktoři s podobným hodnocením
jméno redaktora: průměrný rozdíl hodnocení (počet společně hodnocených inscenací)
Jan Pařízek: 7 % (32)
Pavla Haflantová: 9 % (14)
Lukáš Dubský: 11 % (26)
Veronika Boušová: 11 % (11)
Michal Novák: 12 % (32)

Seřadit dle: data přidání sestupně | názvu hry vzestupně | procenta hodnocení sestupně

(zadáno: 24.2.2019)
plus zpěvy, kapela, taneční a akrobatické prvky (závěsná akrobacie naprosto excelentní),
mínus děj (prostě mě to za srdce nevzalo) a kostýmy, navíc 1. písni Kamila Střihavky a 1. písni Malého prince jsem nerozuměla ani slovo. To si někdo může dovolit na rockovém koncertu, kde jsou písně kapel známé, ale ne na autorském rockovém zpracování.
Nic proti paní Andreevě, ale uvítala bych, kdyby Malého prince hrálo talentované dítě. Bylo by to jaksi věrohodnější a autentičtější.
(zadáno: 16.2.2019)
Viděno ve Venuši ve Švehlovce 17.5. 2018. Zaujalo, pobavilo, celkem trefné a aktuální, je na co se koukat, jak herecké výkony, tak pohybově vydařené. ;)
(zadáno: 10.2.2019)
"Vášeň ta děvka jedna špinavá!"
(zadáno: 6.2.2019)
Bylo to milé, bylo to vtipné, byla tam láska. Má to však několik důležitých ALE. Na příkladu jednoho manželství nemůže být ukázána celá pestrost ženského a mužského pokolení. Navíc muži a ženy se vyvíjejí a i když máme dost z našich prapředků, hodně se toho změnilo! Jde spíš o to, nakolik muži mají v sobě potlačenu ženu a ženy muže. Dle toho pak volíme své partnery. Je zde SPOUSTA STEREOTYPŮ. A některé teze jsou již dávno překonané a zastaralé. Výkon J. Holíka super, ale obsahově mínus. Čekala jsem o dost víc, na to, jaké má představení ohlas. Znovu bych nezašla.
(zadáno: 14.12.2018)
65%
mj. zajímavé myšlenky:
"Muži jsou jako děti, všechno mají napsané ve tváři."
"Úspěšné ženy bývají dlouho svobodné."
"Žijeme v zemi, kde morálka je větší zločin než krádež."
(zadáno: 14.12.2017)
(zadáno: 18.8.2017)
Výborná Simona Stašová, ale popravdě příběh mě nijak nenadchnul, spousta hluchých míst. Asi mi to téma nic moc neříká, páč můj život je úplně jiný než stereotypní. ;)
(zadáno: 12.4.2017)
Výborná Lenka Zahradnická, jinak na mě příliš mnoho hluchých míst a moc dlouhé představení.
(zadáno: 1.4.2017)
85% od srdce a upřímně jsem se bavila :D
(zadáno: 9.2.2017)
(zadáno: 7.6.2016)
Velmi aktuální a zajímavé téma, ale sranda to tedy moc není...
(zadáno: 13.4.2016)
(zadáno: 12.3.2016)
Tato hra nejspíš není pro každého, ale je hlubší než se zdá. ŽIVOT JE O EMOCÍCH, KDO S TÍM NESOUHLASÍ MÁ S NIMI OČIVIDNĚ PROBLÉM! :-)
Sere mě
Miluju
Mrzí mě
Bojím se
Doufám
Dojímá mě
(zadáno: 26.2.2016)
(zadáno: 24.1.2016)
(zadáno: 3.12.2015)
Change is possible... :-)
(zadáno: 29.10.2015)
(zadáno: 22.8.2015)
Léto slovenských hereckých osobností - Vášáryová, Kňažko, Lasica, Sládečková - Studio dva